Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Изтегли си фърмуера наново и ресторвай. Иначе, с батери доктор можеш да разбереш кое приложение точи.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Като дойдеш тук, ще си вземеш тествана, не рискувай излишно ;) Много е капризен 3гс-ът.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И аз забелязвам, че нещо батерията не издържа толкова колкото издържаше при 2.2.1.

Не я хаби бързо, принципно си зареждам телефона всеки ден и не мога да кажа колко би издържал,

но определено пада малко по-бързо.

Другото, което забелязах и при мен, че телефона почна да грее...

Ако е от джейлбрейка, както каза Anthony, дали ще излезе някакво решение, че определено това не е нормално за телефона.

Моя не е джейлнат и пак грее като печка независимо дали играя, говоря или работя на него... а батерията държи 12 часа ако само отговарям на обаждания и между 3 и 5 часа ако играя и работя на него... Аз съм с ифон 4 ОС 7.0.2 телефона е на 18 месеца, но това зареждане по 3 пъти за 24 часа не ми харесва. Предишния ми беше на нокия и вярвайте ми за 2години и половина дето го ползвах преди да го дам на баща ми при който в момента държи 5 дни при мен държеше по 8-10 и то съм ползвала и нет и съм го скъсвала от приказки. Ако някой може да ми обясни защо... Благодаря предварително!

Публикувано

Нокийката не е толкова смарт, затова. Разгледай темата за "на кой, колко му държи батерията" и ще намериш решения как да удължиш с някой час.

Публикувано

Прав си не беше тъчскрийн, но само това е достатъчно като разлика...

Публикувано (редактирано)

От няколко дена ми пада много бъзо батерията тази нощ падна с 30% от 23ч до 6 и 30ч мисля че проблема е от Cydia но не знам кое по точно приложение Има ли възможност да изтрия Cydia и да я сложа на ново Ще съм много благодарен на някой ако ми даде съвет какво да правя Днес мислех да ресетна тела и да го джелна на ново но ми иска ъпдейт на IOS 7 А не искам да ъпдейтвам още

Редактирано от Marian_Marinov
Публикувано

Имаш ли постоянно пуснат DATA канал от GSM оператора?

Публикувано

Ако DATA канал е мобилен интернет да имам и постоянно е пуснат

Публикувано

Значи аз не мога да помогна в случая.

Публикувано

Потърси в темите iLexRat (cydia) или еквивалента му за компютър (в същатата тема с iLexRat мисля е).

Публикувано

А дали е въжможно battery doctor да изсмуква батерията след ъпдейт на приложението започна да пада бързо батерията

Публикувано

Колега, няма как друг да знае какво си мазал по своя телефон. Хората обикновенно четат, преди да се впуснат в употребата на нещо. Припомни си кога е почнал да дава ядове и трий излишното. В предния пост ти дадоха и съвет как да зачистиш напълно.

Публикувано

При закупуване на нов телефон батерията трябва да се изтощи изцяло и да се включи 12 часа да се зарежда, а второто зареждане колко време трябва да е и дали отново трябва да се изтощи изцяло батерията?

А митът за 20% и включваш да се зарежда верен ли е? Четох сега, че е хубаво батерията да се изхабява винаги и тогава да се зарежда телефонът.

Публикувано
да се включи 12 часа да се зарежда

Тая простотия къде я прочете?

Публикувано

Тая простотия къде я прочете?

