Viksana00 Публикувано Май 8, 2024 Публикувано Май 8, 2024 Здравейте, Купих си iPhone 14 pro, но без зарядно. Въпросът ми е мога ли да използвам зарядното от iPhone 8? Зарядното е съвместимо, адаптер и кабел който е от usb към lightning. Питам, защото не знам дали това зарядно ще прецака телефона, защото е по-старо. Пуснах го замалко, но мисля, че зарежда по-бавно, също така за 5-6 минути самият адаптер се загря доста. Ако е проблем, какъв адаптор да си купя, за да използвам този кабел? Цитирай
Kery70 Публикувано Май 8, 2024 Публикувано Май 8, 2024 Това зарядно е 5w, може да се зарежда но както сте забелязал започва много да загрява и зарежда много бавно. Има няколко варианта. 12w от ipad, или 20w за по новите модели iphone. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Май 9, 2024 Публикувано Май 9, 2024 Зареждам така от месеци - никакъв проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 9, 2024 Публикувано Май 9, 2024 И аз съм със старото зарядно, зареждам всяка сутрин, независимо от процентите, края на юни телефончето става на година, батерията все още е на 100% здраве.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Май 9, 2024 Публикувано Май 9, 2024 преди 14 часа, Viksana00 написа: Здравейте, Купих си iPhone 14 pro, но без зарядно. Въпросът ми е мога ли да използвам зарядното от iPhone 8? Зарядното е съвместимо, адаптер и кабел който е от usb към lightning. Питам, защото не знам дали това зарядно ще прецака телефона, защото е по-старо. Пуснах го замалко, но мисля, че зарежда по-бавно, също така за 5-6 минути самият адаптер се загря доста. Ако е проблем, какъв адаптор да си купя, за да използвам този кабел? Спокойно може да зареждаш и от компютър, само с кабела. Ако имаш, не ти трябва изобщо зарядно. Цитирай
Viksana00 Публикувано Май 9, 2024 Автор Публикувано Май 9, 2024 Благодаря ви, значи не е проблем да зареждам със старото зарядно, просто ще зарежда по-бавно. Главно исках да попитам заради батерията, за да не я прецакам със старо зарядно. Иска ми се да я запазя възможно най-дълго време в добро "здраве". Цитирай
Русев Публикувано Май 9, 2024 Публикувано Май 9, 2024 Даже по-бавното зареждане би трябвало да щади повече батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.