chorlav Публикувано Четвъртък в 19:46 Публикувано Четвъртък в 19:46 (редактирано) Здравейте, имам въпрос относно Wi-FI, на Мacbook M2 Air. Домашната ми мрежа е 2 гигабита, но според speed test максимума, който успявам да изкарам на Макбуука е 740мбит. Тествам с лаптопа на жена ми HP там заковава без проблем 950 мбит. По кабел няма проблеми качва до 970 мбит! Дали има някаква настройка която съм пропуснал? 200 мбит-а е сериозна разлика? Редактирано Четвъртък в 19:54 от chorlav Цитирай
stangen Публикувано вчера в 08:19 Публикувано вчера в 08:19 (редактирано) Задръж option клавиша и кликни на иконката на WiFi. ще ти излезе статистика . Важният ред е TX Rate (Transmit Rate) на колко Mbps е закачен. Аз съм на WiFi6 и при мен връзката е на доста висока скорост. Ако си закачен на по-ниска скорост, това може да е show stopper-a. Ако си на висока а връзката е бавна може да има други причини ... Редактирано вчера в 08:19 от stangen Цитирай
chorlav Публикувано преди 19 часа Автор Публикувано преди 19 часа Рутера ми е настроен на 160mhz, но явно лаптопа не ги подържа! Цитирай
stangen Публикувано преди 18 часа Публикувано преди 18 часа Я пробвайте на рутера да смените кода на страната на Германия. Това ще ви отключи още няколко честоти. Цитирай
chorlav Публикувано преди 7 часа Автор Публикувано преди 7 часа Настройката от рутера ми е на 160mhz!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.