Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Здравейте! Реших да заложа на оригинален софтуер, а не кракнат в тази сфера. Но се колебая кой да избера, като най-работещ. В момента ползвам Adguard, но чета добри мнения и за Adblock pro. Ако има някой, който да ги използва моля да сподели, кой е по-добрият? Важно ми е най-вече в Ютуб да няма никаква реклама в самите клипове и в сайтовете.  Изчетох доста статии за сравнения и май съвсем лек превес има за Adguard. 

Редактирано от trifon81
Публикувано

Wipr - App Store

Публикувано

Може и да тествам Wipr, но може би Wipr2 сякаш е по-функционално. Дано да ми допадне. Благодаря! 

Toзи апр май не може да се добави в споделени покупки на телефона?

Публикувано

Аз не знам как блокираш рекламите в приложението на Ютуб с Адгард и Адблок про?!Там май нищо не ги блокира освен Луна. Въпреки,че и за нея не съм сигурен дали ги блокира с ios18

Публикувано

На телефон не съм опитвал, но си прав, че точно в това приложение не става. Но там си има лек отдавна. За сега Wipr2 работи идеално на компютъра. Весели празници! :) 

Публикувано

Адгард блокира ютюб реклами през браузър.

Публикувано

12 лв правят същото! 🤣 ЧНГ! :)

Публикувано

Аз за про-то говорех, което е на приблизителна цена.

Публикувано (редактирано)

А аз говорих за Премиум Ютуб абонамента ... :)

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано

Гледане на youtube през Brave браузър не пуска реклами. Отделно има възможност за слушане на изгасен екран и сваляне за офлайн гледане. 
Никога не бих платил за youtube. Толкова инфо събират, че им да им плащам.  Няма начин. 

Публикувано

Отдавна ползвам Мозила, защото работя на няколко платформи и си имам необходимото на всяка от тях. Ако помните един iPhone dev - GorHill(Raymond Hill), неговото творение uBlock Origin върши идеална работа. FB Purity пък върши подобна в суратя.

P.S.  Сорскод-ът на Адгард го има на някои места в нета и можете да си вдигнете собствен в домашния рутър.

Screen Shot 2025-01-02 at 9.20.49.jpg

Screen Shot 2025-01-02 at 9.21.57.png

Публикувано

И все пак AdGuard е 15,97$ Lifetime. 

Публикувано
преди 2 часа, KurtiMakarov написа:

И все пак AdGuard е 15,97$ Lifetime. 

Къде го има за 15 долара? Аз го намирам за около 90лв само.

Публикувано
Цитат

NOTE: This plan is only available to NEW users

Само да вметна...

Публикувано

Е добре, че съм нов :) Благодаря ви! Ще се пробва. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...