hudson Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Телефона е на приятел - 3G с 3.1.2, ФЗ, джейлнат От около месец му се е появил проблем с бързо изтощаване на батерията. Но явно това е в следствие на проблем с Wi-Fi. От менюто в телефона се включва, но не намира никакви мрежи. Изключвам проблем с рутера, защото моя телефон се свързва без проблем, а пък съм го пробвал и с друг рутер. Как може да се тества дали Wi-Fi на телефона работи коректно? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Netizen, махни Субстрата (съответно и всичко ползващо го с това действие) и ще видиш колко повече държи батерията. В момента имам качени само protube, ifile и още 1-2 неща, трябва аппсинк само да сложа. Липсват ми сбсеттингс тогълите и активатора, ама какво да се прави. Също така спрях всичко от iCloud, location services, push-a е спрян, мейла се проверява на час, вифи ми е постоянно включено, днес ползвах и няколко часа 3г мрежа, в нотификейшън центъра съм махнал всичко искащо интернет връзка освен времето и пощата. Писна ми всеки ден да зареждам тая батерия! Откакто направих тези промени, това е равносметката за момента: 18ч 40мин стендбай, 1 час ползване, 90%. Преди за същия период от време щеше да е поне на 70%.. Само не знам защо, но ВиФи е абсолютно постоянно свързан, т.е. като го извадя от стедбай горе иконата си седи, а не излиза след няколко секунди, както трябва да е по принцип. Това дали е от 5-цата, не знам.. Пуша е спрян както казах, нямам приложения в бекграунд изискващи нет. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Айде, край на спора. От iOS5 нагоре - wi-fi работи On Demand, не е задължително 100% ON или OFF. Това е причината. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Има ли вариант да премахна субстрата без да изтрия всички останали приложения които го искат? Цъкнах един унинстал и излезна една страница за премахване и се отказах Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Колега , мен ли визираш? Ако да, да вметна че преди рестора заради ънтетеред беха 2 пъти повече Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Дори да има вариант да махнеш субстрата(за някои може), така си го нахакал, че той ти е най-малкия проблем Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 (редактирано) Телефона работи просто перфектно!!! Днес съм със спряни локализации и батерията кърти!!! 30 процента узразходени след целодневно ползване(3г,уифи и пуш включени нонстоп)... Жената даже игра към поливин час неква 2д игра Едит: кое друго ми е проблем? Аз и за субстрата не държа да го махам , просто питах информативно, а и това са само приложенията които го ползват имам си и други... Редактирано Януари 16, 2012 от TUISTERa Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Ами виж в коя тема пишеш! Оставяш впечатление, че имаш проблем. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Уау Ако стартираш top с терминала, сигурно ще избие страницата и ще потече Не можеш да махнеш субстрата, защото това не са приложения, а екстенжъни на функционалността, които субстрата зарежда в RAM паметта за да инжектира в ОС новите функции. Те не се инсталират в iOS всъщност, а се зареждат в РАМ при всяко стартиране на спрингборда Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Четяйки темата ми изникна въпроса и го зададох. Аз лично смятам, че субстрата си трябва на такива като мен, инсталиращи де що видят Просто се чудех какво ще стане ако го махна , ама не ми се пробва Това за top-а в терминала не го разбрах, ако може малко пояснение. Та по темата - един приятел има 3g с 3.1.2 и айоадски бейзбанд. Когато ползва телефона батерията от 100 процента до около 30-40 му държи нормално , а след това се изключва от раз без желаное да се включи отново докато не бъде зареден или включен към кабел... Идеи? Цитирай
emil stoyanov Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Имах същия проблем с батерията, падаше за около 7-8 часа от 100% без да има включени приложения, без 3G с 4.1 firmware. Става дума за 3GS с 06.15.00 . Свалих си BatteryDoctor и си инсталирах SAM от сидиа, след това нямах проблем. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Определено проблема ти не е същия Цитирай
cezare Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 (редактирано) Днес пуснаха фикс за батериата на иос5.0/5.0.1 Може да си го свалите от репото на xsellize в сидиа.БЕЗПЛАТНО Редактирано Януари 24, 2012 от cezare Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Дам, видяхме го а някакви отзиви? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Аз го сложих преди няколко часа. Разлика не мога да усетя за сега, утре ще споделя мнение. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Не го виждам този фикс. Как се казва точно? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Battery Fix iOS5 в репото на xSellize. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 И аз го сложих пък да видиме. Вари го, печи го от сутринта до вечерта и това е... Като видя на Алекс фотошоп-а и почвам да се чудя аз ли не правя нещо като хората... Цитирай
netizen Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Тоя Battery Fix се появи за кратко и вече го няма. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Чак пък да го няма... Все там си е в репото на xsellize Цитирай
netizen Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 току що пак проверих и на 4-ката и на 3гс-а , няма го нито в Xsellize нито в insanelyi Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.