Публикувано Май 16, 2025Май 16 Здравейте, от скоро имам 14 pro 128 GB. Телефона е чисто нов на 1 месец. Прави ми впечатление, че понякога, много рядко, като цъкна да отворя някое приложение и не ще, все едно забива! Като скролна наляво и надясно и пак цъкна на приложението се отваря и няма проблем! Някакви съвети? Благодаря
Публикувано Юни 7, 2025Юни 7 Информацията която даваш за телефона ти е доста оскъдна,говорейки за докосване не си написал дали не си сложил някой дървен пластмасов протектор,или най-вероятно още не си го рестартирал от както го имаш!
Публикувано Юни 7, 2025Юни 7 Автор преди 7 часа, Mkarchev написа: Информацията която даваш за телефона ти е доста оскъдна,говорейки за докосване не си написал дали не си сложил някой дървен пластмасов протектор,или най-вероятно още не си го рестартирал от както го имаш! Здравей, протектор нямам, ползвам само гръб на Spigen. Верно е, че не бях го рестартирал до момента, когато мобилните оператори се бъгнаха преди месец! Установих, че това се случва с приложението Tinder и то не всеки път, а понякога замръзва и трябва да го затворя и отворя пак! Явно си е от самото приложение…
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.