apomarinov Публикувано Март 26 Публикувано Март 26 Има ли смисъл да споделя с роднини еъртаг който да нося със себе си с идеята да не споделям локацията на телефона за да пестя батерия? Представям си че тага ще пингва моя телефон чиято локация ще се представя за тази на тага и реално ще е същото ако не и по-зле за батерията му. Как мислите? Цитирай
kal1ch Публикувано Март 26 Публикувано Март 26 Мисля си, че ще е по-щадящо батерията, но и локацията няма да се ъпдейтва в реално време както би било, ако я споделиш от телефона. Доколкото чета в момента, AirTag-а праща сигнали през 1-2 минути. Да, на теория, телефона пак ще трябва да си намери локацията, за да прати ъпдейт до роднините ти, но би трябвало да точи по-малко. А имаш ли проблеми с живота на батерията? Понеже аз съм пуснал споделяне на локация със семейството и не ни се отразява особено. (устройствата 14 Pro, 12 и 11) Цитирай
apomarinov Публикувано Март 26 Автор Публикувано Март 26 Нямам проблеми уж, с 15 про, всъщност ще си нося тага с мен така или иначе направо него ще споделя, но ми беше интересно как работи. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28 Публикувано Март 28 Тагът взима локация и сигнализира облака от околни устройства(интернет ъф тингс). Какво ще пращаш с него? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.