Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Сервиз за айфон

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

изпуснах си телефона и се счупи дисплея, форматнах си го през айтюнс и го занесох до един сервиз да му сменят дисплея, там за един месец не успяха да го оправят и резултата е, че вече и не работи. В Криейтив ми искат 600 да ми го сменят, а той е 5-ца и не си заслужава. Някой може ли да препоръча друг сервиз който се намира в София?

• Answers 74
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• Alxx®

14

• shpeki

10

• profusion

6

• dessyteneva

6

Top Posters For This Question

Добавени снимки

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Е, щом ти си критерият за интеуект, кой съм аз да споря с тебе? Въпросът е риторичен. И както ти казах - знаеш къде е вратата.

• 0
Публикувано

Къде е бре?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Защо не се разберете на лична кореспонденция , а правите това достояние на целия форум?

Sent from my iPad 9 using Tapatalk

• 0
Публикувано

Щото егото взима превес пред разума, при някои индивиди.

• 0
Публикувано

Хубаво е, че поне си го осъзнал и си го признаваш.
Аз зададох няколко въпроса , чиито отговори исках да се видят от всички. Но явно си притеснен да отговориш и увърташ всячески . Напълно в твой стил. Гръмки изказвания, сложна терминология, нула мисъл!

• 0
Публикувано
преди 13 часа, gorgior написа:

1. Ти чете ли изобщо първия пост на колегата по наказание или просто му хвърли един поглед и реши да се правиш на умен с тъпи въпроси?

1.1 От къде знаеш, че варненеца е хомосексуалист и защо толкова се интересуваш кой е?

1.2 Как се вади информация от G-сензоара на терлефон, който не пали и какво точно доказва тя?

2. От къв зор, след като изгони автора на дискусията (за което разбира се аз съм виновен) я остави активна? Или смяташ, че ще е много полезна за някой?

3. Тук е форум за взимопомощ или:

а) дигигитален отдел на следствието, където разследваме кой на кого счупил телефона?

б) чат рум, където сме длъжни да изслушваме историите и бляновете на евентуални бъдещи потрбители?

Ако форума наистина ше е това, което съм описл в въпрос №3, то тогава аз наистина нямам работа тук!

Както казах, отговор не дължа никому, но понеже съм пич, ще ти задоволя егото и ще ти отговоря:

1. Ти как мислиш? Тук ти е второто нарушение на 1.4

1.1 "Хомосексуалист" е, за да не наруша аз въпросната точка, останалото не е твоя работа. Хубаво е да се знае(ако се докаже, иначе е голо плюене) кой сервиз не си върши работата.

1.2 Ако навиеш някой от официалните сервизи може и да ти покажат. Какво доказва ли? Ти си умният, сети се.

2. Ограничен временно не е изгонен. Трия само мнения в нарушение, ако не си забелязал, аз не съм ти.

3. Тук е форум и темите се дискутират, не подлежат на цензура от граф Гогата де ла Перник. Точно това правим тук: изслушваме и ако можем помагаме, т.е. ти какъв фактор се явяваш, да определяш кои теми са или не са състоятелни? Не ти е за първи път да отблъскваш потребители с остроумничене и подигравателно държание, но ти е за последен.

Този форум не се върти около тебе и твоето мнение, а около потребителите му. Понеже продължаваш да ръсиш завоалирани или не толкова обиди, както и да оспорваш за пореден път решение на екипа, те изпращам в перманентна почивка. Публично, да се знае защо.

• 0
Публикувано

Не разбирам какво е нарушено като правило. 1.4 казва да не се обиждат други потребители на форума или сте изтрили “обидния” пост, или аз не можах да го намеря. В цялата дискусия използването на хомосексуалист в кавички може да се тълкува като обида предвид смисъла, който е вложен, но пак е към някакъв външен човек, наречен от друг “шебек” , което е маймуна на турски. Кое е по- обидно от двете всеки си преценява, но не мисля, че се нарушава 1.4

Който се дразни на определени потребители, може да си ги блокира, но чак да се банваме е прекалено.  

• 0
Публикувано

Да не изпадаме в полемики, но обидните постове са изтрити. Отделно на Гогата му стана навик да създава конфликтна среда и заради него да бягат потребители, което няма как да продължи повече. Той е единственият толериран до днес потребител, с над десет наказания за неправомерно поведение към потребители и/или екип. И не става дума за лични отношения, напротив. С него се познаваме лично и го броя за добър познат.

Бих предложил тези два поста(моя и твоя) да сложат край на дискусията.

P.S. Нямам право да се дразня някому и да го блокирам(т.е. не "виждам), тук не е фб, а и това би се разминало малко с работата ми на модератор, не мислиш ли?

• 0
Публикувано

За да не отварям нова тема, някой имал ли е проблем да се свърже със сервиза на istyle по тел, или е заето или е свободно?! 

• 0
Публикувано

Сутрин от 10:05 до 10:10 ч , после не вдигат. Ако си от София в мол “Сердика” се намират.

Sent from my Айфон using Tapatalk

• 0
Публикувано

Е добре аз съм от Пловдив, искам да ми пратят у-вото по куриер как да се свтржа?!

• 0
Публикувано

Отварят в 10;00ч, рано ги търси. Успех

Sent from my Айфон using Tapatalk

• 0
Публикувано

Доста тъпо ми да го махнат този телефон на сайта ......

• 0
Публикувано

Звънни в магазина, от там ще им предадат, те са в едно и също помещение. Или пиши на мейла, отговарят сравнително бързо.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано (редактирано)

И в магазина не дигат....след като ги оспамих с още 3 имейла ми писаха, че са ми получили и първия в петък .... 🤣 еми да бяха драснали поне едно ОК, аз боб хвърлям....голям смях офицялен Апъл сервиз да се държи така...

Редактирано от profusion
  • 0
Публикувано

Не знам, аз нямам проблеми, обясниха ми, че в сервиза не вдигат защото имат работа и всеки път като звънна в магазина се свързвам, явно е на късмет, пък и сега нали има наплив за новите телефони, може и в магазина да са имали клиенти, вчера говорих с тях, вдигнаха на 2 ро позвъняване.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

@profusion Сервиза ми е на една ръка разстояние.Ако нещо мога да ти помогна,като отида на място не ми е проблем

• 0
Публикувано

Благодатя! но ми отгоеориха, у-вото го пратиха  и е при мен

• 0
Публикувано

Някой знае ли качествен сервиз за мобилни телефони във Варна, който да смени дисплей на iPhone 7?

• 0
Публикувано

Сервиз ще са намери, качествен дисплей - вероятно не. Освен ако не е свален от друг айфон.

• 0
Публикувано

Този отговор не е задоволителен 😂. Трябва да пратя една женица да ѝ сменят дисплея, ако знаеш някой го кажи.

• 0
Публикувано

Привет, препоръчайте читав и изпробван сервиз в град Варна за подмяна на дисплей на iPhone XR! Благодаря предварително!

• 0
Публикувано

Преди месец моя близка от гр. Варна е поситила сервиз "Димси" (има го в гугъл мапс) за смяна на дисплей и батерия. Останала е доволна от обслужването и качестовото на дисплея.

• 0
Публикувано

Здравейте, батерията ми доста се е надула, може би защото отзад стъклото е доста строшено.. не знам дали няма да гръмне телефона защото по цял ден пускам хотспот от него и мисля че е време за смяна. Препоръчайте ми в пловдив добър сервиз за тая работа и да си купя ли втора ръка от някой айфон на части каквото ми трябва или?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...