mirror Публикувано Март 22, 2018 Публикувано Март 22, 2018 Ако ползват някакви измислени външни батерии, които са правени по “труд и творчество” в някоя китайска детска градина - нормално да не стават. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2018 Публикувано Март 22, 2018 Ми и "маркови" имаше. Статистиката е проста: за период от време, всички с проблемни док конектори на модели, които нямат или рядко имат повреди там са ползвали външна батерия. Има и друго обяснение, но не ми се навлиза в дебрите на физиката. 1 Цитирай
kracode Публикувано Март 23, 2018 Публикувано Март 23, 2018 Днес се бях засилил да поръчвам тази батерия ,но след като прочетох някои отрицателни мнения се замислих.Вие какво мислите за този продукт?https://www.emag.bg/vynshna-baterija-iwalk-extreme-trio-10000-10-000-mah-gold-ubo10000-017a/pd/DHYM92BBM/#Златист Цитирай
peppu Публикувано Март 23, 2018 Публикувано Март 23, 2018 Аз си взех тази: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/aksesoari-i-drugi-ustrojstva/power-bank-levski-4600-m-ah.html 1 Цитирай
chorlav Публикувано Октомври 27, 2022 Публикувано Октомври 27, 2022 Здравейте, нормално ли е на нов апарат на една седмица батерията да пада толкова бързо. Спрял съм background activity , GPS на всички приложения е на “while using”. Телефона е 13 pro. Днес с колеги сравнявах при тях доста по-бавно се разрежда. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Октомври 27, 2022 Публикувано Октомври 27, 2022 При 5 часа Screen On и още 48% останал заряд, не мисля, че имате поводи за оплакване. 1 Цитирай
chorlav Публикувано Октомври 27, 2022 Публикувано Октомври 27, 2022 Не мисля, че информацията от 5 часа за включен екран е вярна. Днес без да го ползвам на всеки пет минути само поглеждах на колко е батерията и падаше с 1 процентЗабелязох, че и доста загрява при гледане на 10 мин видеоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chorlav Публикувано Март 6, 2023 Публикувано Март 6, 2023 Здравейте, искам да попитам нормално ли е батерията ми да пада толкова бързо дори в idle режим. При ползване основно браузвате със Safari на всеки 5-6 мин пада с един процент. Вечер от 11 до 6 сутринта падна с 7 %. А снощи с спрян блутут, airplane mode от 12 до 6 сутринта падна с 2 %?Направил съм DFU restore и не съм връщал back up. Литнах се в iCloud и си инсталирах приложенията наново!Телефонът е 13 pro. iOS 16.3.1. 5G е спрян, както и background app refresh. Прикачвам и снимкиДокато напиша поста и падна с 1 %!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Март 6, 2023 Публикувано Март 6, 2023 По-добре от това не виждам, даже си е перфектно!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
valka3010 Публикувано Май 14 Публикувано Май 14 Здравейте! Моля за съдействие и помощ за следното.Имам Iphone X от 2019 г. След ъпдейт на 16.7.8. батерията се изтощи много бързо, телефона беше много горещ и при свързване със зарядното не отчита никакви проценти и не реагира че се зарежда, от там не мога да го отключа, защото много бързо се появява ябълката, екрана за кода и докато го набера черен екран и така многократно докато зарядното е в телефона.Без кабела не реагира грам.Пробвах да го вържа с лаптона и да го отворя, ъпдейтна или възстановя с бутоните за звук и Itunes, но ако не го отключа не може да се свърже.Проблемът е, че близо месец не е архивиран, а бях в чужбина и не стигнах да си сваля снимките от там на лаптопа и се чудя как да го съживя за да се добера до тях. Въпросът ми е знае ли някой има ли някакъв режим някак да го прилъжа да се отключи и да се зареди някак батерията и да мога да си сваля снимките. Не знам проблема дали е в батерията или в софтуера, тъй като това стана след ъпдейт. Предварително благодаря на отзовалите се! Цитирай
kototakoa Публикувано Август 4 Публикувано Август 4 Нормално ли е батерията да е на 99% при 29 цикъла? Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 4 Публикувано Август 4 Точно толкова нормално,колкото и на съпругата ми 11 pro max държи все още 100% Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kototakoa Публикувано Август 4 Публикувано Август 4 А вижте какво показва battery stats от shortcuts. Изписва, че капацитета на батерията е 93.96%. От къде идва това разминаване? Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 4 Публикувано Август 4 С тия проценти,само вкараха юзерите в голям филм.Всяка вечер съм на зарядното,без значение какви са процентите.Телефон,кво да му треперишSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.