Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Apple watch Ultra 2 Apple Pay

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Честита Нова Година!

Искам да Ви попитам тези от Вас, които използват Apple watch и Fibank дали трябва да се верифицира часовника, понеже добавих карта и ми изписа от телефона да се обадя на номера на банката и дотам, но от там не ми вдигат, все са заети линиите,

дали това действително изисква верификация, или щом веднъж го имам активно на телефона, мога да го игнорирам?

Благодаря!

18 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Качи картата през myf ibank, така само си прави верификацията.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано
преди 1 час, Kery70 написа:

Качи картата през myf ibank, така само си прави верификацията.

Тя вече ми е на телефона и си плащам с него, въпроса че че приложението на MyFibank е меко казано доста дървено.... та добавих картата в часовника през приложението на телефона.

• 0
Публикувано

Е да де, нали това написах. Да добавиш картата през приложението.

• 0
Публикувано

Можеше да бъдеш по- конкретен през кое приложение. Има предвид да добавиш картата през приложението Watch.

• 0
Публикувано

MyFiBank нямат ли верификация чрез СМС?

• 0
Публикувано
преди 3 часа, turganay написа:

Можеше да бъдеш по- конкретен през кое приложение. Има предвид да добавиш картата през приложението Watch.

Вече  ползвам картата на телефона без проблем, като си я добавих през телефона а също и през приложението MyFibank

Тук се опитах да добавя картата през приложението на часовника което е в телефона. Ако имаше опция за добавяне в MyFibank нямаше да питам тук :)

Благодаря!

• 0
Публикувано (редактирано)
преди 19 минути, Grievous написа:

MyFiBank нямат ли верификация чрез СМС?

Не, доста дървен съпорт и приложение като цяло.
Ще отида през седмицата направо в някой от клоновете им и ще видя как стоят нещата.

Редактирано от Viiipeer
  • 0
Публикувано

Влизаш в приложението на fibank, отиваш в “карти” избираш си картата и до нея трябва да има “add to Apple wallet” натискаш и следваш инструкциите, преди това трябва да си сложил код за заключване на часовника, че иначе няма да стане.

П. С. Ако преди това имаш картата на часовника чакаща верификация - по-добре я изтрий.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Ако може да попитам тук. Карта за купони Pluxee, не мога да я добавя в портфейла нито на телефона, нито на часовника (apple watch ultra 2)

• 0
Публикувано

Този тип карти не се подържат от Епъл Пей. И ние пробвахме с подобна, не става. 

• 0
Публикувано

Успешно я добавих в Wallet-a.

IMG_0451.jpeg

• 0
Публикувано

Да попитам не по тази тема но за такъв часовник.
Само Йетел ли поддържат мултисим и може да се активира на този часовник. Интересувам Виваком дали имат подобна опция

• 0
Публикувано

Само Йетел. 

• 0
Публикувано (редактирано)

apple watch ultra 2 може ли да се ползва без да е свързан с телефон (е-sim) след първоначалните настройки?

Редактирано от ИвайлИ
  • 0
Публикувано

Не съм сигурна дали те разбрах добре, но часовник може да се ползва самостоятелно само, ако е с eSIM, а услугата у нас в момента се предлага само от Йетел. Тоест, ако имаш подходящ модел часовник и си абонат на Йетел, можеш да активираш multiSIM и да ползваш същия номер на него срещу 5 лв на месец.

• 0
Публикувано

Свързвам часовника ултра 2 със айфон, активирам мулти сим на двете устройства, но като махна картата от айфона и я сложа в телефон с андроид часовника също губи картата. Възможно ли е да се направи самостоятелно? Четох, че ако се добави часовника не с основевн профил а друг като член от семейството ставало. Да ама не.

• 0
Публикувано

Не намирам никакви подробности в официалния сайт, но много хора пишат, че мобилния план трябва да е активен на айфона, за да работи и на часовника. Аз днес прехвърлях eSIM-а от един айфон на друг и не ми се е отразило на часовника. Но и нямам андроид, с който да тествам.

• 0
Публикувано

След последния ъпдейт картата се добави без проблем в телефона и в часовника.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...