The Shaman Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 Maps included: Albania, Belarus, Bosnia - Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Ukraine. Cities with 3D coverage: Croatia: Dubrovnik, Zagreb. Czech Republic: Brno, Ostrava, Plzen, Prague. Greece: Athens, Thessaloniki. Hungary: Budapest, Debrecen. Poland: Krakov, Warsaw. Slovakia: Bratislava. Slovenia: Ljubljana, Maribor. City guides available: Czech Republic: Prague. Estonia: Tallinn. Greece: Athens. Hungary: Budapest. Latvia: Riga. Poland: Krakow, Warsaw. Turkey: Istanbul. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 10, 2010 Автор Публикувано Май 10, 2010 (редактирано) След малко ще дам в Multiupload... Джони ще го приготвя и за Супер потребителите. Те ще го качат и на по-удобно. Нещо уникално е Аура...Не съм тествал все още как се държи на път, но от към интерфейс и възможности е уникална. Редактирано Май 10, 2010 от The Shaman Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 След малко ще ходя да тренирам и ще я тествам 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Първи впечатления: Липсват доста основни функционалности, които ги има в Sygic Mobile Maps Прекарва ме през невъзможни места по главни улици и булеварди Позиционирането изостава На кръстовища доста често хваща да показва друг път и след малко рерутира Камерите си ъпдейтват онлайн + има възможност да ъплоадваш нови камери Релефа и компаса са добре интегрирани Пешеходната навигация е доста добра Цитирай
kawabiker Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 (редактирано) Аз съм много доволен. Пробвах я за към работа, тази сутрин и според мен се държа, много добре, навигира и позиционира много правилно, ушашках я със смяна на маршрута, веднага рерутира . Редактирано Май 11, 2010 от kawabiker Добавяне на информация Цитирай
The Shaman Публикувано Май 11, 2010 Автор Публикувано Май 11, 2010 Да ви кажа, като, че ли самия и замисъл е да е по-скоро пешеходна навигация, обвързана със социалните мрежи и т.н. глупавщини. Като цяло обаче ми харесва и извън града се държи повече от добре. Довечера ще я пробвам и в града, но съм сигурен, че ще постигна резултатите на ThUnDeR. Цитирай
sapiora Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Надявам се да не ме обругаете, ама как сменяте иконката на позицията? На мен ми е пешеходец (предполагам пешеходен режим) и къде ли не рових да я сменя на стрелка и нищо не намерих. Като цяло много ми харесва как е направена и много добре се държи на iPhone 3G. Няма забавяне или насичане. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 11, 2010 Автор Публикувано Май 11, 2010 Когато зададеш маршрут автоматично ще ти се появи стрелката. Когато си на едно място не отиваш никъде нали Цитирай
Grievous Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Аз пък се регистрирах успешно, но защо ми показва времето в Пловдив? Да черпи от най-близката обсерватория ли да е? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 11, 2010 Автор Публикувано Май 11, 2010 (редактирано) Като разгледах опцията за времето, за България има само Пловдив и София. Да не би да е заради това. Info -> Weather -> там са само София и Пловдив. Има и More-> Near my position... Показва Пловдив заради това. Редактирано Май 11, 2010 от The Shaman Цитирай
sapiora Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 (редактирано) The Shaman номера е, че Аура-та ми показва човечето дори и когато съм в движени (без зададен маршрут). Edit: Разбрах! Благодаря The Shaman. Редактирано Май 11, 2010 от sapiora Цитирай
The Shaman Публикувано Май 11, 2010 Автор Публикувано Май 11, 2010 Е да де... Когато задаваш маршрута те пита дали ще караш или ще вървиш. Иначе няма как да знае. Т.е. човечето става стрелка при зададен маршрут. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 11, 2010 Автор Публикувано Май 11, 2010 За съжаление трябва да потвърдя... Супер неадекватно се държи в градски условия. Цитирай
emco83 Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Много е посна картата на България. Поне за София да имаше 3D покритие. Magellan си остава номер 1. Цитирай
sapiora Публикувано Май 15, 2010 Публикувано Май 15, 2010 (редактирано) Не знам как е при вас, но при мен като вляза в менюто на Социалната мрежа и цъкна върху опцията за добавяне на обонат, много започва да бави програмта? Питам за да знам дали и при вас го има този прблем, в противен случай, ще търся проблема в моя "телевизор". Другото, което ми направи впечатление е, че ми показва времето в Ниш, а аз съм в София. Редактирано Май 16, 2010 от sapiora Цитирай
Alxx® Публикувано Май 15, 2010 Публикувано Май 15, 2010 Присъединявам се към мненията на The Shaman и Thunder. Като плюс, мога само да добавя, че зарежда относително леко, леко върви и не е лакома на батерия. Също така, като позадържите на постоянна скорост(бави се) - показва доста точно реалната скорост, за разлика от IGo или Magellan. Интерфейсът и е доста куц - липсват ми доста неща. Огромен минус - има някаква генерална обърквация с номерата на улиците в южна София. Разлики м/у показание в картата и реално местоположение на даден адрес - варират от 200м. до над километър, няма такава издънка при нито една програма досега. Цитирай
Aveliky Публикувано Май 16, 2010 Публикувано Май 16, 2010 Много добре работи на iPad WiFi с помощта на roqyBT. 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Спуках се да репортвам камери и накрая минавам по места където съм ги обозначил и не ги показва Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 И при мен е така. Мисля че камери, които ти лично си рипорт-нал, трябва поне още два акаунта да пуснат рипорт за тях, за да се появят. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Ще ме хванат за ... да им репортна нещо Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Звучи ми като: "Много хубава, но не върши работа" Цитирай
delmondo Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Не знам за какви 50 метра при Sygic Aura говориш! Май си се по(о)бъркал нещо! Вчера я тествах по целия път от Каварна до В. Търново. Абсолютно прецизно позициониране! Сори, че пиша в тази тема а не в темата за програмата, но отговарям на пост, който е тук. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 delmodo: тествах Аура в Холандия и Белгия и е пълен шит. Има супер забавяне в позиционираното и преизчислението на маршрута. Работи добре единствено когато караш бързо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.