Veselin Panov Публикувано Декември 13 Автор Публикувано Декември 13 (редактирано) Батерията е тип “стотинка” като на епълския таг и състоянието се показва. Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Редактирано Декември 13 от Veselin Panov 1 Цитирай
profusion Публикувано Вторник в 16:23 Публикувано Вторник в 16:23 на 25.11.2024 г. в 13:31, Veselin Panov написа: Здравейте, ровейки се из дебрите на Алиекспрес, открих почти идеалния заместител на скъпите AirTag. Купих 5 броя, ей така, за теста и се оказа, че работят много добре. Цената беше около 5лв на бройка, сега малко са ги вдигнали , но пак е 1/10 от цената ... линк : ТОВА СА Има ли ги в Тему, че Алито отвикнах да поръчвам че ги чакам по 2 месеца? Цитирай
dessyteneva Публикувано Вторник в 16:59 Публикувано Вторник в 16:59 Дойде за няма и две седмици, получих го в офис на Спиди - и аз се изненадах честно казано.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Вторник в 17:23 Публикувано Вторник в 17:23 И моя дойде за 15-20 дни, утре ще го вземаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Четвъртък в 12:11 Публикувано Четвъртък в 12:11 Аз не съм доволен…. Това не значи , че на мен като не ми върши работа не си е ок. Взех го за кучето, закачено бе за нашийника с телче за ключове(халка). Изпратих ги с жената да се разходят.. Не го виждам къде е, добре , че жената е със старата ми 14-ка. Хааа както и да в, ако някой го иска за куче, според. мен не е ок. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Четвъртък в 12:51 Автор Публикувано Четвъртък в 12:51 за куче и оригиналния няма да сработи, поне не, докато не му сложат GPS. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.