Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

"Без звук" или "Фокус"

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте, как мога да заглуша обаждания, с-ния, известия в определен час(22.00 до 06.00)? 

Пробвах, чрез "Фокус", но на отсрещната страна, като ме набере , му дава заето, а аз искам на него да му дава свободно, а при мен  да е "без звук".

С две думи искам всичко да си работи и известява, но без ЗВУК. Все едни цъкам иконката без звук, но да се включва автоматипно в определен час.

Редактирано от simeonov_74

5 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0

Значи фокус е точно това, което търсиш.

Настройваш всички известия да са мютнати, но да се виждат на локскрийна, и настройваш от schedule през кое време да е активен. 

image.thumb.png.84eada7ade1e3c15e6f9d1525053a131.png

Редактирано от robot
  • 0
Публикувано

Не знам кой ме “изтри”, но колегата има по- различни изисквания. Не зная как ще го постигне с “Фокус”?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Мисля, че го постгнах. Направих си фокус "без звук", зададох час 22.00 до 06.00, "позволи известия", "позволи обаждания от всеки", от "филтри за фокус" зададох "тих режим". Набрах се от телефона на жена ми и и даваше свободно, а на моят телефон повикването беше без звук.
Не зная дали съм на прав път и как ще получавам с-нията от Aliexpres (примерно), но ще го видя впоследствие.

• 0
Публикувано
преди 10 часа, robot написа:

Значи фокус е точно това, което търсиш.

Настройваш всички известия да са мютнати, но да се виждат на локскрийна, и настройваш от schedule през кое време да е активен. 

image.thumb.png.84eada7ade1e3c15e6f9d1525053a131.png

Ако не задам "Филтри за фокус","Тих тежим", не се получава само по този начин.

• 0

ППЦ при мен така работи, поне както аз те разбирам. Работният ми фокус е да получавам всички нотификации мютнати, без тези от определени хора.

Иначе специално за да имаш буквално активиране/деактивиане на тихия режим в определено време без никакви други условия, става с шорткът + автоматизация:

1 - Създаваш един шорткът с Turn Silent Mode ON и втори с Turn Silent Mode OFF

image.thumb.png.95f89d64d15a6f90cf7e9ee0079dc294.png

2 - Създаваш две автоматизации по точно време с горните два шорткъта - в ХХ часа да се изключи звука и в ХХ часа да се включи отново

image.thumb.png.c291334c7ad7b83bc8560ee130312af9.png

И си готов.

Редактирано от robot

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...