Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

От вчера имам странен проблем със услугите Apple TV и Apple Music.

Не ми зарежда филми и музика от приложенията, когато съм свързан през домашната мрежа. Като си пусна филм или песен трябва около 1 мин да зареди и после засича много яко, направо прекъсва. Интернета ми е 2 гигабита и всички устройства правят без проблем 800-900 mbit по Wi FI. Когато пусна мобилни данни върви без проблем. Тествано на три телефона, Макбука ми и Apple TV 4k, който е свързан с кабел и прави 950 мбит. Всички други приложения работят правилно(YouTube, HBO Max).

Обадих се на интернет доставчика ми и от там казаха, че нямам проблем с интернета и домашната ми мрежа. Имам Adguard инсталиран на телефона с Family Plan. Но когато пусна мобилни данни всичко си върви!

Направих ресет на домашната ми мрежа, рутер, ресетеах и Apple tv устройсвото, мрежовите настройки на телефона ми, но нищо не се получава.

Друг проблем, който забелязвам е много бавното сваляне на приложения от App Store, около 20-30 мин!

Не ми идва нищо повече като идея как да оправя проблема. Някакви идеи?

Редактирано от chorlav
Публикувано

От днес съм със същия проблем, apple music не зарежда песните през домашната мрежа. Не знам на какво се дължи. Голяма простотия. И аз нулирах мрежовите настройки на телефона и нищо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имат явно проблем с Апъл мюзик.

На мен не ми ги зарежда през мобилни.

Публикувано

Проблема е в някой от доставчиците на интернет. Четох постове от миналата година от Дания и други държави, за същия проблем.

Публикувано

След като се свързах с моя интернет доставичик, от там казаха, че проблемът е в Apple. Говорих с поддръжката на Apple в Събота и след направени тестове, от там ме увериха, че проблемът е в моя интернет доставчик. Отново им звъннах и този път ми отговориха, че имат няколко подобни сигнала за деня и са изпратили запитване към Apple за проблемът и да се обадя в понеделник, за да ми върнат отговор. 

Не съм звънял, понеже вчера от само себе си се оправи всичко!

Публикувано

При мен проблема продължава. Даже от стора не тегли ъпдейти и приложения.

Публикувано
При мен проблема продължава. Даже от стора не тегли ъпдейти и приложения.

И при мен не теглеше. Само на мобилни данни работеше!

Публикувано

Проблема се оказа в adguard, спрях го, пуснах и всичко тръгна. Усетих се, защото макбука днес се ъпдейтна без проблем на домашната мрежа. Така разбрах, че проблема е в телефона.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...