Addy Публикувано Януари 17 Публикувано Януари 17 Пичове, взех Iphone 14 + на баща ми и докато го настройвах пуснах тази опция. Проблемът е, че искам да я изключа и не става. Каквото и да правим - нищо. Сканира му лицето, разпознава го и ме препраща пак към страницата със забавяне на открадно устройство. Снощи пробвахме да го изключим пак и чакахме 60 мин и нищо.... Някаква идея? Пускам няколко скрийншота. Цитирай
Addy Публикувано Януари 17 Автор Публикувано Януари 17 Благодаря! А какво се случва ако го оставя така? Гледам че на моя е също е пуснато, но с отметка далече от познати местоположения Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 17 Публикувано Януари 17 Като ти изтече 60 минути времето, можеш да правиш всичко. Не виждам проблем в случая! Цитирай
mirror Публикувано Януари 18 Публикувано Януари 18 Тази опция съм я изключил, на Apple вяра им нямам 😬 Цитирай
Addy Публикувано Януари 18 Автор Публикувано Януари 18 Просто ми беше интересно защо не иска да се изключва. Благодаря! Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Януари 18 Публикувано Януари 18 Аз също съм я изключил и имам спомен , че Face ID имаше участие в изключване на бутонаSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.