Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
преди 4 часа, mirror написа:

Цял живот ОТА ъпдейт съм правил и не съм имаш проблеми. След рестарт се оправи(андроидска работа) Сафари работи като първолак в китайски завод.

Не се разбрахме явно. След ъпдейт нулирай всички настройки. Препоръчително поне веднъж годишно. Върши чудеса.

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• robot

18

• ML16

6

• gogi6

4

• Kery70

4

Публикувано

И аз не съм правил никога, и ако разбирам правилно Reset All settings ще изтрие системни настройки - Wi-Fi мрежи, Bluetooth устройства, настройки за известия, дисплей, звук, тапети, клавиатури, локационни предпочитания и др., но няма да ме разлогне от Apple ID, iCloud акаунт, и нищо от останалите приложения, нито ще изтрива апове и съдържание, нали така?

Т.е. ще трябва да си въвеждам/настройвам наново:

•  Wi-Fi пароли – изчистват се всички запазени мрежи, ще трябва пак да въвеждаш пароли.

• Звукови настройки – тонове за обаждания, съобщения и известия се връщат на стандартните.

• Тапети – фонът на началния екран и заключения екран се връща към фабричния.

• Подредба на иконите – ако си местил приложения по папки или екрани, редът се занулява.

• Accessibility настройки – увеличен текст, voiceover, zoom, bold text и т.н. се изключват.

• Клавиатури – добавени езици, текстови замени (shortcuts), predictive текст и др. се връщат по подразбиране.

• Локация и поверителност – приложенията пак ще питат дали да им разрешиш достъп до GPS, камера, микрофон.

• Настройки за известия – кои приложения могат да пращат уведомления, как да изглеждат (банери, звуци и т.н.) – всичко се връща на default.

• Do Not Disturb / Focus режими – ще трябва да ги направиш наново.

• Display настройки – яркост, Night Shift, True Tone, auto-lock време се връщат стандартно.

От всичко най-ме притеснява настройката на фокус режимите, че съм ги натъпкал с филтри, хора, автоматизации и т.н.

Публикувано

Общо взето да. Без да променя подредба на икони и шорткъти. Отнема няколко минути.
Настройките във Фокус си стоят.

Публикувано (редактирано)
Цитат
Бекъпа ще  го правя на компа, а там не мога да да избирам какво да вкл в самия бекъп.

Все си мисля, че бекъпа е един и същ и се съхранява в облака, ако първо избереш какво да ти запази, после няма да ти смени настройката, но нека и някой друг да каже все пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от dessyteneva
Публикувано
преди 1 час, robot написа:

И аз не съм правил никога, и ако разбирам правилно Reset All settings ще изтрие системни настройки - Wi-Fi мрежи, Bluetooth устройства, настройки за известия, дисплей, звук, тапети, клавиатури, локационни предпочитания и др., но няма да ме разлогне от Apple ID, iCloud акаунт, и нищо от останалите приложения, нито ще изтрива апове и съдържание, нали така?

Т.е. ще трябва да си въвеждам/настройвам наново:

Занулява се също и уолета. Всички карти се вкарват наново.

Публикувано
преди 1 час, dessyteneva написа:

Все си мисля, че бекъпа е един и същ и се съхранява в облака, ако първо избереш какво да ти запази, после няма да ти смени настройката, но нека и някой друг да каже все пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Нали затова тези настройки/тогъли в сетингс/бекъп. За да задаваш, кое и какво да ти пази.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...