RedjepBairam Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Здравейте.Имам проблем с батерията на iPhone 3G.Каквото и да правя максимум един ден да издържи.в момента е на час и 30 мин usage и батерията е на 66%.Правил съм няколко пъти рестор с оригинален 3.1.3 фирм без back up, но без успех сега съм с whitedoor 5.2.1 и пак е така.Ползвам го специално за нет с 3г т.е. през цялото време е с вкл. 3г.Не знам вече какво да правя.Спрял съм пуш, намалил съм контрасра и т.н.Мисля че преди да си пусна нета на тела, батерията караше повече време но на фирм 3.1.х не мога да го изкл.Надявам се да ми помогнете.Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Толкова! Може да смениш батерията, но няма да постигнеш кой знае колко. Разгледай темата. Цитирай
mpdjabrailov Публикувано Януари 1, 2013 Публикувано Януари 1, 2013 Здравейте! Потърсих подобна тема, но не успях да намеря, извинявам се предварително ако има подобна. За коледа получих 4S и до тука всчико хубаво докато не го оставих една нощ и забелязах, че както го оставих на 100% на сутринта беше на 40% това ми се стори много подзрително и го заредих на ново, но проблема си остана. На всечки час губя около 10% батерия, макар че телефонът не се използва изобщо. Изключих почти всичко от Settings изключих както и wi-fi, така и мобилния интернет, но проблема си остава. Нямам приложения, които вървят в Background-a. И съм изключил всички приемания и предавания от приложения.Използвам iOS 6.0.1. Телефонът не е Jailbreak-нат. Ще съм благодарен на всякаква помощ. Мерси предварително. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 1, 2013 Публикувано Януари 1, 2013 Телефонът нов ли е? Защо не направиш един рестор от iTunes? Цитирай
mpdjabrailov Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 (редактирано) Ами не телефона не е нов ползван е около 2-3 месеца от един приятел. Направих му 2 рестора единия с back up, другия без и в двата случай батерията продължи да си се стопява докато телефона не се ползва и двата рестора ги направих в recovery mode, като след втория рестор не записах нито едно приложение за около 2-3 часа и оставих телефона намира без да го ползвам но батерията продължи да спада. Еdit: Говорих с моя приятел и той каза, че и при него е било така още от много време. Редактирано Януари 2, 2013 от mpdjabrailov Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Прескочи до сервиза да го погледнат. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Ако имаш гаранция - предяви претенции за смяна. Ако не, сменяй батерията: Сервиз Цитирай
mpdjabrailov Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Зажалост нямам гаранция, но понеже е от приятел затова го купих така. А може ли някаква информация колко струва смяната на батерия и дали със сигурност е това, защото нямам проблем да дам пари за нова батерия, но ако проблема си остане, защото е нещо софтуерно примерно ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 http://www.alekserviz.com/цени Цитирай
mpdjabrailov Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Видях че има Цени, но за 4S няма опция подмяна на батерията. (Съжалявам за оff-topic спама) Цитирай
Kaloyan Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Липсата е отстранена, цената е на лице! 1 Цитирай
makaveli2 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Здравейте купих си айфона преди 3 месеца от едно момче..Отначало батерията издържаше що годе добре,но сега за 30 минути usage и 2часа standby ми заминават 10 процента е така.Веднага щом го отключа след 2 3 минути 1 процент заминава..Пробвах с рестор няколко пъти и нищо.Без Джейл съм.Да копувам ли нова батерия или е нещо от софта?Не съм ползвал интернет или Локейшн или игри ..И просто е така си пада. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Шестичката е лакома доста. Преценявай си, може и да няма ефект. Цитирай
makaveli2 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) А има ли вероятност като картата ми не е мирко сим а е рязана от това да дърпа повечко батерия?Сравнение правихме с един приятел на две 4-ки и на моя батерията замина много по бързо..Така че ще я сменя и ще кажа как е .Благодаря Редактирано Февруари 18, 2013 от makaveli2 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Ако няма добър обхват и търси повече, възможно е, но малко вероятно. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) 4-ката си държи повече от 5-цата. А и всяка следваща ОС става все по-лакома. Лично за мен странно и неразбираемо като се има предвид, че не са добавени толкова нови функции.. Има една програма (но трябва да джейлнеш, за да я сложиш) - batterydetective. В нея изкарва информация за текущото състояние на батерията. Най-вече това на колко цикъла е и на колко mAh. Ето шот: Moят съвет е, ако не ползваш фейсбук интеграциите и имаш възможност (т.е. запазени SHSH) да върнеш на 5.1.1. 6.1 не добавя почти нищо ново за 4-ката и като цяло не си заслужава повечето харч на ток.. Редактирано Февруари 18, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
makaveli2 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Тва е че като взех телефона от едно момче си беше направо с 6.0.1 и не беше джейлван никога,имам интеграций за 6.0.1 само.Мен ме съмнява ,че батерията си е заминала.Неможе за 15 минути usage да ми заминат 10 процента е така без и клип да съм гледал.. Редактирано Февруари 18, 2013 от makaveli2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Aми сменяй я. Процедурата е доста лесна, отнема 5 мин. Има безплатно ръководство тук: http://www.ifixit.co... Battery/3141/1 Батерия - http://www.ebay.co.u...=item27cc38e098 Отвертка (ако са ти от новите пенталобни болтчета): http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-iPhone-4-4S-REPAIR-KIT-SCREWDRIVER-Pentalobe-TORX-Opening-Tool-Magnetic-Tip-/251221026626?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a7df0a742 Редактирано Февруари 18, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Смяната на батерията е направо детска игра в сравнение със смяна на хоум бутон! Така се измъчих с т'ва малкото, че втори път няма да го правя, ако ще пари да ми дават.. А и да не говорим, че бях поръчал по невнимание за 4С вместо за 4, а се оказа, че кабелчето на бутона е точно наобратно обърнато та трябваше да го "модвам". Вече повече от месец е ок, па натам ще видим.. Но колко много неща можеш да прецакаш на телефона ако тръгнеш да си сменяш хоум бутона.. Не го препоръчвам на никой. Сервиз и това си е! Редактирано Февруари 18, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
makaveli2 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Тва е че 2 седмици чакане от ебай..Тука в форума нещо на тази цена ако има ще е супер.Щото гледам по 25лв ги продават....... Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Дрънни в сервиза и питай за колко ще ти продадат. Никак не е трудно. Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 А как може да се определи коя батерия от ебей е читава и коя не, като реално няма ОЕМ оригинални части? Цената е един вариант, но не винаги показателен. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Никак. Батерии специално, купувам от местни търговци защото са тествани партиди и с гаранция. Няколкото лева отгоре не си заслужават вниманието, особенно предвид изтъкнатите ползи. Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Предвид факта, че не съм в БГ, едва ли е най-практично да изчакам да се прибера и да си купя батерия от БГ Може ли да "препоръчаш" нещо от ибей? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.