Alxx® Публикувано Септември 18, 2014 Публикувано Септември 18, 2014 Не го дръж цяла нощ. След достигане до 100%, зареждането спира. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 18, 2014 Публикувано Септември 18, 2014 Нищо не трябва да пада, ако ще и два дни да го държи. Цитирай
peppu Публикувано Септември 18, 2014 Публикувано Септември 18, 2014 (редактирано) По принцип не обичам да си държа телефона цяла вечер на контакта, но като се прибера вкъщи си плаче за зарядно, а на другата сутрин съм рано на лекции и нямам голям избор. Освен да си навивам аларма посред нощ за да го изключвам. Стана ми интересно, защото и друг път съм го оставял цяла вечер, но на сутринта никога не съм имал подобен проблем. Редактирано Септември 18, 2014 от peppu Цитирай
peppu Публикувано Септември 18, 2014 Публикувано Септември 18, 2014 Има ли някакъв начин да проверя дали батерията си е заминала или да гледам дали пак ще прави същия проблем? Цитирай
CryptoBG Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Тъй като проблема ми е свързан с батерията и да не отварям нова тема ще питам тука.Ползвам iPhone 4 с iOs 7.1.2 и когато си включа 3G батерията пада с 1% на 1-2 мин. Това нормално ли е или имам проблем? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Нормално е, все пак говорим за телефон от 2010 година. Цитирай
CryptoBG Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Тоест няма как да го оправя това така ли? Цитирай
g1kata Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 (редактирано) Здравейте, наскоро закупих iphone 5 , 16gb , телефона е бил отварян , най-вероятно му е сменян тъча защото стъклото има половин милиметър луфт от лявата страна (като го натисна си прилепва иначе си стои надигнато с по малко от половин милиметър) другата нередност която забелязах е че power бутона не хваща всеки път, отворих телефона и ми направи впечатление че металната пластина която стои захваната с две винтчета върху контактора на батерията я няма ... сега по същество, батерията на телефона пада много бързи, поне според моите разбирания, от 10 сутринта до 10 вечерта (около 12 часа) вече почва да пищи, смених я с нова без особен резултат, като цяло телефона е с изключено 3g през цялото време, просто както си стои в джоба и се топи с по 2-3-4% за по 15-20 мин. само от стоене направих ресет, направих и схемата с power + home бутона без ефект, телефона не загрява работи си перфектно като изключим този озадачаващ дрейн на батерията, зареждам го с оригинален кабел , с 8.1 (12B411) не съм го джейвал не знам преди мен какво е било... не знам какво да си мисля дали е софтуерно или хардуерно , прави ми впечатление че в battery usage един от основните консуматори е Phone low signal, иначе си показва че има добър обхват нямам проблеми с разговорите от Варна съм и има доста клетки навсякъде, някой има ли идеи Редактирано Октомври 26, 2014 от g1kata Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Това изречение чупи рекорда по дължина. Иначе по въпроса, занеси го на някой сервиз да му направят диагностика. Цитирай
g1kata Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Опитах да бъда максимално изчерпателен, за да избегна един куп въпроси... Ако това е единствения вариант, някой може ли да препоръча сервиз където да го видят ? Цитирай
Karloss4340 Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 използвах го нон-стоп..за това показателите са еднакви Но преди издържаше твърдо 4 часа в същия режим до 50% Не съм много на ясно, но не ме е срам да попитам този субстрат за какво служи ? Здравей стигна ли до някво решение че аз съм с ай фон 5 s Стопля се ужасно батерията я няма за 5-6 часа не е джелван, фо не е с турбо симове, някои да има идеии? Здравейте на всички От няколко дена съм с 5s втора ръка, батериятя си заминава за 5-6 часа , като телефона се затопля доста, фо е телефона взимам е от вън няма джелове, направих му ъпдейт на софта до 8.1.1 ресторнах го без бекъп ап, но положението е същото, батерията изгася на 5% .. Идеи някви... Доста прочетох по темата но никой няма решение май едва ли е за смяна на батерията на 5-6 мес телефон. Очаквам идеите ви. Поздрави Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 Точно на 6 месеца беше моят,със същите симптоми и го замениха гаранционно. Цитирай
Karloss4340 Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 1.9.Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана. Цитиране на пост непосредствено над вашия е ненужно и се счита за СПАМ. Твоя са го заменили гаранционно, но моя като няма гаранция чудя се дали е батерия или софтуерно е прецакан, а не ми се пробва ей така да купя батерия и след тва да тествам. И ако не е от батерията да се чудя какво да я правя: Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 Е ако е на 5-6 месеца няма ли гаранция към Apple? Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 Колегата Karloss4340, гледам писал е " едва ли е за смяна на батерията на 5-6 мес телефон". 1 Цитирай
bigpapa Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 А пък моят 4S,прави каквото си поиска загрява стабилно ( в зависимост от приложението,което използвам) и батерията я няма никаква за 20 мин,15-20 % се стопяват а в същото време яркостта ми е на 30 % Цитирай
nenchew Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 Здравейте, Напоследък забелязвам проблеми с батерията си. iPhone 5s с iOs 8.1.2. Проблемът е следният, телефонът го зареждам на 100%, ползвам го и около 31-32% се появява следния проблем: цъкам нещо и ми изписва Remaining baterry 20% dismiss, цъкам dismiss, след което поглеждам батерията е на 11%, след което цъкам малко пада на 5% да кажем, и всичко това става в рамките на около 1 минута, след това го закачам на зарядното и батерията ми я отчита 26-28-30%. Пробвах с чист restore и не ми се получава нещо. Дали е от софтуера или просто батерията си заминава. Иначе държи по около 5-6 часа usage, 1 ден standby. Другият проблем, който срещам е когато съм в дадено приложение тръгва да го затварям, след като натисна 2 пъти home button-а, плъзвам нагоре приложение и цъкам върху home screen-а и тогава ми излизат кръглите лица на абонатите ми под самите ми приложения. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 Много типични симптоми на заминаваща батерия, но знае ли човек? Не е зле да се подложи на тест. Цитирай
nenchew Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 Благодаря за отговора, но къде да го подложа на тест при положение, че е гаранционен към М-тел, а миналият ми iPhone 4s му беше развален Power Button-а и те ми казаха, проблема е че телефонът е заливан и не го бутнаха . В М-тел ли да го занеса или в някой друг сервиз? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 Това ти си го решаваш. Отвори си кейс в Епъл и тогава го носи в ментел. Иначе сме насреща, в случай на нужда. 1 Цитирай
nenchew Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 След днешния пореден restore на чисто, нямам проблем за сега. Заредих го сутринта, днес цял ден разговори и интернет, минах критичните 32% и сега телефона ми е на 16% и като че ли има доста голяма разлика! Благодаря на отзовалите се на моя зов за помощ, ако има промени, ще пиша отново Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.