Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Iphone + huawei watch

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, зная че с айфон най добре е да се ползват устройста на ейпъл, но когато взех айфона вече имах huawei watch gt 2 Pro и не мисля да го сменям за сега. Проблема е, че след като го свържа, по няколко пъти на ден се налага да го свързвам отново. С две думи в повечето случаи е раздвоен. Така е при един приятел с iphone 14 и huawei gt2. Има ли някой който ползва такава комбинация между iphone и huawei, да сподели как е при него и има ли някаква допълнителна настройка, която може да реши проблема или ще се наложи смяна на часовника?

Публикувано

Аз пробвах с Garmin преди години и проблемът беше същия - непрекъснато досадно разкачване, затова се върнах на Apple Watch. Не знам до колко ще ти е полезна тази информация, но според мен е така с различните от Apple устройства.

Публикувано

Гармина при мен работеха безотказно, имаха някакви бъгове преди време, но изчистиха проблемите. Относно Huawei часовниците, имам познат който ползва комбинацията, часовник с айфон, не съм чул да има проблем, но не знам с кой модел е. Даже говори през него.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Apple watch го изключвам веднага като вариант (заради батерията) иначе когато е свързан и аз си говоря през часовника. Проблема според мен е след, като се отдалеча и часовника се раздвои от телефона и после приближа, не свързва автоматично, а трябва да отворя приложението и да го сдвоя отново. Заглеждах Garmin, но явно и от него ще трябва да се откажа.

Редактирано от simeonov_74
Публикувано

Аз имах GT3 Pro, жена ми Watch 3 и двамата имахме проблеми с постоянно раздвояване. По спомен още неща бяха орязани. В момента и двамата сме с Apple Watch и не съжалявам изобщо, че сменихме Huawei. И аз бях свикнал да зареждам на две седмици часовник, но бързо свикнах и зареждане на два дни с Apple. Имам приятели с Garmin, не съм чул оплаквания за разкачане при тях!

Публикувано

Аз затова събирам мнение за Garmin и не бързам с евентуална покупка на друг часовник. Като краен вариант ще се откажа от смарт часовник и ще си взема обикновен и готово.

Публикувано

Аз съм с Garmin Tactix 7 Pro, абсолютно никакви проблеми, дори да съм си забравил телефона в колата и слезна за да го взема се закача автоматично. Само знай,че през Garmin  не можеш да провеждаш разговори.

Публикувано

Не че толкова говоря през него, но си е  добра екстра ако за момента телефона не е в мен. 

Публикувано

Говориш през часовник huawei, свързан към iPhone? Това не го знаех. Вероятно часовника е с е-sim

Публикувано

С някои от новите модели Гармин можеш да говориш през часовника. С Huawei също, без e-sim.

Публикувано
преди 38 минути, gogi6 написа:

Говориш през часовник huawei, свързан към iPhone? Това не го знаех. Вероятно часовника е с е-sim

Не е е-sim. Говоря си без проблем, НО когато е свързан с телефона.

Публикувано

Според мен си вземи часовник с eSim , ако не Apple Watch , то поне друг, но да можеш да си оставиш телефона, когато се налага, без да губиш връзка. Самата аз имам такава идея за тази година и без това моят “старец” има нужда от подмяна вече. Между другото много лесно се свиква със зареждане всеки ден - аз понеже спя с часовника, го слагам сутрин докато работя да се зареди и без това всичко иска ток - телефон, лаптоп и прочие. Най-добра си е интеграцията с Apple Watch.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
но си е  добра екстра ако за момента телефона не е в мен. 

Говоря си без проблем, НО когато е свързан с телефона.

Я пак, че нищо не разбрах.
Публикувано (редактирано)

Когато някой ми звънне, ми звъни телефона и часовника. От часовника имам опция да затворя и да отговоря. Когато отговоря от часовника, водя разговор през часовника. Това е възможно когато телефона е свързан с часовника и съм на разтояние 5-10 метра от телефона, защото на по голямо разтояние прекъсва блутут връзката и разговора почва да насича.

П.С

Все едно съм с хендсфри!

Редактирано от simeonov_74
Публикувано

Куцо е написан софтуера на Хуауей. Зеп лайф работи без забележка(софтуерът на Шайоми). Няколко години имах Май банд 5, сега Т-Рекс и нямам описаните проблеми.

Публикувано

Така е, но с Huawei били възможни разговори.

Публикувано

Да изгубиш всички ползи от еко системата на Apple и да вземеш  non-apple smartwatch, единствено защото трябва веднъж на 24 часа да си свалиш часовника и да го заредиш...Ми вземете си един механичен автоматик и сте готови :))) Не знам само как ще понесете смяната на маслото като му дойде времето :))  А телефонът как си зареждате всеки ден? Сигурно са страшни душевни терзания...:)))

Публикувано

Напълно подкрепям, като бивш собственик на Huawei , който зареждах веднъж на седмица. Не е болка за умиране да се зарежда всяка вечер. Аз го слагам сутрин на зарядното след като се събудя за 30-40 минути и имам батерия до следващата сутрин!

Публикувано

Няма проблем, който го устройва да го за режда всекидневно, нека да го прави. Аз няма да съм от тях. 

Публикувано
преди 9 часа, Severus написа:

Ми вземете си един механичен автоматик и сте готови :))) Не знам само как ще понесете смяната на маслото като му дойде времето :))  А телефонът как си зареждате всеки ден? Сигурно са страшни душевни терзания...:)))

Това изобщо няма да го коментирам. Няма проблем, който го устройва да го зарежда всекидневно, нека да гоправи. Аз няма да съм от тях. 

Публикувано

iWatch7 - го зареждах на две денонощия веднъж, iWatch Ultra2, го зареждам веднъж на 5 денонощия (не ползвам esim на часовника). Удоволствието да имаш Apple Pay на часовника и да не ти се налага да си вадиш телефона от джоба, поне за мен е незаменимо. 

Публикувано

Как го докарваш до 5 дни? Аз съм на 72ч, което е ок за мен.

Публикувано

Спрял съм фитнес тракинга и съм оставил само това което ми трябва. Не ползвам celular-a на часовника. На денонощие харчи малко под 20% батерия. Бях се замислил за Хуавей Уоч 4 про ...но мисля, че направих правилният избор. 

Публикувано
преди 43 минути, stangen написа:

Удоволствието да имаш Apple Pay на часовника и да не ти се налага да си вадиш телефона от джоба, поне за мен е незаменимо. 

Не е удоволствие, а удобство. Особено като държиш покупките в ръце 😁

Публикувано
Спрял съм фитнес тракинга и съм оставил само това което ми трябва. Не ползвам celular-a на часовника. На денонощие харчи малко под 20% батерия. Бях се замислил за Хуавей Уоч 4 про ...но мисля, че направих правилният избор. 

Спиш ли с него? Нереално ми се струва чак. Моят на трето денонощие е на 15-20%, няма да изкара 4 пълни, дори да ги направи, ще е мъка. А през деня няма как да го зареждам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...