Viksana00 Публикувано Май 8 Публикувано Май 8 Здравейте, Купих си iPhone 14 pro, но без зарядно. Въпросът ми е мога ли да използвам зарядното от iPhone 8? Зарядното е съвместимо, адаптер и кабел който е от usb към lightning. Питам, защото не знам дали това зарядно ще прецака телефона, защото е по-старо. Пуснах го замалко, но мисля, че зарежда по-бавно, също така за 5-6 минути самият адаптер се загря доста. Ако е проблем, какъв адаптор да си купя, за да използвам този кабел? Цитирай
Kery70 Публикувано Май 8 Публикувано Май 8 Това зарядно е 5w, може да се зарежда но както сте забелязал започва много да загрява и зарежда много бавно. Има няколко варианта. 12w от ipad, или 20w за по новите модели iphone. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Май 9 Публикувано Май 9 Зареждам така от месеци - никакъв проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 9 Публикувано Май 9 И аз съм със старото зарядно, зареждам всяка сутрин, независимо от процентите, края на юни телефончето става на година, батерията все още е на 100% здраве.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Май 9 Публикувано Май 9 преди 14 часа, Viksana00 написа: Здравейте, Купих си iPhone 14 pro, но без зарядно. Въпросът ми е мога ли да използвам зарядното от iPhone 8? Зарядното е съвместимо, адаптер и кабел който е от usb към lightning. Питам, защото не знам дали това зарядно ще прецака телефона, защото е по-старо. Пуснах го замалко, но мисля, че зарежда по-бавно, също така за 5-6 минути самият адаптер се загря доста. Ако е проблем, какъв адаптор да си купя, за да използвам този кабел? Спокойно може да зареждаш и от компютър, само с кабела. Ако имаш, не ти трябва изобщо зарядно. Цитирай
Viksana00 Публикувано Май 9 Автор Публикувано Май 9 Благодаря ви, значи не е проблем да зареждам със старото зарядно, просто ще зарежда по-бавно. Главно исках да попитам заради батерията, за да не я прецакам със старо зарядно. Иска ми се да я запазя възможно най-дълго време в добро "здраве". Цитирай
Русев Публикувано Май 9 Публикувано Май 9 Даже по-бавното зареждане би трябвало да щади повече батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.