Павел Василев Публикувано Януари 19, 2024 Публикувано Януари 19, 2024 Привет колеги, препоръчайте ми стабилна магнитна стойка за кола, за iPhone 15 Pro Max, да мога да го купя от физически магазин за София, цената е без значение, искам да има стабилна основа и качество? Цитирай
turganay Публикувано Януари 19, 2024 Публикувано Януари 19, 2024 (редактирано) Разгледай ги в сайта на Dice там има доста варианти. Можеш да отскочиш до магазина им и да си избереш на място. Редактирано Януари 19, 2024 от turganay 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 19, 2024 Публикувано Януари 19, 2024 Не всичко което е на сайта, го имат във физическия магазин, но може да се поръча или до магазина или с някой от куриерите. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Павел Василев Публикувано Януари 19, 2024 Автор Публикувано Януари 19, 2024 (редактирано) Ще отида до Dice, не се сетих, от там си купих титаниевата верижка за моя Watch Ultra 2 и съм много доволен, чудя се какъв да бъде захвата, дали за централните решетки на въздуховодите или за стъклото, кой вариант за закрепване ще е най-удачен? Редактирано Януари 19, 2024 от Павел Василев Цитирай
Grievous Публикувано Януари 19, 2024 Публикувано Януари 19, 2024 Потърси в интернет и евентуално доставка на QuadLock. Продуктите им са брутални, но за да ги ползваш, трябва да имаш кейс на тяхна марка. Сложиш ли стойката веднъж, после сваляш и стъклото. Ползвам ги от iPhone 12 Pro и няма да ги сменя.Тук на моето стъкло: 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 19, 2024 Публикувано Януари 19, 2024 Quadlock са супер! На няколко мотора ги ползвах а сега и на скутера, нямат грешка! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
judasa Публикувано Януари 20, 2024 Публикувано Януари 20, 2024 Хм аз чудя какво да взема за мотора, но на един приятел от телефон на стойка (на мотор) на два айфона камерите заминаха. Ремонтират ги, ама мен малко ме притеснява. Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 20, 2024 Публикувано Януари 20, 2024 Хм аз чудя какво да взема за мотора, но на един приятел от телефон на стойка (на мотор) на два айфона камерите заминаха. Ремонтират ги, ама мен малко ме притеснява. На quadlock си има антивибрационна положка, няма драма. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Павел Василев Публикувано Януари 27, 2024 Автор Публикувано Януари 27, 2024 Да завърша темата, в крайна сметка си харесах тази стойка и ще я поръчвам - ESR Halolock Cryoboost Magsafe стойка за кола, магнитна, за въздуховод, с вентилатор за охлаждане. Снимки: 2 Цитирай
ne4o Публикувано Януари 27, 2024 Публикувано Януари 27, 2024 Напиши отзиви, след като я тестваш.Интересува ме, доколко е надежден магнита, при сериозно раздрусване на автомобила, с кейс-без кейс…. Иначе, ESR са читави. Имам някои техни неща и съм доволен. Цитирай
Mich Публикувано Януари 27, 2024 Публикувано Януари 27, 2024 Мен ме интересува звука от вграденият вентилатор, моля да драснеш два реда за стойката!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
judasa Публикувано Януари 30, 2024 Публикувано Януари 30, 2024 Ей’ га на. Даже не знам защо съм я хвърлил в шкафа. Не ще не ми е харесала. Гледам, че съм и взел държача май за накъде. Включих я сега за теста. Стойката НЕ Е магсейф ако това има значение. Магнитна е. Зарежда, но не показва специфичното кръгче за магсейф. Май това ме издразни и за това съм я зарязал. Не знам. Вентилатора се чува само ако си залепиш ухото. 1 Цитирай
Mkarchev Публикувано Февруари 24, 2024 Публикувано Февруари 24, 2024 От години наред вече съм с Pitaka.Имат много качествени продукти! https://www.ipitaka.com Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.