Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,не знам защо iPhone ми започна много често да ми изписва Temperature и изключва,трябва да го изчакам да се охлади и чак тогава тръгва.Сега пак го пробвах и пак ми излиза температура под него удивителен знак и под него iPnone needs to cool down before you can use it

Публикувано

Ей така, както си стои без да правиш нищо ли загрява? И защо го написа в "Програми" ?

Публикувано

Написах го тук защото си мислих,че е някаква програма,а относно температурата ми го изписва когато го ползвам около 5 минути и веднага ми го изписва.Като се реши проблема може да го изтриете.

Публикувано

Точно това ми изписва,но не знам как да си оправя проблема,чета но нищо не схващам

Публикувано

Ами предполагам, че не го държиш на температура над 45 градуса. По-скоро термодатчикът нещо да е бъгнал. Не знам какво да те посъветвам. Един рестор за начало, колкото и дебилно да звучи...:sad:

Публикувано

Благодаря Ви все пак но току що завърши рестора и пак ми го изписа май ще се наложи да го сменям

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,вече окончателно спря да работи iPhone и изписва Temperature.Като го рестартирам държи най-много 30 сек и пак го изписва.Според вас възможно ли е това да е проблем на батерията,давайте идеи.

Публикувано

Карай го на сервиз . Мисля , че проблема е хардуерен и като го отворят ще го оправят .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...