nObOdY Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Здравейте първо. Разгледах доста из форума, но така и не намерих подобен проблем. Използвам Iphone 2G от около година и половина, като до този момент не ми е правил никакви проблеми. В момента е с custom 3.1.2 firm. Ще се опитам да опиша всичко възможно най-подробно. Изтървах телефона от около един метър височина на мокет. Падна на горния ляв ъгъл. Няма пукнатини по display-a, нито е огънат в ъгъла. Веднага след като го взех, той започна да си губи обхвата и да разботи доста забавено. Проведих един два разговора като обхвата ту идваше ту се губеше. Wi-Fi работи без проблем. Интересно ми стана когато го включих да се зарежда в контакта. Не отчита по никакъв начин, че зарежда батерията, но я зарежда и като го оставя телефона без да си играя с него работи около 3-4 дена, а ако пусна филм пада за 20 минути. Напрвави ми също впечатление, че отзад се затопля повече от обикновенно. Първо помислих, че може да е software-ен проблем, но кофтито е че компютъра не го засича и не мога да го свържа с Itunes за пре-инсталация. От Бургас съм и го носих на един сервиз, който се занимава с Iphone-ни но пича нищо не можа да ми каже и той. Пробвах с restore all settings - няма промяна. Дали някой не е имал същия проблем или може да каже какво става с телефона? Мерси Цитирай
PunkoHead Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Ами.. Аз ще ти предложа два варианта. Първия е да му направиш чист рестор до 3.1.3 (Set as new) и да го джейлбрейкнеш и да тестваш. Втория е да го занесеш в сервиза на Aveliky Цитирай
Alxx® Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Скапал си го отвътре. Съвет: не се занимавай с глупости, ами ако държиш на този телефон, прати го тук: http://bgiphone.com/service.php Поне ще си го получиш работещ. Цитирай
nObOdY Публикувано Май 24, 2010 Автор Публикувано Май 24, 2010 (редактирано) PunkoHead: Да, и аз това мислех да направя, но не ще и не ще да се свърже с Itunes или с какъвто и да е компютар. alxx: Мерси за инфото, май така ще направя, ако няма други съвети Редактирано Май 24, 2010 от nObOdY Цитирай
Dan7e Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Вкарай в DFU режим и тогава ако не го засича пак iTunes... (силно ме съмнява да стане но пак опитай), прави каквото ти казват горе... ;] Цитирай
nObOdY Публикувано Май 25, 2010 Автор Публикувано Май 25, 2010 gorgior: Тук в Бургас го носих на едно-две места, ама като ги гледам как го гледат телефона като голям камък, как да им го оставя?! Ще направя, както alxx каза. Мерси на всички. Цитирай
kocee Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 Вчера и с моето 2г, 8гб. се случи същия проблем. Изтървах го от 1 метър на балатум, падна на лявата долна страна (но е имал и по-сериозни удари, след които е работил безотказно) и вечерта, като се опитах да го заредя - нищо, пробвах да синхронизирам- не се отчете въобще от компа. Иначе телефона си работи , но става доста бъгав щом пусна музика. Също се забелязва , че доста се нагрява от задната страна. Преди да се изхаби на цяло батерията проведох 2-3 разговора без проблем, но от днес не ми работи микрофона и колонката. Пусна ли музика почва да пръщи и ми блокира сим картата, след което се изключва. За интернет обаче няма никакав проблем работи, даже днес сложих слушалките и проведох разговор, слушах музика, но проблема със затоплянето остава и щом изкарам буксата на слушалките , отново се изключва. nObOdY - с твоят проблем какво стана? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 Странен въпрос, при условие че очевидно и ти си за сервиз? Не го ползвай, докато не го оправиш. П.П. Оправи си и профила, и то бързичко. Цитирай
martinasa Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Здравейте аз може би имам отговор на този ви въпрос а той е на 2G то антената е в долния край а платката в горния значи за да се свържат 2 те се ползва кабелче което е като мини коаксиален и е на буксички (извинявам се забравих как се води модела) и предполагам след изтърването се е откачило а в най лошия случай се е закъсало. това мога да пмогна за сега Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.