turganay Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Здравейте,не знам защо iPhone ми започна много често да ми изписва Temperature и изключва,трябва да го изчакам да се охлади и чак тогава тръгва.Сега пак го пробвах и пак ми излиза температура под него удивителен знак и под него iPnone needs to cool down before you can use it Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Ей така, както си стои без да правиш нищо ли загрява? И защо го написа в "Програми" ? Цитирай
turganay Публикувано Май 1, 2009 Автор Публикувано Май 1, 2009 Написах го тук защото си мислих,че е някаква програма,а относно температурата ми го изписва когато го ползвам около 5 минути и веднага ми го изписва.Като се реши проблема може да го изтриете. Цитирай
turganay Публикувано Май 1, 2009 Автор Публикувано Май 1, 2009 Точно това ми изписва,но не знам как да си оправя проблема,чета но нищо не схващам Цитирай
Severus Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Ами предполагам, че не го държиш на температура над 45 градуса. По-скоро термодатчикът нещо да е бъгнал. Не знам какво да те посъветвам. Един рестор за начало, колкото и дебилно да звучи... Цитирай
turganay Публикувано Май 1, 2009 Автор Публикувано Май 1, 2009 Благодаря Ви все пак но току що завърши рестора и пак ми го изписа май ще се наложи да го сменям Цитирай
turganay Публикувано Юни 6, 2009 Автор Публикувано Юни 6, 2009 Здравейте,вече окончателно спря да работи iPhone и изписва Temperature.Като го рестартирам държи най-много 30 сек и пак го изписва.Според вас възможно ли е това да е проблем на батерията,давайте идеи. Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Карай го на сервиз . Мисля , че проблема е хардуерен и като го отворят ще го оправят . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.