В интернет :) Мерси, че не ми отговори :D

Някой продавач му я е казал :smile:

Чувал съм го преди време, скоро не съм :D, защото явно не е такава процедурата, анализирайки мнението на @Аlxx

Публикувано

Разбрах от къде ми пада батерията бързо 3G-то след като го спрях си държи нормално Само не мога да разбера как до сега нямаше проблем повече от година ми е пуснат мобилния интернет и 3G и нямах проблем и изведнъж почна да пада много бързо ако някой знае ще съм му благодарен да сподели

Публикувано

Сменял ли си адрес, ако се намираш на точка с не добро покритие в града предполагам

Публикувано

Къде ли не съм ходил и нямаш проблем до преди 10-тина дена лягам ставам 30% ги няма от батерията

Публикувано

Здравейте,

Използвам 3G iPhone от много години. От време на време (на месец, два) ми се случваше проблема с бързото падане на батерията (за 20часа от 100 на 3%) и еднакви стойности за Usage и Standby. След като стане това аз си оправях телефона много лесно. Включвах 3G и Data за 5-10 минутки. То прехвърляше 2-3kb информация (някаква си) и след това ги изключвах (3G и Data) и телефона се оправяше и караше отново по 6-7 дена с едно зареждане (използвам го само като телефон). Този проблем не можеше да се оправи с WiFi или по друг начин. Просто аз си го обяснявам по следния начин: Оператора (mTel в случая) иска да прати нещо на телефона ми по Data, но телефона отказва да го приеме, защото Data е изключен. Така оператора постоянно retry-ва да прати данните и не оставя телефона да излезне в цялостен standby. След като пусна Data и минат тези тъпи пакети, всичко си идва по местата.

Сега проблема обаче е, че преди месец спряха Data и 3G и EDGE и всякакви канали за Data на групата в която съм. В момента телефона отново е влезнал в този режим и ми пада патерията за 18-20 часа, но не мога и да го оправя, защото ми е забранен Data канала от оператора. Има ли някаква идея от ваша страна, как мога да се опитам да оправя проблема си?

Само да добавя: батерията не си е заминала, не съм сменял местожителство и не е от слаб сигнал и не съм слагал (инсталирал) нищо на телефона.

Публикувано

Странно е МТел да праща пакети и да ти товари телефона от опити да праща тези пакети. Според мен има някакъв друг проблем с нещо вътре в телефона. Пробвай когато има такъв проблем да изключиш и включиш телефона. Ако и след това няма оправия, значи може би отиваш на чист рестор на телефона. Там има много особености и преди да го правиш се запознай с всичко което може да донесе подобна операция. Телефона дали е фабрично отключен или заключен. Ползваш ли го с карта на оператора и ако не, ако е фабрично заключен то тогава няма да намери мрежа след това.

Публикувано

Здрасти,

Телефона е ФО и по него в началото (когато беше нов и на мода) съм тествал адски много неща и знам кое как се прави и кое за какво е. Имам си shsh на доста версии до 4.2.1 (последната която може да се качи на 3G), но все си мисля че проблема няма да е в рестора. На баща ми телефона е същия като моя и го има същия проблем, но него мога да го оправям, защото бащата има пуснат GPRS, EDGE и т.н. Неговия дори не е jail-нат. На мой познат също 3G-то има този проблем и там се оправя по същия начин.

Пробвал съм моя да го рестартирам. Hard, Soft всякак, без успех. Когато махна картата от телефона всичко си е наред, но когато е вътре, не иска да влезне в standby.

Ще поизчакам още малко да видим дали някой няма да даде някакви други идеи, и може и да пробвам да го ресторна, но не искам да бързам, защото все пак искам да намеря решение на проблема. Почети 100% съм убеден, че след рестора може да го няма проблема, но пак ще се появи след време.

Мерси за отговора все пак.

Публикувано

Инсталираш си terminal и пакета top от сидиа. Когато го активираш през терминал, ще ти излязат всички активни процеси и ще видиш кой е виновникът. Кил-ваш го по процес айди и си готов.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

В последно време батерията започна здраво да ме бъзика. За 2h usage и 22 standby вече е 50% с включено 3g. Най-много до 5 часа usage го докарвам, а телефона е на 6 месеца, взел съм го чисто нов от Щатите. Никога не е джейлван. Учудвам се как други си докарват телефоните до 7-8 часа usage. Мога ли да разбера заминала ли е батерията или от къде аджеба идва проблема? Какво ще ме посъветвате, питам тук защото знам, че има доста хора, които разбират от тази марка телефони.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...