arm11 Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 Темата за батериите знаете къде е 1 Цитирай
RedBull Публикувано Декември 12, 2016 Публикувано Декември 12, 2016 (редактирано) Всичко беше 6+ до вчера. Днес сутринта с бразуване, YouTube и Instagram батерията се срина до 70%. Интересното беше, че на Usage ми показва само 8 минути, а беше поне 30 минути. Пак направих Soft ресет. Мисля си че YOuTube ако не му дадеш Disconnect на cast-ването хаби батерията, дори като не ползваш телефона. Сложих и Инстаграм вчера. Стува ми се много хаби батерията. Ще видя пак. Но предишните два дни батерията беше супер. Дали има някакъв дрейн на приложение. Това много мразех в Андроида. Редактирано Декември 12, 2016 от RedBull Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 12, 2016 Публикувано Декември 12, 2016 То си пише кое колко хаби на екран и в бекраунд. Цитирай
RedBull Публикувано Декември 12, 2016 Публикувано Декември 12, 2016 Знам, човек. Още от Android ICS и Windows Phone 8.0. Проблемът е, че ми дава Instagram, но няма логика. Много малко съм ползвал програмата. Явно е бъг в iOS10. Цитирай
RedBull Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Това са резултатите от вчера. Беше пуснат обаче на самолетен режим след 22:00 и батерия мод след като падна под 20%. Ако го заменят няма как да има подобрения в батерията? Цитирай
peppu Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Показателите на батерията ти са повече от перфектни. Не виждам проблем, така че няма място за притеснения, дори напротив... ти си я размазал, а тя се е представила повече от добре. 2 Цитирай
RedBull Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Благодаря ви. Да, и Battery Life приложението ми показва, че батерията е Perfect condition. На GPS и Here WeGo приложението обаче на пуснат екран падна за 10 мин. с 5 процента. Но аз правя сравнение с Windows phone/Windows Mobile и затова. С WP батерията с пуснато HereDrive+ приложение падаше по 3% на 20 минути. Доволен съм иначе от батерията на SE. Ако не се пипа телефона може да изкара и цял ден и показва 70% Цитирай
peppu Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Да, но идеята на тези телефони като цяло не е да не се пипат цял ден, а точно обратното. То по тази логика, ако не се пипа изобщо може и цяла седмица да ти изкара. Цитирай
Русев Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 То ако не се пипа изобщо, няма значение колко ще изкара.Иначе 11h usage е повече от задоволително.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
RedBull Публикувано Декември 15, 2016 Публикувано Декември 15, 2016 Пичове, всичко беше супер. Вчера ползвах доста неща и телефона беше супер. Към 2 часа снощи батерията беше на 26%, а Usage беше към 10 часа. И изведнъж излезна върящ се кръг loading. Но не помня телла да се е ресетвал, но гледам че показателите на батерията бяха се занулили като след Soft Reset. Сутринта беше на 10-12% и как то си цъкам и угасна. Нали уж трябва да падне под 3% и тогава да се изключи? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 Това е масово в iOS 10 и явно всеки модел телефон малко или много го изпитва проблема. Наблюденията ми са от два 6с+а, една 5-ца и ето че явно и на СЕ. Пиши фийдбек на Епъл! Цитирай
georgibs81 Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 Странни показани на телефона ми, който заредих тази сутрин до 89% Цитирай
Русев Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 Ако започнеш да четеш какво пише по екрана, то нямаше да видиш нищо странно. Под standby и usage времената, на "прост английски език" пише, че телефона ти е дозареждан след последното си пълно зареждане, а над времената пише, че те са засечени откакто телефона ти е бил за последно на 100%!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
