sh0lev Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Здравейте немога да накарам вградения календар на Iphone 2G да ме предопреждава за дадени събития. Не иска да звъни пуснал съм от всякаде опциите който съм видял. Цитирай
0 Ради Аврамов Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Аз така пропуснах гласуването за mupo във facebook, защото не звънна. Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Нормално е да не "бръчми телефпна" (:rolling:) без ток в него... Цитирай
0 borisb Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Здравейте немога да накарам вградения календар на Iphone 2G да ме предопреждава за дадени събития. Не иска да звъни пуснал съм от всякаде опциите който съм видял. Пробвай това: В настройките на събитието направи Alert - 5 minutes before. За всеки случай изключи и пак включи Calendar Alerts в Settings/Sounds. И провери дали е включено New Invitation Alerts в Settings/Mail, Contacts, Calendars. Цитирай
0 sh0lev Публикувано Май 19, 2010 Автор Публикувано Май 19, 2010 Да май това се оказа мерси много Сега прябва да си сменя мелодиата на календара видях една тема как става това и ще пеобвам че него чувам много добре пак мерси Цитирай
0 bezumie Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 (редактирано) а можеш ли да дадеш 1 линк за този клип? наистина е много лоша мелодията..... Редактирано Септември 17, 2010 от bezumie Цитирай
0 profusion Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Мен пък не ми бръчми телефона телефона, като остан батерия на 20% - може би е подобен проблема... Уж всичко си е наред, ама само балона се показва, звук няма ! Ако някой каже от какво може да е ще съм благодарен! Чв той бръмчи ли? на мен винаги е само с балон за 20%, и на 2Г-то и сега на 3гс пак, не съм знаел, че даже трябва да бръмчи? Цитирай
Въпрос
sh0lev
Здравейте немога да накарам вградения календар на Iphone 2G да ме предопреждава за дадени събития. Не иска да звъни пуснал съм от всякаде опциите който съм видял.
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.