mupo Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 След като вече има jailbreak за iPad вече е възможно ровичкането във файловата му система. Ето няколко прости стъпки с които може да активирате Voice Control на iPad-а си. 1. Влезте в iPad-a си през SSH 2. Отидете до /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app 3. Отворете файла K48AP.plist с текстов или plist редактор 4. Под полето capabilities добавете следните редове <key>voice-control</key><true/> 5. Рестартирайте iPad-a си [ATTACH=CONFIG]3749[/ATTACH] Може дори да направите Voice Control да казва iPad, вместо iPod. За целта трябва да направите следното 1. Влезте в iPad-a си през SSH 2. Отидете до /System/Library/VoiceServices/PlugIns/Base.vsplugin/English.Iproj 3. Отворете Help.strings 4. Променете навсякъде където има iPod, на iPad Цитирай
kokobrise Публикувано Май 26, 2011 Публикувано Май 26, 2011 Метода за жалост не работи на 4.3.3. Прозореца за войс контрол се показва съвсем за кратко,след което крашвва. Някой знае ли решение на проблема? Цитирай
hrisst Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Как мога да оправя този файл K48AP.plist , така че всичко да си ми е написано по редове, а не както сега - на 3 реда с празни места, където не мога да се оправя. Благодаря Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Ако редактираш на компютъра, ползвай WordPad, недей notepad - така ще излизат подредени. Ако редактираш директно с iFile, ползвай TextEditor-a вместо Plist editor - така ще видиш пълния списък с boolean code. Цитирай
hrisst Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Справих се с текста, но имам проблема на kokobrise, само че на 4.2.1., а в този /System/Library/VoiceServices/PlugIns/Base.vsplugin/English.Iproj/Help.strings пише само юя. Възможно ли е в това да е проблема? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 3, 2011 Публикувано Юли 3, 2011 Ако го едитваш на компа - от енкодинга ти излизат "юя" - направи енкодинга в utf-8 или го направи с iFile. За крашването - не знам, или не бачка хич, или са се омешали правата на файла при редакцията. Някой с iPad да ги погледне и да ти каже? Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 (редактирано) Активирах си Voice Control на Ipad 2 IOS 5.0.1 с това ръководство в YouTube .В описанието има линк от където могат да се изтеглят съответните файлове.Това ръководство е същото,само че доста по-подробно При мен работи перфектно и дори току що си инсталирах VoiceActiwator от Cydia и се получи перфектно.Зададох си гласово да ми се стартират определени приложения,линкове и други команди. P.S.Току що сложих и Hands-free Control от Сидия и вече дори не използвам физически допир за да си стартирам гласовия контрол.Написвам си произволна дума за активация ...Сири,Пенка или каквото и да е там и готово.Пълно щастие. Редактирано Януари 28, 2012 от kokobrise Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.