Kery70 Публикувано Събота в 09:30 Публикувано Събота в 09:30 При много производители не работи видео стрима с карплей. Трябва да си обновят софтуера, което е от умрял писмо. Жалко за хубавата екстра. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Събота в 10:12 Публикувано Събота в 10:12 Малко ъпдейт за AirPods и iOS 26 - превода на живо няма да е наличен за акаунти от ЕС, и за хора които физически се намират в ЕС. Отделно поддържаните езици са изключително малко - английски, френски, немски, испански, португалски, и с по-късно добавяне и на италиански, корейски, японски и китайски. Линк Цитирай
ne4o Публикувано Събота в 12:28 Публикувано Събота в 12:28 Струва ми се, че това е политически ход от страна на Apple, за натиск върху европейските регулации, чрез потребителите. Наскоро пак ги одрусаха, с няколко милиарда и много ги боли. Освен това, кога Apple са били силни в различните локализации на услугите си? Цитирай
penmark Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа (редактирано) Билда е различен от RC. 341 е, RC е 340. Има промяна. Редактирано преди 4 часа от penmark 2 Цитирай
Павел Василев Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа (редактирано) Чакам обновяването... Редактирано преди 4 часа от Павел Василев 1 Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не. Цитирай
puho Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Ужас, всички визуални гличове си седят, а за по- добро преживяване забавиха пак анимациите... Колко добре си беше от бета 6 до RC... Цитирай
ne4o Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа преди 26 минути, Милен Орцев написа: А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не. На iPad се случва същото. Излиза ми ъпдейта за 26, но нямам свободно място в него, а на мака не излиза 26. Вероятно по-късно или утре ще излезе. Цитирай
mirror Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Някой знае ли как да разкарам този Liquid Glass, че много ми дразни на очите? Цитирай
puho Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Reduce transparency от accessibility. 1 Цитирай
mirror Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Цъ, това не променя почти нищо. Ужасно е! 😭 Иконите са ужасни, грозотия до шия. Цитирай
penmark Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Пробвай да разцъкаш иконите от тук. Може да ти допадне нещо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.