Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Майтап си правя бе,как да не знам хахаха от итунс.Айде отивам да го правя :lol:

Едит:за 9 часа,без да го пипам пада 2 % батерия. За 10 минути игра пада 3 % батерия. :rolleyes:

Публикувано

Стига, бе. Не може да бъде. Обратното ли очакваш да е? Направо се ужасявам какво поколение расте. Вземи и отвори някой учебник по физика за съвсем начинаещи и ще получиш обяснение на този невероятен "проблем".

Публикувано

Не мога да та разбера.Защото на мойте приятели издържа по 1 седмица като слушат музика :cool:.

Публикувано

1 седмица слушат музика, без да презаредят ?!?!?!?!? :cool:

Публикувано

И аз не мога "да та резбера". :cool: Как твойте приятели слушат музика цяла седмица?

Публикувано

Ще ви кажа как... като всеки ден връзват телефона към компютъра и качват песни в продължение на час :cool:

Публикувано

Не бе сериозно.Гледах че е работил около 6 дена и нещо и е седял в стенд бай 3 дена и нещо.Ама там е 3ГС 16ГБ

Публикувано

Добре бе хора, писах и в друга тема и нE зНАМ вече. Батерията ми пада горе-долу нормално, но при разговори пада с по 1% на 1 мин (ако не и повече). При игри пада 40 мин игра падна 11% мисля, че е що годе нормално. При слушане на музика не мърда също и оставен без да се пипа пак нищо. Проблема ми е разговорите. Помогнете дайте идея, от какво може да е(кое приложение може да прави мръсно, темата нз колко пъти я четох вече хаха). Правих рестор, внимавах от Сидия какво качвах, но пак има някои нещо които не ги знам какви са.

EDIT: Извинявам се. В процеса на писане съм го написал, без да го искам.

Публикувано

Изобщо не съм забелязал такова нещо.Може и да е пишело ама незнам.Иначе вашите дайте пример по колко време издържат като играете и като не играете :cool:.

Публикувано

bojk0o0o, днешната младеж сте много кухи ама все сте отворени и отракани.

Сигурно не видя, че линка който ти дадох е точко към тема с мнения и снимки на това кой колко му държи батерията без през този период да се връзва към компютър за синхронизация.

cichlidi, нищо ти няма на телефона и батерията, живей си живота и спри показването на процентите на батерията, за да не те дразнят. :lol:

Публикувано

Видях я.На кой колко му издържа батерията.Ония се прави на тарикат зареждал и не му са реснала статистиката.

Публикувано

Здравейте.

Аз също имам проблем с бързото падане на батерията.

Тази сутрин го махнах от зарядното, след 5 мин проведох едно обаждане за около 2 минути и батерията вече беше паднала на 88 %. Отделен е въпроса, че даже не може да издържи 1 ден при положение че почти не ползвам wi-fi.

Според мен пада мега бързо ...

Изчетох всичко и пробвах всичко но без ефект.

С 3.1.2 съм имам инсталиран SBSettings (Пробвал съм да го махна - без ефект).

Моля за съвети :neutral:

-- Съб Дек 19, 2009 2:41 am --

Някакви идеи ?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Аз също имам проблем.Първоначално батерията беше що-годе добре.След това инсталирах Winterboard и при всеки разговор батерията падаше все едно вода през канал...Премахнах борда и се подобри,но пак при всеки разговор е долу-горе 1% батерия за 1 мин разговор и се чудя ,какво по дяволите точи така батерията ?Игричkи не играя , единствено музика и малко филми.Всичко съм изключил - 3G,SSH,Wi-fi,location.Та в кое може да се крие проблема според вас ?

Публикувано

Да не сме врачки, че да знаем какво си инсталирал от Cydia?

Публикувано

Тони, нали знаеш: качват, махат(обаче винаги остава по нещо) - после олелеее.

Публикувано

Мисля ,че не е редно да подхождате агресивно ,нали ?Задавам въпрос,ок явно съм пропуснал да спомена нещо,но не мисля ,че това е начина за отговор.Може просто да ми отговориш ,като кажеш : "няма как да отговорим без да знаем какви са приложенията качени от сидиа".Приеми го като градивна критика,а не като плюене и недоволство :lol:

Сега ще изброя приложенията ,които съм инсталирал през Cydia :

1.afc2add

2.BossPrefs

3.FreeRam

4.iBluetooth

5.iFile

6.OpenSSH

7.PushFix

8.SBSettings

Публикувано

Въпроса е, какво си инсталирал от Cydia, а не по-принцип какво си инсталирал?

Публикувано
След това инсталирах Winterboard ...
... качват, махат(обаче винаги остава по нещо)...

За това иде реч. Сам разбираш че няма кой да ти даде еднозначен отговор къде е причината. Не вярвам да има човек, който да каже:

-"Изтрий еди-какво си, и ще се оправи."

Публикувано

Така е,но си помислих ,че някой може да е имал същия проблем и след отстраняване на приложение да се оправи .

Публикувано

Днес взех един iPhone 3G втора ръка. Малко е изстрадал и е отварян. При включване на телефона се появява икона на батерия със съвсем малко заряд оцветен в червено. Отдолу има знак за щепсел, стрелкичка надясно и знак за напрежение (светкавичка). Предполагам, че телефонът е изпускан. Аз го отворих съвсем внимателно, следвайки указания, които намерих в нета и не видях да има нещо счупено или прекъснато. На какво може да се дължи този проблем?

Публикувано

Е пробва ли да заредиш телефона. :mrgreen:

Публикувано

Щом е стигнал до щепсела, трябва да го подържиш 5-10 мин. на зарядното.

Публикувано

Tрябва да изчакаш малко(5-15мин.), както каза alxx.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...