Veselin Panov Публикувано вчера в 11:31 Публикувано вчера в 11:31 (редактирано) Здравейте, ровейки се из дебрите на Алиекспрес, открих почти идеалния заместител на скъпите AirTag. Купих 5 броя, ей така, за теста и се оказа, че работят много добре. Цената беше около 5лв на бройка, сега малко са ги вдигнали , но пак е 1/10 от цената ... линк : ТОВА СА Редактирано вчера в 11:36 от Veselin Panov Цитирай
robot Публикувано вчера в 12:08 Публикувано вчера в 12:08 Според мен без ultra-wideband и NFC са напълно безсмислени тези тагове, изобщо няма да работят като епълските ако си стотици и хиляди км. от него. Цитирай
dessyteneva Публикувано вчера в 16:12 Публикувано вчера в 16:12 Дава ми, че може само 1, а исках да взема 2 за кучетата... Цитирай
dessyteneva Публикувано вчера в 16:46 Публикувано вчера в 16:46 Следващите просто са на друга цена и много неудобно са го направили с плащането, няма Apple Pay Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано вчера в 17:48 Публикувано вчера в 17:48 Не се занимавайте с глупости. Блутуут връзка не може да се ползва за интернет ъф тингс, както е нфц, например. Щото едното прави връзка по заявка с потвърждаване, другото прави мигновенна връзка за обмен на данни(идентификация, например). Това става ако си изпуснеш ключовете в кръчма, да речем. Те и епълските не работят директно на стотици сантиметри, просто си говорят с околните устройства. преди 5 часа, robot написа: изобщо няма да работят като епълските ако си стотици и хиляди км. от него. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа Да, така е, но от всичките видеа и тестове, които съм гледал, винаги се намират и проследяват. Като се пращат по летища, и разпределителни центрове, няма как наоколо да няма айфони. И това реално има смисъл. Тези само с блутута ще работят на твърде кратки разстояния, а и няма да имат новата опция, която епъл ще пуснат в 18.2, където Find My ще позволява на потребителите да споделят местоположението на изгубени предмети с други хора - ще може да споделят защитена връзка с местоположението на AirTag или аксесоар от мрежата Find My с други хора - а скоро и с авиокомпании. https://www.apple.com/bg/newsroom/2024/11/apples-find-my-enables-sharing-location-of-lost-items-with-third-parties/ Цитирай
Alxx® Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа Знам. Тази опция вече я има в ХайпърОС(може и в другите андрешковци, не знам) и за разлика от iOS вижда всякакви тракери от този тип и праща известие. Тракерите естествено трябва да са NFC Конкретната функция е полезна ако таг-ът е засечен на място, на което се подвизават познати/роднини и могат да ти приберат багажа или да споделиш с компанията, която ти е превозвала багажа да го прибере и препрати където трябва. Иначе си е откриваем във FMi. Цитат разпределителни центрове, няма как наоколо да няма айфони. И това реално има смисъл. Ако айфоните са извън Find my network - греда 1 Цитирай
robot Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа (редактирано) Има ли такива айфони? Не вярвам някой да го спира умишлено 🤔 Вече постоянно включената локация, блутут и други сензори не хабят ток, ако някой го спира заради това. Това е една от най-полезните според мен функции в айфона, цялото ти семейство е там, приятелите, виждаш ги - живи и здрави, как шават, всеки по задачки, не се чувате сутрин - как си, жив ли си..., виждаш бабата че има пулс, и така ... все полезни неща. Редактирано преди 14 часа от robot Цитирай
Alxx® Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Има. Представа си нямаш каква солидна част от бизнеса нямат акаунти в телефоните и ползват само ало-ало, камера и тук-таме нещо по работа. За хората от сивата, да речем, икономика важи същото. Цитирай
profusion Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Имам такова, тъпня е, казва ти че си се отделил от блуту връзката след 5-6-10 мин чак и после нищо, проследяваш последното място във Намери аппа. Безполезно е, дори като си забравя работните ключове у нас ми казва вече като съм на 500м и няма смисъл да се връщам. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.