algor Публикувано Декември 11 Публикувано Декември 11 Здравейте, банда! Преди 10-ина дни ресторвах апарата и от тогава няма тръгване на Телеграм. Давам да прати код на СМС и до там - нищо не праща или праща но не получавам. Трих и инсталирах отново - същата работа. Някой имал ли е такъв проблем? С пет човека го ползвам тъпия Телеграм, не защото ми е много зор иначе… пп. Връщам данните с бекъп, да кажа все пак. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 11 Публикувано Декември 11 Ако още не си ъпдейтнал до 18.2, опитай. 1 Цитирай
algor Публикувано Декември 11 Автор Публикувано Декември 11 Качих одеве 18.2. Пращах и мейли, забравих да кажа. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12 Публикувано Декември 12 Не знам дали е с бан, ама аз от месец и половина не получавам код на един тестов апарат(нова 13-ка и нова карта) и не става. От поддръжката ни вопъл, ни стон. Нещо стана откакто закопчаха пича във Франция. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.