Viiipeer Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 преди 2 часа, Kery70 написа: И какво толкова правиш с андроида? Sent from my iPhone using Tapatalk Там имам пълноценен файл мениджър не ми трябвва сумати врътки и простотии за да си метна една песен ако щеш.... това е най-малкото което мога да кажа, за другото да не говорим! Не да трябва да ъпдейтвам драйвъри да рестартирам компютъра да синхронизирам през iТunes...итн. Функционалност от рода на Huawei Desktop особенно през Wi-Fi Direct особенно полезна функция, отделно пълен достъп и свобода да персонализираш каквото и да било по устройството. Бързо зареждане за няма и 40 мин...... И не не е за хора без работа - една проста мелодия за звънене трябва да я минеш през какво беше там приложението на Iphone, че да си играеш да нагласяш времето и да я експортираш.... та чак тогава да я зададеш като тон за звънене - не може ли просто от файла - set as rintone а не да се занимаваш с глупости. AOD само със следене на очите а не да перддаши на 1 нит само и само да се каже, че го имаш... Отделно и там много много няма персонализация, нещо което Андроид го има от поне 7 години без значение със или без LTPO екран. Запис на разговори. След 20 години въведоха най-после паузиране при видеозаснемане... Еваллла! Има още куп неща, но ще стане дълъг поста. Запазване логовете за повикванията на само 100 - смях! Андроид от години да не кажа десетилетие и повече имат над 2000 записа - особенно важно когато искаш да проследиш назад във времето. Чак сега въведоха да ти помни какво си смятал в калкулатора.... Безжично предаване на файлове през компа без значение от ОС-а а тук само MAC.... списъка е безкраен. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 Всичко което си изредил са глупости, файлов мениджър-всичко което ми е на мака ми е на телефона. Мелодии, къстъмизации и тн отново глупости, но става с два три клика. Няма драйвери и глупости, ползвам мак, синхронизацията е най ценното нещо, каквото съм изтеглил на мака или на телефона е споделено, както и папките. Списъка с повикванията отдавна е 1000. Не че, ще ровя три месеца назад да търся какво и как. Запис на разговори и за андроид става само с гимнастики вече. Та така, мини на андроид да се свършва с тая мъка, и да започне другата. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Цитирай
Милен Орцев Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 Можем да си говорим хиляди неща в полза на едните или другите . Но аз не виждам с какво 16про превъзхожда Пиксел 9про примерно. Всеки да ползва каквото му харесва. 2 Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 29 Автор Публикувано Септември 29 (редактирано) преди 23 минути, Kery70 написа: Всичко което си изредил са глупости, файлов мениджър-всичко което ми е на мака ми е на телефона. Мелодии, къстъмизации и тн отново глупости, но става с два три клика. Няма драйвери и глупости, ползвам мак, синхронизацията е най ценното нещо, каквото съм изтеглил на мака или на телефона е споделено, както и папките. Списъка с повикванията отдавна е 1000. Не че, ще ровя три месеца назад да търся какво и как. Запис на разговори и за андроид става само с гимнастики вече. Та така, мини на андроид да се свършва с тая мъка, и да започне другата. Sent from my iPhone using Tapatalk Чучка писател, чукча НЕ ЧИТАТЕЛ! Казах че ако НЯМАШ МАК не може да направиш безжичен трансфер... Нещо си се объркал мой , ти не си човека който ще ми казва какво да правя! Got it? Редактирано Септември 29 от Viiipeer Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 29 Автор Публикувано Септември 29 преди 17 минути, Милен Орцев написа: Можем да си говорим хиляди неща в полза на едните или другите . Но аз не виждам с какво 16про превъзхожда Пиксел 9про примерно. Всеки да ползва каквото му харесва. Правилно точно с нищо.... да не говорим че дори спрямо 14-ката не е WOW - всеки който тепърва би купил телефон много по-резонно е да вземе 15-ката и няма да има изрязан бутон който така и така няма да ползва. Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 Офф:Какъв телефон ползваш,че ми стана интересно?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 Чучка писател, чукча НЕ ЧИТАТЕЛ! Казах че ако НЯМАШ МАК не може да направиш безжичен трансфер... Нещо си се объркал мой , ти не си човека който ще ми казва какво да правя! Got it?Мой, не се мъчи 🤣 написал си още една гора глупости освен за трансфера. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 (редактирано) Дори и това за безжичният трансфер не е вярно, че не може. Има си такава опция във Files аппа - Connect to server, където може да се свържеш със споделена папка от всеки един компютър, независимо от ОС - Windows. Linux, Mac OS, Сhrome OS и т.н. Създава се шерната папка/дял от ОС, и от Files > Connect to server се свързваш към нея. И след това може да обменяш файлове в двете посоки. Редактирано Септември 29 от robot 5 Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 29 Автор Публикувано Септември 29 преди 3 часа, Kery70 написа: Мой, не се мъчи 🤣 написал си още една гора глупости освен за трансфера. Sent from my iPhone using Tapatalk преди 3 часа, pepo1919 написа: Офф:Какъв телефон ползваш,че ми стана интересно? Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Pro Max. Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 29 Автор Публикувано Септември 29 преди 3 часа, robot написа: Дори и това за безжичният трансфер не е вярно, че не може. Има си такава опция във Files аппа - Connect to server, където може да се свържеш със споделена папка от всеки един компютър, независимо от ОС - Windows. Linux, Mac OS, Сhrome OS и т.н. Създава се шерната папка/дял от ОС, и от Files > Connect to server се свързваш към нея. И след това може да обменяш файлове в двете посоки. Това е полезно - благодаря! Просто не знаех че е функция директно във "file manager-a" а не отделна опция в настройките. Поздрави! Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 29 Публикувано Септември 29 Стана ми носталгично. Как след всичките тези години се водят същите спорове 🤣 2 Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 29 Автор Публикувано Септември 29 (редактирано) Такова е с тези "иновации" на ябълката! Редактирано Септември 29 от Viiipeer Цитирай
robot Публикувано Септември 30 Публикувано Септември 30 Това е една офтопик дискусионна тема, за всички които желаят да се изкажат "ЗА" или "ПРОТИВ" iPhone/iOS и Android, да се спори, обсъжда и най-важното да научим нещо ново, ако е възможно. Въпреки че темата е в говорилня и е по-свободна, не се карайте, не се бийте, спазвайте добрия тон и порядки, и нека силата бъде с нас. 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30 Публикувано Септември 30 Аз ако съм толкова недоволен от устройството, бих го заменил за някой андроид, вместо да мрънкам тук. Извинявам се за спама. 4 Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 30 Автор Публикувано Септември 30 преди 2 часа, kal1ch написа: Аз ако съм толкова недоволен от устройството, бих го заменил за някой андроид, вместо да мрънкам тук. Извинявам се за спама. Няма с кво всичко е дървета.... Ако не бяха бахтисали Huawei въобще не бих си и помислял да мина в лагера на Ябълката. Но вече не мисля пък и да се връщам на Андроид, просто споделям ограниченията и не съм Isheep. И когато се плюе по ябълката не го намирам за лична клевета както много потребители. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30 Публикувано Септември 30 преди 35 минути, Viiipeer написа: Няма с кво всичко е дървета.... Ако не бяха бахтисали Huawei въобще не бих си и помислял да мина в лагера на Ябълката. Но вече не мисля пък и да се връщам на Андроид, просто споделям ограниченията и не съм Isheep. И когато се плюе по ябълката не го намирам за лична клевета както много потребители. По принцип Apple са далеч от перфектни. Няма идеален телефон. Айфоните си имат определени ограничения и определени "техни" начини да се правят дадени неща и колкото и да мрънкаме, едва ли това ще се промени. Нито съм "iSheep", нито съм се засегнал лично от критиките ти. Всъщност, ти си този, който се държи като засегнат. Можеш да пуснеш препоръки и оплаквания тук: https://www.apple.com/feedback/ 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 30 Публикувано Септември 30 У дома активно се използва iPad mini 3 произведен през 2014 г., нито едно от децата не се оплаква, че забива, че батерията не държи или пък нещо друго. Кой андроид таблет на 10 г. работи “мазно”?! Имам една позната с iPhone 7 произведен 2016 г., към момента просто е сменила веднъж батерията преди 2 г. Тя е изключително доволна, че телефон на 8 г. работи без да забива и рестартира. Кой Андроид телефон на 8 г. работи “мазно”?! Опитвал съм се точно 2 пъти да премина към андроид, но всичко приключваше за седмица. Плюсът при Епъл устройствата е, че софтуерът е съобразен с хардуера. Андроидът е съобразен с широк спектър от хардуерни платформи, което води до бъгове. Просто жизненият цикъл на едно Андроид у-во е като на муха еднодневка. 😂 П.С. Много ми се иска да се появи 3-та ОС, която да се конкурира с iOS и Андроид. Все още ми е носталгично за Нокия със Симбиан и Блекбери телефоните… R.I.P 4 Цитирай
Русев Публикувано Септември 30 Публикувано Септември 30 Много искам да ги нахейтя андроидите за нещо, ама не знам за какво, че никога не съм ги ползвал.Мога да сравнявам само със Symbian OSSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 1 Публикувано Октомври 1 След като съм свикнал с удобството на екосистемата на Епъл, няма как да искам да изляза от нея. Да, не са перфектни, особено след като Тим Кук се качи на власт и някои неща много ме дразнят, но пълно щастие ...няма. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4 Публикувано Октомври 4 на 30.09.2024 г. в 23:44, mirror написа: ...Андроидът е съобразен с широк спектър от хардуерни платформи, което води до бъгове... Много ми се иска да се появи 3-та ОС, която да се конкурира с iOS и Андроид... HyperOS от Шайоми е доста пипната и ако изключим едни 35-40 приложения блоутуеър(които се махат елементарно), работи без проблеми. За две години имам едва няколко крашвания на настройки и на една игра. Другото е чук без дръжка. Ползвам служебно такива като тестер и нямам забележки. Освен това(вече по работа ), чудесно се връзват с Intune MDM. На мен също ми липсва истински трети конкурент. Хармъни, Хайпър и пр. са все итерации на андроид и засега само Мозила се опитват да развият нещо, но мнооого бавно напредва. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.