Публикувано Март 13, 20242 гд Здравейте, имам следния проблем при разговор през интернет месенжер, вайбър,уатсап, и други приложения ми се накъсва или прекъсва насича моя звук говор ,отсрешния разговарящ не чуват или прекъсвам за секунди през целия разговор през набиране по телефон нямам прекъсване и насичане също няма и при записване на звук видео или клип имате ли идея от какво може да се случва ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели преди да съм отишъл в сервиз …..??? благодаря предварително
Публикувано Март 17, 20242 гд Имам предвид точно каквото съм написал. Форумът е за четене и е безплатен.
Публикувано Март 17, 20242 гд Автор Да благодаря сега гледах клипчета понеже не съм много запознат само да попитам имали опасност да загубя някаква информация от телефона?
Публикувано Март 17, 20242 гд Губиш всичко, освен ако нямаш бекъп в iCloud. И за това има доста изписано. Потърси, ще ти е полезно.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.