Musho71 Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Здравейте, Как мога да активирам apple care + на Макбоок про от БГ Цитирай
robot Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа (редактирано) AppleCare не е наличен в България. Ето регионите, в които се поддържа - Legal - AppleCare Protection Plan - Apple Приемането на еврото може да ускори добавянето на подобни услуги и в България, но трябва да почакаме още няколко месеца. Редактирано преди 23 часа от robot Цитирай
Musho71 Публикувано преди 10 часа Автор Публикувано преди 10 часа Благодаря! Знам, че не се подържа в България. Имах предвид, може ли да се заобиколи по някакъв начин и да се активира! Цитирай
robot Публикувано преди 10 часа Публикувано преди 10 часа Не, не може. Това не е софтуерен фийчър, че да се заобиколи. Дори по някакъв начин да фейкнеш че имаш AppleCare, ако реално се наложи да я ползваш, няма да ти я признаят. Цитирай
Musho71 Публикувано преди 3 часа Автор Публикувано преди 3 часа Интересно, явсно са се променили нещата. С предишният си Макбук про закупен от САЩ с apple care + (2013)съм я използвал в БГ. Изгоря ми зарядното и от официалният сервиз ми го смениха веднага. Цитирай
robot Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Явно това че тогава е купен от САЩ е в случая разликата, а че сега е купен продукта от България. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.