intruder Публикувано Май 22, 2010 Публикувано Май 22, 2010 (редактирано) Здравейте съфорумци, Имам нужда от около 10 човека за бета тестери на едно приложение за iPhone. Условията са да разполагат с jailbreak-нат iPhone 3G/GS с фърмуер 3.1 или следващ, и Twitter акаунт (ако нямат могат да си създадат). Ако има желаещи да пишат в темата или на ЛС. П.П. Към момента участниците са: - victor11 - The Shaman - gorgior - GPower - MTMCoolBG - ThUnDeR - baronbg Редактирано Май 25, 2010 от intruder Цитирай
intruder Публикувано Май 22, 2010 Автор Публикувано Май 22, 2010 Става въпрос за приложение, което в случай, че ви откраднат телефона може да показва GPS координатите му, или да изпрати SMS, от който да се види номера на СИМ картата поставена в телефона. Приложението е процес, който е постоянно стартиран, поради това телефона трябва да е jailbreak-нат. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 (редактирано) CALocationDemon ли си ползвал? Редно е когато ползваш чужд код да го упоменеш някъде. PS: Това за какво е hardcode-нато в daemona? http://twitter.com/iPhoneFinder iphonefinder ;/?:@&=$+{}<>, Редактирано Май 23, 2010 от ThUnDeR Цитирай
intruder Публикувано Май 23, 2010 Автор Публикувано Май 23, 2010 Да има ползвани неща от CALocationDemon, както и от други приложения и библиотеки разбира се. За всички ползвани повече или по-малко сорсове ще си има отделна секция в about страницата. За hardcode-натите неща може да си говорим някъде на по бира, в момента смятам да се концентрирам върху бета тестовете, а не върху reverse engineering-a. Цитирай
kdmion Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 Айде и аз съм вътре с удоволствие ще помогна Цитирай
intruder Публикувано Май 23, 2010 Автор Публикувано Май 23, 2010 Благодаря на всички отзовали се. Мисля че за сега се събраха достатъчно хора. Може би ще има нужда от още някой за финалните тестове, за да видим как минава всичко на чисто, но за това ще пиша допълнително. Цитирай
Aveliky Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 @intruder, като се съберат хората за тестери ги опиши в първия пост, после ще направя това което ти обещах. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.