Asen_77 Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 1. Какъв е телефона? 2. Какви програми държиш включени през тези часове? Ако имаш постоянно включени мейли, фейзбук, скайп и подобни, е напълно нормално да постигаш тези резултати. 3. При слабо покритие на 3G мрежата в района в който си нормално, е напълно нормално да ти яде батерията по-бързо. В случай че нямаш нужда от 3G мрежата, просто я спирай и ще постигнеш доста по-добри резултати. Цитирай
peppu Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 1. Телефона е Iphone 4. 2. Ползвам само фейсбук и сафари, спрял съм локейшън сървиса. 3. Намирам се в Благоевград и покритието на 3g-то е 4-5 черти, така че едва ли е от него. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 Така си мислиш. Тия "черти", са пилотен сигнал от клетките, но съвсем не означават добра и постоянна връзка. Четворка на 6 месеца? Да, бе. Кой знае колко е залежала(ако въобще е нова). Ако си абонат на глобул - не се чуди. Мрежата им е отврат в момента. 1 Цитирай
peppu Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 (редактирано) Четворка, както казах от Америка си я взех юни месец. Чисто нова, колко да е залежала от 2010 да е Иначе съм на Виваком. Редактирано Януари 20, 2014 от peppu Цитирай
asen4o0 Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 Колко гигабайта е? Ако не е 8, значи е залежала доста. Цитирай
peppu Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 16 гб е. Как мога да разбера дали батерията е за смяна или е от друго нещо проблема? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 А тея 2 часа какво правиш? Цитирай
peppu Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 През Сафари няколко форумчета и фейсбук - разглеждам снимки и си пиша с приятели. Иначе снощи оставих телефона на зарядното и тази сутрин като го свалих реших да го ползвам само за разговори без 3g и ето какъв резултат постигнах, не че съм говорил много, но все пак: Цитирай
BigP Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Ами за 30 мин ползване е нормално 1% да падне. Отиди на сервиз, ако се съмняваш много, тука и да хвърляме боб, няма как да ти разгадаем проблема. Рестор без бекъп правил ли си? И аз съм ползвал 4-ка и горе-долу имах същите резултати, но мисля че в повечето случаи си въобразяваме за тея батерии.... пак казвам отиди на сервиз да те съветват повече. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dViktor Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Аз имам други проблеми, като остане на под 15-10% всеки път е различно телефона се изключва, един път стана и на 30%. Тръгвам да го пускам и показва че няма батерия. След известно време се тръгва и показва същите проценти от преди това. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
dViktor Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Гранцията май не поема батерията? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Гаранцията важи! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Гаранцията е пълна, без уговорки. Проблемът е, че нямат вече петици за подмяна и ще те въртят, може би над месец, и ще стане разправия. Гледан филм Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Ама като няма алтернатива... Цитирай
dViktor Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Направо в централата на Глобул в бизнес парка ще го занеса, и да видим какво ще стане. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
chucky1 Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Аз имам други проблеми, като остане на под 15-10% всеки път е различно телефона се изключва, един път стана и на 30%. Тръгвам да го пускам и показва че няма батерия. След известно време се тръгва и показва същите проценти от преди това. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk И при мен е същата история... след 10-20 минути се пуска телефона, но ако не изключа cellular data батерията пада моментално... Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Почне ли да гасне преди 0%, мога само да ви предложа подмяна на батерията. Не владея магия Цитирай
dViktor Публикувано Януари 23, 2014 Публикувано Януари 23, 2014 Днес минах да го оставя за рекламация, на година и 4 месеца е апарата. Притеснява ме, че преди време го изпуснах и се подби отдолу и да не вземат да се заядат за това. Ще пиша ако имам развитие. Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 23, 2014 Публикувано Януари 23, 2014 Днес забелязах, че батерията пада много по-бързо от нормалното, а не съм инсталирал нищо.. ето снимки от това което съм инсталирал в cydia: ето и какви приложения използвам както и времето за което са паднали 50% от батерията.. Бихте ли ми казали кое приложение по-принцип дърпа от батерията? Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 23, 2014 Публикувано Януари 23, 2014 (редактирано) Два дни тествам , защото бях с абсолютно същия проблем и накрая махах едно по едно нещата, които съм инсталирал от Cydia, за да хвана коя от добавките е "виновникът" за това батерията ми да се стопява. Отговорът на въпроса няма да ти хареса, защото при мен това беше Cydia Substrate... Точно както и предполагах, когато батерията започна да се топи за минути, но реших да тръгна отдалеч първо с махането на репота и добавки, а най- накрая - субстрата... В твоя случай обаче виждам, че Usage и Standby са ти с еднакви показатели, което означава, че ако не си ползвал нон стоп iPad-а за два часа и половина - има нещо , което тии смуче батерията непрекъснато и то не е задължително да e от Cydia. Задръж едновреметно Power+Home бутоните, докато се появи ябълката на екрана и виж после какви са показателите. Sent from my STM712HCZ using Tapatalk Редактирано Януари 23, 2014 от SpAwN Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 23, 2014 Публикувано Януари 23, 2014 използвах го нон-стоп..за това показателите са еднакви Но преди издържаше твърдо 4 часа в същия режим до 50% Не съм много на ясно, но не ме е срам да попитам този субстрат за какво служи ? Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 23, 2014 Публикувано Януари 23, 2014 (редактирано) Общо взето за всичко хубаво и полезно от Cydia. Повечето полезни туикчета го изискват. Друг е въпросът колко добре е оптимизиран и колко вреди понякога. Аз лично не го обичам, но това не променя фактът, че е нужен за 95% от стойностните благинки в Cydia, заради които всъщност си заслужава джейлбрейкът. Редактирано Януари 23, 2014 от SpAwN Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 Моят фоун днес се изключи с 21% батерия да го ева... Цитирай
arm11 Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 Моят вчера на 16%, но знам, че е от джейла. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.