Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не го дръж цяла нощ. След достигане до 100%, зареждането спира.

Публикувано

Нищо не трябва да пада, ако ще и два дни да го държи.

Публикувано (редактирано)

По принцип не обичам да си държа телефона цяла вечер на контакта, но като се прибера вкъщи си плаче за зарядно, а на другата сутрин съм рано на лекции и нямам голям избор. Освен да си навивам аларма посред нощ за да го изключвам. Стана ми интересно, защото и друг път съм го оставял цяла вечер, но на сутринта никога не съм имал подобен проблем.

Редактирано от peppu
Публикувано

Има ли някакъв начин да проверя дали батерията си е заминала или да гледам дали пак ще прави същия проблем?

Публикувано

Тъй като проблема ми е свързан с батерията и да не отварям нова тема ще питам тука.Ползвам iPhone 4 с iOs 7.1.2 и когато си включа 3G батерията пада с 1% на 1-2 мин. Това нормално ли е или имам проблем?

Публикувано

Нормално е, все пак говорим за телефон от 2010 година.

Публикувано

Смени батерията.

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Здравейте, наскоро закупих iphone 5 , 16gb , телефона е бил отварян , най-вероятно му е сменян тъча защото стъклото има половин милиметър луфт от лявата страна (като го натисна си прилепва иначе си стои надигнато с по малко от половин милиметър) другата нередност която забелязах е че power бутона не хваща всеки път, отворих телефона и ми направи впечатление че металната пластина която стои захваната с две винтчета върху контактора на батерията я няма ... сега по същество, батерията на телефона пада много бързи, поне според моите разбирания, от 10 сутринта до 10 вечерта (около 12 часа) вече почва да пищи, смених я с нова без особен резултат, като цяло телефона е с изключено 3g през цялото време, просто както си стои в джоба и се топи с по 2-3-4% за по 15-20 мин. само от стоене направих ресет, направих и схемата с power + home бутона без ефект, телефона не загрява работи си перфектно като изключим този озадачаващ дрейн на батерията, зареждам го с оригинален кабел , с 8.1 (12B411) не съм го джейвал не знам преди мен какво е било... не знам какво да си мисля дали е софтуерно или хардуерно , прави ми впечатление че в battery usage един от основните консуматори е Phone low signal, иначе си показва че има добър обхват нямам проблеми с разговорите от Варна съм и има доста клетки навсякъде, някой има ли идеи

Редактирано от g1kata
Публикувано

Това изречение чупи рекорда по дължина.

Иначе по въпроса, занеси го на някой сервиз да му направят диагностика.

Публикувано

Опитах да бъда максимално изчерпателен, за да избегна един куп въпроси...

Ако това е единствения вариант, някой може ли да препоръча сервиз където да го видят ?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

използвах го нон-стоп..за това показателите са еднакви :) Но преди издържаше твърдо 4 часа в същия режим до 50% :)

Не съм много на ясно, но не ме е срам да попитам този субстрат за какво служи :)?

Здравей стигна ли до някво решение че аз съм с ай фон 5 s Стопля се ужасно батерията я няма за 5-6 часа не е джелван, фо не е с турбо симове, някои да има идеии?

Здравейте на всички

От няколко дена съм с 5s втора ръка, батериятя си заминава за 5-6 часа , като телефона се затопля доста, фо е телефона взимам е от вън няма джелове, направих му ъпдейт на софта до 8.1.1 ресторнах го без бекъп ап, но положението е същото, батерията изгася на 5% .. Идеи някви... Доста прочетох по темата но никой няма решение май:) едва ли е за смяна на батерията на 5-6 мес телефон. Очаквам идеите ви. Поздрави

Публикувано

Точно на 6 месеца беше моят,със същите симптоми и го замениха гаранционно.

Публикувано

1.9.Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана. Цитиране на пост непосредствено над вашия е ненужно и се счита за СПАМ.

Твоя са го заменили гаранционно, но моя като няма гаранция :smile: чудя се дали е батерия или софтуерно е прецакан, а не ми се пробва ей така да купя батерия и след тва да тествам. И ако не е от батерията да се чудя какво да я правя: :smile:

Публикувано

Е ако е на 5-6 месеца няма ли гаранция към Apple?

Публикувано

Колегата Karloss4340, гледам писал е " едва ли е за смяна на батерията на 5-6 мес телефон".

Публикувано

А пък моят 4S,прави каквото си поиска загрява стабилно ( в зависимост от приложението,което използвам) и батерията я няма никаква за 20 мин,15-20 % се стопяват а в същото време яркостта ми е на 30 % :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Напоследък забелязвам проблеми с батерията си. iPhone 5s с iOs 8.1.2. Проблемът е следният, телефонът го зареждам на 100%, ползвам го и около 31-32% се появява следния проблем: цъкам нещо и ми изписва Remaining baterry 20% dismiss, цъкам dismiss, след което поглеждам батерията е на 11%, след което цъкам малко пада на 5% да кажем, и всичко това става в рамките на около 1 минута, след това го закачам на зарядното и батерията ми я отчита 26-28-30%. Пробвах с чист restore и не ми се получава нещо. Дали е от софтуера или просто батерията си заминава. Иначе държи по около 5-6 часа usage, 1 ден standby. Другият проблем, който срещам е когато съм в дадено приложение тръгва да го затварям, след като натисна 2 пъти home button-а, плъзвам нагоре приложение и цъкам върху home screen-а и тогава ми излизат кръглите лица на абонатите ми под самите ми приложения.

7839406R.png

Публикувано

Много типични симптоми на заминаваща батерия, но знае ли човек? Не е зле да се подложи на тест.

Публикувано

Благодаря за отговора, но къде да го подложа на тест при положение, че е гаранционен към М-тел, а миналият ми iPhone 4s му беше развален Power Button-а и те ми казаха, проблема е че телефонът е заливан и не го бутнаха :D. В М-тел ли да го занеса или в някой друг сервиз?

Публикувано

Това ти си го решаваш. Отвори си кейс в Епъл и тогава го носи в ментел. Иначе сме насреща, в случай на нужда.

Публикувано

След днешния пореден restore на чисто, нямам проблем за сега. Заредих го сутринта, днес цял ден разговори и интернет, минах критичните 32% и сега телефона ми е на 16% и като че ли има доста голяма разлика! Благодаря на отзовалите се на моя зов за помощ, ако има промени, ще пиша отново

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...