baza2005 Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Отидох на почивка там телефона ми издържа шест дена, като съм провеждал по десетина разговора на ден и малко игри за малкия. И един съвет от мен тези проценти са много стряскащи поне за мен изключете ги и ще видите , че по друг начин ще приемате изтощаването на батерията. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Може и да се шегува, но е прав за възприятията. Цитирай
MyTpaTa Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Батерия на Iphone неможе да изкара 6 дена! Според мен това е невъзможно по никакъв начин... За процентите наистина много стряскат и съм ги махнал. П.П. Според мен и те самите лапаха ток защото сега ми пада батерията по бавно. Цитирай
baza2005 Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Защо ще ви лъжа. На 25 юли сутринта го изключих в пет сутринта и го заредих на 30 юли вечерта в шест (тогава изключи) или по точно 133 часа. Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Ако нямаш мобилен интернет, пуш мейл, не ползваш интензивни приложения като навигация и 3Д игри, може да изкара и повече от пет дни. Нали се сещате, че този въпрос е равносилен например на въпроса - колко дни изкарваш с пълен резервоар на колата? Ами зависи от това колко я караш. Може и за един ден да го изразходиш, може и до Коледа да ти стигне. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Проблем.... Днес ми стопи пълна батерия за по малко от 7 часа,през които съм говорил не повече от 5 минути и съм слушал музика около 20 минути. Телефонът ми е 3G 8GB купен от голбул но го ползвам в Чехия с карта на Vodafone CZ( Обратно на обичайното),съответно джейл+ънлок, OS 3.0.1 с грешно зададен APN. Преди през SBsettings му бях спрял EDGE обаче за една нощ ми направи трафик за 200 крони(около 15 лева) :cry: За това минах на варианта с грешните настройки Сега какво излиза? Имам избор батерия или сметка Нямам много неща инсталирани от Cydia,да не кажа почти нищо... Edit 1: А да, за малко да забравя - днес освен всичко имах и споменатият проблем с входящи обаждания,дадох Reset network settings и се оправи. Edit 2: И за капак това което ме накара да пиша целият този пост: Не искаше да зарежда или хабеше колкото или повече от това което успява да зареди...От SBsettings преди малко спрях EDGE ,3G и SSH и зададох правилно APN,този път интернет няма,надявам се че на сутринта няма да е успял да си навърти пак някакъв трафик.Като че ли има положителен ефект откъм зареждане.Ще си направя експеримент - цяла нощ зареждане и утре никакво Wi-Fi,игри или музика. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Просто си купи нов кабел за зареждане. Вероятно се е закъсал някъде, и затова не вкарва ток. Цитирай
petyo Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Здравейте, Имам iPhone 3G 8gb 3.0 unlocked, обаче много малко време и държи патерията. Когато го ползвам пише 3 Часа ползване пада,а ако не се ползва 2 дена максимум ан Standby. Знам че зависи как се ползва ама аз го ползвам за някоя игричка за музика и пощата да проверявам. Не гледам филми. Странно ми е да държи толкова малко. Моля дайте съвети да оптимизирам нещата. Благодаря ви Предварително. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Така като е иконката на батерията означава че работи от мрежата или бъркам?Като е със светкавица е зареждане нали?!Тоест тази иконка би следвало да се появява чак на 100% Цитирай
BANNN Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Като гледам версията ти на фирмуера, да не е от там проблема или да си се опитвал да слагаш Локализация на 3.0? Цитирай
mupo Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Когато телефона загрее много спира да се зарежда. Спри да го използваш докато се зарежда и след 2-3 минути ще е почнал да се зарежда. Цитирай
BANNN Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Ако е пробвал да слага Локализация се съмнявам да почне. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Да доста е позагрял и работи бавно...Оставих го за 2 часа и като го погледнах пак беше паднал с 10% загрял и с тази иконка GPower , да сложил съм фонетиката....Там май видях че си писал за проблеми с батерията.... Цитирай
BANNN Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 От там е брат,махай и двата файла и нямаш грижи.Да не ти кажа, че ще се учудиш.Ама зареди цяла нощ в мрежата а не в компа. Цитирай
mupo Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 При мен става така и без да съм слагал фонетиката. Изкарай кабела и пак го включи и го остави на мира и виж дали ще почне да се зарежда, ако не почне махай фонетиката както ти е казал GPower. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Изключих го изцяло да изстине.Сега го хаквам пак в мрежата и няма да го пипам час-два.Ако и тогава е загрял много и не е заредил махам фонетиката. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Поиграх си да проследя проблема.След чист рестор,джейл и ънлок веднага почна пак да ми стапя батерията и да загрява без да правя абсолютно нищо нито да имам инсталирано каквото и да е.Следователно не е от софтуер който ползвам.Значи след доста главоблъскане се сетих какво бях направил преди да се появи въпросният проблем....Адски нелепо е.Бях си спрял интернета от сайта на опратора(за по-сигурно).Не знам на българските оператори дали може да се прави или трябва да се обаждаш за да ти го спрат.Отидох на сайта и си пуснах интернета пак.Спрях 3G и EDGE от SbSettings и в момента пак съм накачулил всичко което имах и преди.Резултатът е от пълно зареждане преди 3-4 часа още стои на 100%.При предното положение вече трябваше да е на около 45. Четох някъде че грешни настройки в Cellular Data също водят до хабене на батерията.Явно принципът на спиране от оператора е подобен(хамалски). Цитирай
bombastyk Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Според мен и това не е проблема. До два три дена пак ще се случи същото .Моят съвет е да минеш за всеки случай през сервиз. Цитирай
tonygti Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Нека пише след няколко дни как е положението, но аз съм сигурен, че повече няма да има проблеми. Цитирай
tonygti Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Еми нормално... най-доброто спиране на нета е от SBSettings. Цитирай
dirtyrule Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Имам голям проблем с батерията.Свършва супер бързо.Не знам при вас как е, за това искам да ви питам и да ми препоръЧате нещо . Имам iPhone 3GS с софтуер 3.1 Мисля да се прехвърля на новата версия 3.1.2 Дали ще има някакъв ефект? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Опитай. И без това ще го направиш - после поне сподели резултата :mrgreen: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.