Kery70 Публикувано Събота в 09:30 Публикувано Събота в 09:30 При много производители не работи видео стрима с карплей. Трябва да си обновят софтуера, което е от умрял писмо. Жалко за хубавата екстра. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Събота в 10:12 Публикувано Събота в 10:12 Малко ъпдейт за AirPods и iOS 26 - превода на живо няма да е наличен за акаунти от ЕС, и за хора които физически се намират в ЕС. Отделно поддържаните езици са изключително малко - английски, френски, немски, испански, португалски, и с по-късно добавяне и на италиански, корейски, японски и китайски. Линк Цитирай
ne4o Публикувано Събота в 12:28 Публикувано Събота в 12:28 Струва ми се, че това е политически ход от страна на Apple, за натиск върху европейските регулации, чрез потребителите. Наскоро пак ги одрусаха, с няколко милиарда и много ги боли. Освен това, кога Apple са били силни в различните локализации на услугите си? Цитирай
penmark Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа (редактирано) Билда е различен от RC. 341 е, RC е 340. Има промяна. Редактирано преди 22 часа от penmark 2 Цитирай
Павел Василев Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа (редактирано) Чакам обновяването... Редактирано преди 23 часа от Павел Василев 1 Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не. Цитирай
puho Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа Ужас, всички визуални гличове си седят, а за по- добро преживяване забавиха пак анимациите... Колко добре си беше от бета 6 до RC... Цитирай
ne4o Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа преди 26 минути, Милен Орцев написа: А защо през телефона излиза, а пре айтумса не. С релийз кандидата съм. Спрял съм бетите. На телефона ми излиза опция за инстал на 26, през айтунса не. На iPad се случва същото. Излиза ми ъпдейта за 26, но нямам свободно място в него, а на мака не излиза 26. Вероятно по-късно или утре ще излезе. Цитирай
mirror Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Някой знае ли как да разкарам този Liquid Glass, че много ми дразни на очите? Цитирай
puho Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Reduce transparency от accessibility. 1 Цитирай
mirror Публикувано преди 20 часа Публикувано преди 20 часа Цъ, това не променя почти нищо. Ужасно е! 😭 Иконите са ужасни, грозотия до шия. Цитирай
penmark Публикувано преди 20 часа Публикувано преди 20 часа Пробвай да разцъкаш иконите от тук. Може да ти допадне нещо. Цитирай
robot Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа преди 7 часа, puho написа: Reduce transparency от accessibility. Точно в момента тази настройка реално влошава визията. Редуцира прозрачността наистина, но не и самия Liquid glass ефект в навигацията, поне за момента той няма как да се спре, дори и със Reduce motion. преди 6 часа, mirror написа: Цъ, това не променя почти нищо. Ужасно е! 😭 Иконите са ужасни, грозотия до шия. За добро или лошо, всички системни икони са преработени с гласс ефект + разделяне на слоевете в тях, така че да се постигне обемност. Ако искаш да си върнеш старите икони, поне на системните апове, може със шорткътите да стане, при тях имаш опция да си качваш твои икони. Ето линк - ZIP файл с всичките 43 системни икони в светъл и тъмен вариант от iOS 18, като PNG файлове 1 Цитирай
mirror Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Влизайки в Settings/Apps и ми забива, не мога да кликна никъде, мога само да затворя Settings. Цитирай
gogi6 Публикувано преди 8 часа Публикувано преди 8 часа Задължително нулиране на всички настройки! Цитирай
mirror Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Цял живот ОТА ъпдейт съм правил и не съм имаш проблеми. След рестарт се оправи(андроидска работа) Сафари работи като първолак в китайски завод. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Мога ли да попитам как в сафари вместо клавиатура 1, мога да настроя и ползвам клавиатура 2. Пробвах до колкото имам познания ама не стана.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Не те разбирам какво е клавиатура 1 и 2, в Settings - General - Keyboard най-горе се настройват и добавят клавиатури, ако питаш за смяна на езика - от глобусчето долу в ляво става при мен. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Тая на Сафари като , че ли е някак със по заоблени бутони и по- малка. Може и да си въобразявам . В сетингс ходихSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Новият дизайн на дефолтната клавиатура и на системното меню (със задържане) го има за момента само в епълските приложения, и тези които са се ъпдейтнали. При всички останали се отваря старата клавиатура и меню, докато девовете не ги ъпдейтнат. Може би от това идва питането ти. Пример - в ляво е неъпдейтнатия апп на вайбър, в дясно - епълският месидж. При вайбър все още си стои клавиатурата и менюто от iOS 18, докато при Месидж аппа са ъпдейтнатите - с по-заоблените бутони и по-голямо меню Иначе ако имаш повече от една клавиатура, може да си избереш дефолтната в Default Apps > Keyboards > Edit и ги пренареждаш 3 Цитирай
kal1ch Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа В допълнение към горното, за да се появи новия дизайн на клавиатурата, приложението трябва да се компилира с Xcode 26. 1 Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Здравейте, понеже искам да ъпдейтна до 26 с рестор, какво вкл бекъпа на телефона освен снимки, клипове и приложения? Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Каквото си отбелязал в настройките, влез си при бекъпите в менюто iCloud и виж кое е чекнато и кое не, съответно можеш да избереш какво да включва и да направиш бекъпа след това. Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа (редактирано) Бекъпа ще го правя на компа, а там не мога да да избирам какво да вкл в самия бекъп. Редактирано преди 2 часа от Милен Орцев Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.