robot Публикувано Септември 11 Публикувано Септември 11 За момента мисля че анализа и реакцията на mkbhd за новите продукти е най-добра. Винаги е било така - новият продукт да има малко ъпгрейди спрямо предишния, и според мен не може да очакваме всяка година някакви огромни разлики и ъпгрейди - просто не е реалистично, и тогава пък ще има оплаквания от ненужно раздути параметри или висока цена. Ето примерно за процесора - като сравнявам как се зареждат апове и сайтове между 12ПМ и 15ПМ не виждам значителна разлика, а това са 3 години разлика. Дори и при такава разлика във времето, пак ъпгрейдите изглеждат не много значителни. Друго сравнение, където андроид феновете постоянно изтъкват - за камерата. Някои самсунзи и други андроид телефони имат по 100, 200 и т.н. мп камери, но при пряко сравнение не са по-добри, или по-детайлни. Всички знаем че не е само до броя мегапиксели. Относно камера бутона - удобен е, имал съм такъв телефон преди време. Но съм го ползвал основно за бързо отваряне на камерата, и почти не съм го ползвал за правене на снимки, така че не знам колко би бил популярен. Хубавото при този бутон е, че е само за правене на снимки, и може би ще има повече успех - ще видим. 2 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 12 Автор Публикувано Септември 12 Да се върнем на темата. Всички модели iPhone 16 ще поддържат 45W USB-C бързо зареждане, както и обявеното на събитието 25W зареждане с новия MagSafe charger. Подобрената спецификация за зареждане беше разкрита в продуктовото сертифициране на Apple в Китайския център за сертифициране на качеството. Серията iPhone 16 премина националния сертификат за качество, като и четирите модела поддържат до 45W бързо зареждане, което е по-бързо от миналогодишното 29W зареждане. 1 Цитирай
Fatalizr Публикувано Септември 13 Публикувано Септември 13 По темата пре ордерите са отворени във Айстайл. Цитирай
penmark Публикувано Септември 13 Публикувано Септември 13 Остави Айстайл. В емага са на 10 месеца без оскъпяване. И това ако не е оферта! Цитирай
ML16 Публикувано Септември 13 Автор Публикувано Септември 13 За мен винаги най-добрата цена е в кеш в оператор с преподписване на договор, поне ако е от България няма по-ниска цена в първите месеци. Ако трябва да е на изплащане, да това в емаг е добра оферта, но е по-скъп. 3 Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 В този ред на мисли някой поръчвал ли е от А1? Поръчах в петък, изпратиха ми мейл, че ще проверят и това е. Получихме Вашата поръчка №xxxxxxx. Предстои проверка дали можем да изпълним избраната промоция. Очаквайте следващ имейл с повече детайли. Цитирай
niksan76 Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 Аз направих 2 поръчки в Петък и имам същите мейли. Така е всяка година с а1, това са стандартни мейли и това им е процедурата. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 17 Автор Публикувано Септември 17 Тази година demand е по-слаб и гледам в Yettel всички са още налични. Предполагам не би трябвало да има проблеми с доставките. Само сайтовете на операторите паднаха традиционно в петък, представете си за, колко малко хора са оптимизирани. 2 Цитирай
robot Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 Ако и в БГ се направи да върнеш стар айфон за 2/3000+ лв, в зависимост от модела и състоянието, и да си вземеш най-новия тел, ще има доста повече поръчки Цитирай
ML16 Публикувано Септември 17 Автор Публикувано Септември 17 (редактирано) Аз връщам всяка година телефони на една година в супер състояние на един голям търговец от Румъния, който има представителство и в БГ и съм много доволен. Не се занимавам с OLX, пазарлък, тарикати и тнт. Редактирано Септември 17 от ML16 2 Цитирай
chorlav Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 Може ли да споделиш кой е търговеца?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
penmark Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 преди 59 минути, ML16 написа: Аз връщам всяка година телефони на една година в супер състояние на един голям търговец от Румъния, който има представителство и в БГ и съм много доволен. Не се занимавам с OLX, пазарлък, тарикати и тнт. Два телефона им върнах преди 3 месеца и си взех 15про за 1000лв Цитирай
ML16 Публикувано Септември 17 Автор Публикувано Септември 17 (редактирано) @chorlav ф л и п . Б г *ако се сметне за неправилна реклама може да се изтрие поста. Редактирано Септември 17 от ML16 Цитирай
robot Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 Аз по-скоро имам предвид да е като услугата на епъл в САЩ, не чрез външни търговци или като скам сайтове като олх и подобни. В САЩ отиваш с твоя си тел, оставяш го, избираш си новия тел с няколко долара доплащане, и млад и усмихнат служител/служителка ти прехвърлят акаунта и нещата от стария на новия тел за 5 мин, и си готов. Чиста работа. 1 Цитирай
penmark Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 Все още нямаме магазин на Епъл за да стават тези работи. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 17 Автор Публикувано Септември 17 С удоволствие ще я ползвам! Но за да я имаме тази услуга трябва да имаме официално представителство на марката, и както всичко друго, нашия пазар е малък и не сме интересни. 1 Цитирай
robot Публикувано Септември 18 Публикувано Септември 18 (редактирано) Малко инфо за камерата на iPhone 16 - ъпдейтнатите Photographic Styles ще са само за за 16ките, като ще се записват допълнително като мета-данни към HEIF формата - iPhone 16 Pro/Мax добавят поддръжка на JPEG XL за ProRAW: по-малък ProRAW, + ProRAW със загуба на информация; 48MP файл е ~20MB (по-малко от 100MB+) Eто тук се виждат новите настройки Редактирано Септември 19 от robot Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 18 Публикувано Септември 18 Аз от цялата презентация искам да си взема само една титаниева верижка за часовника. 😄 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Някой няма ли да се похвали с нов телефон днес? (не че има много ново, ама нали..) Цитирай
mirror Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Преди малко разгледах 16 pro max, има лека видима разлика в големината дисплея, а бе хареса ми! Цитирай
yovet0 Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Айде спекулата започна. Дано има бройки и да им падне бизнеса на спекулантите. Аз за първа година не играя с преордър и ще хартисам. Последните 3 години все успявам да взема в деня на пускане. Май тази година ще чакам търпеливо. Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Миналата седмица поръчах през сайта на А1, днес получих мейл че е предаден на куриера. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 И моят го доставиха днес. Поръчка от петък — А1. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.