chayanne Публикувано Септември 23 Публикувано Септември 23 ДаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Септември 26 Автор Публикувано Септември 26 Това е доста просто и впечатляващо: 4 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 3 Публикувано Октомври 3 Слушалките са добри. По-малки, по-удобни за мен. Чудесен звук и изненадващо добро ANC. Нямам идея как е постигнато. Цитирай
Viiipeer Публикувано Октомври 3 Публикувано Октомври 3 От А1 са давали подарък Airpods към поръчките? Цитирай
georgekodinov Публикувано Октомври 4 Публикувано Октомври 4 хехе, не airpods. Дават едни китайчета. Които всъщност не са идеално лоши. ама са китайчета. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4 Публикувано Октомври 4 Още ли дават TTEC? От 50-тина чифта във фирмата, само един работи повече от седмица, ама вчера и той умря. Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 21 Публикувано Октомври 21 Преди 2 седмици взех от А1 2бр. 16 Pro Max Desert Titanium, 512gb за мен и 256 за сина ми. Моя произведен Септември месец, неговия Август. И по двата се чува доста по-тихо в слушалката, в сравнение с 15 Pro Max, 14 Pro Max и т.н. назад. Все едно държа телефона на разстояние от ухото. Другото странно, когато говоря по телефона, хората около мен чуват разговора. За сравнение при 15 Pro Max-a също леко го чуват, но не така ясно. Това дори при намален докрая звук в слушалката, аз винаги намалявам, именно за да не досаждам на околните. Някой да му е правило нещо такова впечатление? Цитирай
miroslavm Публикувано Октомври 21 Публикувано Октомври 21 От лош стъклен протектор може да се чува тихо. Вече няколко случая след като разлепят протектора и се раждат😀Но при теб може да е нещо друго де,особено ако телефоните са без протектори. 1 Цитирай
Fakoni Публикувано Октомври 21 Публикувано Октомври 21 Pro Max 512 произведен август нямам драма със звука… сложиха ми стъклен протектор на Belkin в Apple Store. Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 21 Публикувано Октомври 21 Махнах протектора на моя, същата драма. Сега и двата телефона са с различни протектори от iStyle, но чуваемоста си е еднакво куца. И двата да са нещо бъгави, чак ми е странно. Цитирай
momchil_g Публикувано Октомври 21 Публикувано Октомври 21 При мен е точно обратното. Преди с 12 pro max нищо не чувах, усилен до край. С протектор или без, резултата беше еднакъв. Сега с 16 pro max намален до край, чувам по-добре от стария. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.