Grievous Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 WiCarrier е малко приложение, което изписва на статусбара реално IP и името на мястото към което сте свързани. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 Обаче при мен с Make it mine не сработва... по точно като изключа ви-фи и ми пише Logo , а не ми изкарва картинката която съм сложил в Уинтера ! При вас така ли е .... и има ли оправия ?!? П.п - като е заключено ип-то ти изписва името на мрежата (ако има такава де) и едно катинарче се показва Цитирай
mario.vutov Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 Искам да попитам това с мегабайтите как става ? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 От настройките на сбсетингс. Ти от Марс ли кацаш? Цитирай
Fatalizr Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Да при мен също заради нея не ми излизаше цветното лого на глобул като я махнах и се появи. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 20, 2010 Публикувано Септември 20, 2010 WiCarrier 1.1-1 Съвместимост:OS 3x,iOS 4x Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.