Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте, колеги!

В приложениетo на часовника на телефона ми пише че само Yettel поддържа Cellular в А1 ми казват че уж може с 5 лева такса,

вярно ли е че ако се вържа на номера на A1 имало забавяне на нотификациите или ще си работи както трябва?

Или направо да се прехвърлям към Yettel?

14 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

https://www.apple.com/bg/watch/cellular/

Тук пише, че само Yetel го поддържат официално.

П. С. А тук, че a1 eSIM не поддържа Apple Watch:

https://help.a1.bg/mobile/mobile-services/sim-management/sim-types#c1

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Благодаря!

Значи е поредната доза некадърност спрямо A1.... наговориха ми, че срещу 5лв такса на месец може да се ползва...:Д

• 0
Публикувано

Мисля си че срещу 5 лв. на месец ще ти издадат eSIM, вече дали ще можеш да го активираш на часовника - не съм сигурен. До скоро не можеше.

• 0
Публикувано

А1 все още не поддържат услуга за Apple Watch. Обещават, че скоро ще я имат, но само за да те вържат. Бях на Виваком, с изтекъл през декември договор и заради часовника, се пренесох на Yettel . Активираха ми мрежа на часовника, през тяхната система, без въобще да ми се налага да активирам е-сим. След активацията, мога да я спирам и пускам, когато пожелая, през приложението на Yettel. Съответно, таксата от 5 лв я плащаш, само когато си активирал услугата.

• 0
Публикувано

A1 за пореден път доказаха своята неадекватност откъм служители.,... споменах им че ще се местя предвид че не поддържат Apple Watch и със удивление ми споделиха че са един от първите оператори, които предлагат E-sim.... Отделно имаше един служител, който с удивление попита за кой Apple watch говорим, отговорих му за Ultra и последва дебилен въпрос за кой точно модел Ultra говорим Series 6,7,8 итн?

Направо ме е яд че не си излезнах. Хвърлиха ми есим карта като дублаж и ми начислиха 15 кинта, най-нагло ми казаха да си активирам картата на часовника от приложението и естествено  ми пише че не се поддържа, утре отивам  в Yettel a за неустойките ще почакат да им ги платя когато на мен ми кеф! Няма такива дебили!

• 0
Публикувано

Кратка справка (отнемаща не повече от пет минути) тук във форума, щеше да Ви спести цялото това самонастройване срещу А1. Отдавна знаем за нивото на част от служителите в операторите. Ясно е на всички, че само Yettel предлагат есим за Apple Watch. Не знам защо сте се оставили да бъдете убеден в противното?

• 0
Публикувано

Защото си помислих, че неофициално ги поддържат.,... знам ли нали е уж активация чрез e-sim.

• 0
Публикувано

За да се изпползва часовника без телефон е нужно да се активира multisim чрез приложението на Yettel. Мисля, че не е достатъчно да имаш само E-Sim!
Таксува се 4.99 лв на месец за multi sim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Извинявам се, че повдигам темата във връзка с Йетел, но днес ще ми пристигне часовниче и исках да попитам за multi sim - по телефона ми казаха, че се активира само в офис, тук чета, че може през приложението - кое всъщност е вярно, от човек, който вече го е правил?

• 0
Публикувано
преди 7 часа, dessyteneva написа:

Извинявам се, че повдигам темата във връзка с Йетел, но днес ще ми пристигне часовниче и исках да попитам за multi sim - по телефона ми казаха, че се активира само в офис, тук чета, че може през приложението - кое всъщност е вярно, от човек, който вече го е правил?

Активира се през приложението на часовника а от профила в Yettel може да се спира и пуска картата. :)

• 0
Публикувано

Купих си часовника от Yettel, с нов договор и ми пуснаха multi sim от офис, след като ми пристигна часовника при тях. Самата активация и деактивация, в последствие се прави от тяхното приложение. Не ми се наложи да активирам е-sim на часовника. Мисля, че първоначалната активация на часовника се извършва само в офис. 

• 0
Публикувано

За съжаление не ми е дало известие за отговорите ви, нещо става и дори не излизат като непрочетени. Питах два пъти оператор - веднъж при поръчката и втори път на 123, като и двамата ми обясниха, че задължително трябва да се посети офис. Съответно отидохме и момчето там каза, че няма нищо такова - от приложението на Йетел става всичко, много лесно и бързо, само с няколко клика, като преди това трябва от приложението за часовника да се пусне. Пиша го за някой, който като мен може да търси информация и да се разхожда без причина по офиси.

• 0
Публикувано

И аз през приложението си го активирам.
  • 0
Публикувано

Нищо не съм активирала от Йетел, отидохме в офиса и момчето директно от телефона ми я пусна, първо от приложението за часовника и после от тяхното

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...