Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

1. Какъв е телефона?

2. Какви програми държиш включени през тези часове? Ако имаш постоянно включени мейли, фейзбук, скайп и подобни, е напълно нормално да постигаш тези резултати.

3. При слабо покритие на 3G мрежата в района в който си нормално, е напълно нормално да ти яде батерията по-бързо. В случай че нямаш нужда от 3G мрежата, просто я спирай и ще постигнеш доста по-добри резултати.

Публикувано

1. Телефона е Iphone 4. 2. Ползвам само фейсбук и сафари, спрял съм локейшън сървиса. 3. Намирам се в Благоевград и покритието на 3g-то е 4-5 черти, така че едва ли е от него.

Публикувано

Така си мислиш. Тия "черти", са пилотен сигнал от клетките, но съвсем не означават добра и постоянна връзка. Четворка на 6 месеца? Да, бе. Кой знае колко е залежала(ако въобще е нова).

Ако си абонат на глобул - не се чуди. Мрежата им е отврат в момента.

Публикувано (редактирано)

Четворка, както казах от Америка си я взех юни месец. Чисто нова, колко да е залежала от 2010 да е :biggrin: Иначе съм на Виваком.

6975804d.jpg

Редактирано от peppu
Публикувано

Колко гигабайта е? Ако не е 8, значи е залежала доста. ;)

Публикувано

16 гб е. Как мога да разбера дали батерията е за смяна или е от друго нещо проблема?

Публикувано

А тея 2 часа какво правиш?

Публикувано

През Сафари няколко форумчета и фейсбук - разглеждам снимки и си пиша с приятели.

Иначе снощи оставих телефона на зарядното и тази сутрин като го свалих реших да го ползвам само за разговори без 3g и ето какъв резултат постигнах, не че съм говорил много, но все пак:

6977657s.jpg

Публикувано

Ами за 30 мин ползване е нормално 1% да падне. Отиди на сервиз, ако се съмняваш много, тука и да хвърляме боб, няма как да ти разгадаем проблема. Рестор без бекъп правил ли си? И аз съм ползвал 4-ка и горе-долу имах същите резултати, но мисля че в повечето случаи си въобразяваме за тея батерии.... пак казвам отиди на сервиз да те съветват повече.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз имам други проблеми, като остане на под 15-10% всеки път е различно телефона се изключва, един път стана и на 30%. Тръгвам да го пускам и показва че няма батерия. След известно време се тръгва и показва същите проценти от преди това.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Е, ти 100% си за смяна.

Публикувано

Гранцията май не поема батерията?

Публикувано

Гаранцията важи!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Гаранцията е пълна, без уговорки. Проблемът е, че нямат вече петици за подмяна и ще те въртят, може би над месец, и ще стане разправия. Гледан филм ;)

Публикувано

Ама като няма алтернатива...

Публикувано

Направо в централата на Глобул в бизнес парка ще го занеса, и да видим какво ще стане.

Публикувано

Аз имам други проблеми, като остане на под 15-10% всеки път е различно телефона се изключва, един път стана и на 30%. Тръгвам да го пускам и показва че няма батерия. След известно време се тръгва и показва същите проценти от преди това.

И при мен е същата история... след 10-20 минути се пуска телефона, но ако не изключа cellular data батерията пада моментално...

Публикувано

Почне ли да гасне преди 0%, мога само да ви предложа подмяна на батерията. Не владея магия :)

Публикувано

Днес минах да го оставя за рекламация, на година и 4 месеца е апарата. Притеснява ме, че преди време го изпуснах и се подби отдолу и да не вземат да се заядат за това. Ще пиша ако имам развитие.

Публикувано

Днес забелязах, че батерията пада много по-бързо от нормалното, а не съм инсталирал нищо..

ето снимки от това което съм инсталирал в cydia:

yperureh.jpg

a5e6age4.jpg

yga2uqe3.jpg

ето и какви приложения използвам както и времето за което са паднали 50% от батерията..

y5y6egaq.jpg

8a4asada.jpg

Бихте ли ми казали кое приложение по-принцип дърпа от батерията?

Два дни тествам , защото бях с абсолютно същия проблем и накрая махах едно по едно нещата, които съм инсталирал от Cydia, за да хвана коя от добавките е "виновникът" за това батерията ми да се стопява. Отговорът на въпроса няма да ти хареса, защото при мен това беше Cydia Substrate...

Точно както и предполагах, когато батерията започна да се топи за минути, но реших да тръгна отдалеч първо с махането на репота и добавки, а най- накрая - субстрата...

В твоя случай обаче виждам, че Usage и Standby са ти с еднакви показатели, което означава, че ако не си ползвал нон стоп iPad-а за два часа и половина - има нещо , което тии смуче батерията непрекъснато и то не е задължително да e от Cydia.

Задръж едновреметно Power+Home бутоните, докато се появи ябълката на екрана и виж после какви са показателите.

Sent from my STM712HCZ using Tapatalk

Редактирано от SpAwN
Публикувано

използвах го нон-стоп..за това показателите са еднакви :) Но преди издържаше твърдо 4 часа в същия режим до 50% :)

Не съм много на ясно, но не ме е срам да попитам този субстрат за какво служи :)?

Общо взето за всичко хубаво и полезно от Cydia. Повечето полезни туикчета го изискват. Друг е въпросът колко добре е оптимизиран и колко вреди понякога. Аз лично не го обичам, но това не променя фактът, че е нужен за 95% от стойностните благинки в Cydia, заради които всъщност си заслужава джейлбрейкът.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Моят фоун днес се изключи с 21% батерия да го ева...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...