Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

При много производители не работи видео стрима с карплей. Трябва да си обновят софтуера, което е от умрял писмо. Жалко за хубавата екстра.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 61
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• robot

15

• ML16

6

• Kery70

4

• skpavlov

4

Публикувано

Малко ъпдейт за AirPods и iOS 26 - превода на живо няма да е наличен за акаунти от ЕС, и за хора които физически се намират в ЕС. Отделно поддържаните езици са изключително малко - английски, френски, немски, испански, португалски, и с по-късно добавяне и на италиански, корейски, японски и китайски. Линк

Публикувано

Струва ми се, че това е политически ход от страна на Apple, за натиск върху европейските регулации, чрез потребителите. Наскоро пак ги одрусаха, с няколко милиарда и много ги боли. Освен това, кога Apple са били силни в различните локализации на услугите си?

Публикувано (редактирано)

Билда е различен от RC. 341 е, RC е 340. Има промяна.

IMG_1182.thumb.jpeg.58a5a69ca39e18b267d90151d3a27d7a.jpeg

Редактирано от penmark
Публикувано (редактирано)

Чакам обновяването... :)

IMG_5592.thumb.png.b2326f81aa0259e1c6a9e59d4ca7e33b.png

Редактирано от Павел Василев
Публикувано

А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не.

Публикувано

Ужас, всички визуални гличове си седят, а за по- добро преживяване забавиха пак анимациите... Колко добре си беше от бета 6 до RC...

Публикувано

Нямам обяснение

IMG_8634.png

Публикувано
преди 26 минути, Милен Орцев написа:

А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не.

На iPad се случва същото. Излиза ми ъпдейта за 26, но нямам свободно място в него, а на мака не излиза 26. Вероятно по-късно или утре ще излезе. 

Публикувано

Някой знае ли как да разкарам този Liquid Glass, че много ми дразни на очите?

Публикувано

Цъ, това не променя почти нищо. Ужасно е! 😭
Иконите са ужасни, грозотия до шия.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   4 потребители

• Милен Орцев
    • zlia
    • mirror
    • ludiamax
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...