dViktor Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 dirtyrule пробвай да спреш 3G , PUSH и Location Services и да видиш как ще се държи батерията. В тази тема много хора се оплакват от издръжливостта при 3.1, аз нямам подобни оплаквания. Цитирай
dirtyrule Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Актуализирах софтуера на 3.1.2 Първоначално батерията се справяше доста добре без да го джеилна.Яилбрека може да е една от причините за проблема с батерията.Както споменаха някои от потребителите интернета също влияе на батерията и gps-а.Снощи преди да си легна оставих телефона на 52% и днеска като станах беше на 47% За сега нямам този проблем да се изстощява до почти до край.Аз също препоръчвам на останалите да си изключват WIFI,Gps, SSh ,Push и Локализатора когато не го използват Едит: Май актуализацията беше излишна.Не знам проблема за батерията но ми излезна и друг.Дори не може да намери WiFi връзки, а в къщи имам безжичен интернет.Трябва да направя рестор на мрежа че да се оправи.и след това да се свържа на ново след като напиша паролата и всички тези глупости.Другия ми проблем е в 3Г ,имам интернет в телефона и при отваряне на Сафари ми изписва че трябва да се свържа към интернет. И тва се получава на всякъде ,няма да е от обхвата. П.П Проблема е решен с 3Г и WiFi връзката.Всичко беше в sn0w.Наложе ми се да направя рестрор и да актуализирам на ново.А проблема с батерията също е решен, просто трябва да си излкючите 3G,WiFi,Edge,Location (GPS) и да намалите резолюцията на дисплея поне 2/6 , да не надвишава половината. Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 И аз имам голям проблем с 3Г съм с версия 3.1.2 с чист фирм съм и батерията свършва за по малко от 6-7 часа изключил съм SSH,Wifi,Bluetoth само 3Г ми е включено и постоянно изключвам процесите ...... моля помогнете ми ;( Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Winterboard Ти ползваш ли го? От опит ли даваш окъл? Цитирай
BANNN Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 И аз имам голям проблем с 3Г съм с версия 3.1.2 с чист фирм съм и батерията свършва за по малко от 6-7 часа изключил съм SSH,Wifi,Bluetoth само 3Г ми е включено и постоянно изключвам процесите ...... моля помогнете ми ;( Аз имах същия проблем. но разбрах коя програмка ми точи батерийката. Започвай да махаш приложенията, които си качвал от Cydia до като разбереш коя ти прави мизерията.Моя телефон никога не ми е държал 3 дена, но след махането на мизерната програмка всичко е песен! Цитирай
tonygti Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Да The Shaman, ползвам Winterboard. Телефона ми никога не е бил без тази програма. Просто в други теми е споменавано, че много често батерията се влияе от темите, които са качени през Winterboard. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Този път май ще се окажеш прав. Едното ми приложение или по скоро тема която махнах е лампичките, които Mupo е дал в коледната тема. Поне при мен те допринасяха голяма част от спада на батерията! При всеки е различно за това нека пича сам намери шитнята, която му прави мизерийки! Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Това е че не се сещам какво съм качвал от cidya само sbsetings и cyrecorder Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Влез в cydia/manage/packages, и виж. Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Има някакви неща който изобщо не ги знам какви са,може ли да махна нещо по по грешка и да правя рестор ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Може. Затова пипай само тези, дето ги знаеш. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 А, ако не - праскаш рестор, после заучаваш какво имаш в сидиа по дефолт и си правиш сметка какво качваш; и съответно кога ти скача разхода на батерията. Ти как мислиш че знаем ние? От баба Ванга? Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Аз махнах cyrecorder,iBluetooth ,а другите неща са : iFile,sbsetting ще видя неска как ще е батерията. Ще ви споделя по-късно как е минало Edit: Незнам майче малко повече издържа. -- Чет Дек 10, 2009 8:37 pm -- Отидох на училище със 90 % батерия сега е 82 % без да съм пипал нищо. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 След качване на MobileLog, Едновременно съм качвал и други приложения но не от cydia и батерията се скапва за ден. Цитирай
cvalio Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Съмнявам се, че е от MobileLog - ползвам го от 2.2.1 (платено) и досега не съм имал абсолютно никакви проблеми с батерията. (освен ако ключовата дума не е 'платено') Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Махнах. mobileLog ,и ще видя какво става утре. Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Пак батерията ми пада за 1 ден.Махнах абсолютно всичко,което съм качвал. От какво може да е ;( ? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Ако съм на теб - досега да съм направил рестор поне 10 пъти. Пробвай бе, човече - следи след рестора какво качваш, и какво влияе. Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Абе човек,като направя рестор ми са качват всичките неща автоматчно.Някакъв бак ъп праи Цитирай
tonywoolf Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 :eek: Като си направиш рестор, маркирай Set as new в iTunes, преди първата синхронизация. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 И чети, ама не между редовете! Аман от питания по въпроси, дето отдавна са в азбуката на рестор! Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Ами сега като не се сещам как се правеше рестор.Ще потърся из целият форум ако не намеря ще ви помоля,за помощ отново. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 EEEEEEEE,направо ме изложи с тоя въпрос.... Язък за няколкото среднощни часа преди 1–2 месеца... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.