gogi6 Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа преди 4 часа, mirror написа: Цял живот ОТА ъпдейт съм правил и не съм имаш проблеми. След рестарт се оправи(андроидска работа) Сафари работи като първолак в китайски завод. Не се разбрахме явно. След ъпдейт нулирай всички настройки. Препоръчително поне веднъж годишно. Върши чудеса. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа И аз не съм правил никога, и ако разбирам правилно Reset All settings ще изтрие системни настройки - Wi-Fi мрежи, Bluetooth устройства, настройки за известия, дисплей, звук, тапети, клавиатури, локационни предпочитания и др., но няма да ме разлогне от Apple ID, iCloud акаунт, и нищо от останалите приложения, нито ще изтрива апове и съдържание, нали така? Т.е. ще трябва да си въвеждам/настройвам наново: Wi-Fi пароли – изчистват се всички запазени мрежи, ще трябва пак да въвеждаш пароли. Звукови настройки – тонове за обаждания, съобщения и известия се връщат на стандартните. Тапети – фонът на началния екран и заключения екран се връща към фабричния. Подредба на иконите – ако си местил приложения по папки или екрани, редът се занулява. Accessibility настройки – увеличен текст, voiceover, zoom, bold text и т.н. се изключват. Клавиатури – добавени езици, текстови замени (shortcuts), predictive текст и др. се връщат по подразбиране. Локация и поверителност – приложенията пак ще питат дали да им разрешиш достъп до GPS, камера, микрофон. Настройки за известия – кои приложения могат да пращат уведомления, как да изглеждат (банери, звуци и т.н.) – всичко се връща на default. Do Not Disturb / Focus режими – ще трябва да ги направиш наново. Display настройки – яркост, Night Shift, True Tone, auto-lock време се връщат стандартно. От всичко най-ме притеснява настройката на фокус режимите, че съм ги натъпкал с филтри, хора, автоматизации и т.н. Цитирай
gogi6 Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа Общо взето да. Без да променя подредба на икони и шорткъти. Отнема няколко минути.Настройките във Фокус си стоят. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа (редактирано) Цитат Бекъпа ще го правя на компа, а там не мога да да избирам какво да вкл в самия бекъп. Все си мисля, че бекъпа е един и същ и се съхранява в облака, ако първо избереш какво да ти запази, после няма да ти смени настройката, но нека и някой друг да каже все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано преди 5 часа от dessyteneva Цитирай
ludiamax Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа преди 2 часа, robot написа: И аз не съм правил никога, и ако разбирам правилно Reset All settings ще изтрие системни настройки - Wi-Fi мрежи, Bluetooth устройства, настройки за известия, дисплей, звук, тапети, клавиатури, локационни предпочитания и др., но няма да ме разлогне от Apple ID, iCloud акаунт, и нищо от останалите приложения, нито ще изтрива апове и съдържание, нали така? Т.е. ще трябва да си въвеждам/настройвам наново: Занулява се също и уолета. Всички карти се вкарват наново. преди 2 часа, dessyteneva написа: Все си мисля, че бекъпа е един и същ и се съхранява в облака, ако първо избереш какво да ти запази, после няма да ти смени настройката, но нека и някой друг да каже все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Нали затова тези настройки/тогъли в сетингс/бекъп. За да задаваш, кое и какво да ти пази. 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Колеги помогнете , след ъп доiOS 26 на лок и хоум скрийна на iPod air m2(13 инча)се появи икона която мислех, че е live text и се опитах да я изключа от настройки клавиатури , но не. Търсачката ме прати в регион и езици , но греда. Къде да търся? Когато натисна бутона изписва името на приложението в което съмSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Като гледам иконата, това е Hover text - изключва се от Accessibility 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа И там търсих , но не намерих от къдеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Изключи просто всички тогъли-трябва да са off, също може да го добавиш и спреш от Контрол центъра - потърси Hover text 2 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Намерих го , мерсиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chorlav Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа След като ъпдейтнах вчера до IOS 26, телефонът стана много лагав и имаше проблеми с икони, тапет и т.н.Преди малко направих hard reset без да връщам back up и телефонът работи отново бързо и перфектно( IPhone 16 Pro/256GB)Дъщерята е с 13-ка чиста и не дава да и го ресестна и не работи добре!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
mirror Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Бъгава си е iOS26. След ресет на всички настройки още не мога да си оправя настройките. Не получавам нотификации от определени чат приложения и други, които съм ги настроил да имат нотификация. Не успявам да вкарам и определени карти в wallet на часовника. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.