Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event It's Glowtime - iPhone 16

Recommended Posts

Публикувано

^^ С подарък слушалки?

Публикувано

Да

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това е доста просто и впечатляващо:

Публикувано

Слушалките са добри. По-малки, по-удобни за мен. Чудесен звук и изненадващо добро ANC. Нямам идея как е постигнато.

Публикувано

От А1 са давали подарък Airpods към поръчките?

Публикувано

хехе, не airpods. Дават едни китайчета. Които всъщност не са идеално лоши. ама са китайчета.

Публикувано

Още ли дават  TTEC? :) От 50-тина чифта във фирмата, само един работи повече от седмица, ама вчера и той умря.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Преди 2 седмици взех от А1 2бр. 16 Pro Max Desert Titanium, 512gb за мен и 256 за сина ми. Моя произведен Септември месец, неговия Август. И по двата се чува доста по-тихо в слушалката, в сравнение с 15 Pro Max, 14 Pro Max и т.н. назад. Все едно държа телефона на разстояние от ухото. Другото странно, когато говоря по телефона, хората около мен чуват разговора. За сравнение при 15 Pro Max-a също леко го чуват, но не така ясно. Това дори при намален докрая звук в слушалката, аз винаги намалявам, именно за да не досаждам на околните. Някой да му е правило нещо такова впечатление?

Публикувано

От лош стъклен протектор може да се чува тихо. Вече няколко случая след като разлепят протектора и се раждат😀Но при теб може да е нещо друго де,особено ако телефоните са без протектори. 

Публикувано

Pro Max 512 произведен август нямам драма със звука… сложиха ми стъклен протектор на Belkin в Apple Store.

Публикувано

Махнах протектора на моя, същата драма. Сега и двата телефона са с различни протектори от iStyle, но чуваемоста си е еднакво куца. И двата да са нещо бъгави, чак ми е странно.

Публикувано

При мен е точно обратното. Преди с 12 pro max нищо не чувах, усилен до край. С протектор или без, резултата беше еднакъв. Сега с 16 pro max намален до край, чувам по-добре от стария.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...