georgibs81 Публикувано Декември 17, 2016 Публикувано Декември 17, 2016 Не бях обръщал внимание, мерси за инфото Цитирай
baronbg Публикувано Декември 17, 2016 Публикувано Декември 17, 2016 Пичове, всичко беше супер. Вчера ползвах доста неща и телефона беше супер. Към 2 часа снощи батерията беше на 26%, а Usage беше към 10 часа. И изведнъж излезна върящ се кръг loading. Но не помня телла да се е ресетвал, но гледам че показателите на батерията бяха се занулили като след Soft Reset. Сутринта беше на 10-12% и как то си цъкам и угасна. Нали уж трябва да падне под 3% и тогава да се изключи? А какво пречи нощем да се зареди батерията? Особенно след нищожните 10 часа юзич. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
RedBull Публикувано Декември 20, 2016 Публикувано Декември 20, 2016 Пичове, абе май телефона си е ОК. Няма да му слагам новия ъпдейт. От вчера не го бях зареждал и е 30 часа Standby и 9 часа Usage. Интересното е, че цяла нощ беше на мрежа, а не на Airplane mode. Започва да ми харесва много телефона. Дано Епъл и останалите ОС-и се съсредоточат в по-малокалибрените 4-инчови телефони. 2 Цитирай
RedBull Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 Здравейте....миналата седмица си оставих телефона в Creative Center след като беше на 6% телефона и както си писах на Месинджъра и телефона и на ми излезна черен екран и започна да ми се върти кръгчето. След което го пуснах пак и беше на 9%, но отново загасна и повече не се пусна. Днес ми звъннаха. Казаха, че телефона е ОК и са правили всякакви тестове. Телефонът не е ОК. Значи благодаря на Creative, че са бързи и ми обърнаха специално внимание още в магазина, но телефона не ОК. Какво мога да направя? Молба до КЗЛ? Цитирай
MacIlian Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 Молба до КЗЛ???????? Не схващам за какво ще им се молиш на КЗЛ, които и да са те! Виж жалба до "Комисия за защита на потребителите" - КЗП, по може да ти свърши работа. Цитирай
RedBull Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 (редактирано) Ами какво мога да направя? Батерията пада за има няма 2 часа, а Usage ми пише 5 часа. Значи , Creative като отидох почнаха да ми казват махни си това, спри онова и аз и ма казвам...добре аз за какво съм го купил този телефон. Махни си Messenger-a , махни си Viber, махни FB. Изключително тъпо. Значи ето това ми е проблемът... https://discussions.apple.com/thread/8183100 Трябва да върна датата на 1 Ноември 2017, за да се оправи, така ли? :X Редактирано Март 16, 2018 от RedBull n/a Цитирай
skpavlov Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 Аз съм с чисто нов Х едва изкарва 7 часа юсидж за два дена, човека с SE-то не знам какво се оплаква. 1 Цитирай
petar258 Публикувано Март 17, 2018 Публикувано Март 17, 2018 Друго си е да работи без батерия Вземи си 6s plus и ще държи към 6 часа реално ползване Цитирай
peppu Публикувано Март 20, 2018 Публикувано Март 20, 2018 Ще пиша в тази тема за да не отварям нова. Може да ви се стори малко смешен въпроса, но аз да си питам. Взех си един Power Bank (4600 mAh) - Input/Output (5V/1A). Та мисълта ми е, може ли да си разваля батерията при по-често зареждане от него? Все пак зареждането става не посредством оригинален кабел, а чрез външна батерия. Чел съм на доста места, че става проблем, когато телефона не се зарежда с оригинално зарядно и батерията може да даде фира. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 21, 2018 Публикувано Март 21, 2018 А, ич. Статистиката в сервиза за повреди свързани със захранване/батерия говори силно против външните батерии. Питайте Aveliky. 2 Цитирай
mirror Публикувано Март 22, 2018 Публикувано Март 22, 2018 Аз почти всичко си зареждам с външни батерии :). Имам 1х20000mAh, 1x10000mAh, 1x5000mAh на ADATA, като всяка една от тях има по 1 USB 1A и 1 USB 2.1A. Голяма свобода! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.