kal1ch Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Вчера пробвахме с 1 колега (аз бях на 26.1 бета 2, а той на 26.0.1) който ми звънна и всичко работеше. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Благодаря!Оказа се, че проблема не е при мен. Цитирай
robot Публикувано Понеделник в 20:01 Публикувано Понеделник в 20:01 Промените в бетата на 26.1 (beta 4) продължават с пълна сила. Епъл тестват настройка за "течното стъкло" дали да е чисто или замъглено, и така дават избор на всички, които не са доволни от стъкления вид. Не е точно връщане визията от iOS 18, но явно работят в посока поне да има избор. Цитирай
puho Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа Това е по-добро в бета 4, камерата изнервяше като е заключен телефона. 1 Цитирай
Русев Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа (редактирано) на 8.10.2025 г. в 6:35, Павел Василев написа: Привет колеги, сега научих че всички абонати на А1, които имат iphone с ios 26, може до 01,12,2025 г. да конвертират безплатно sim към esim директно от айфона, след тази дата ще струва 14.90 лв / 7.62 €. Хубаво е че мога да го направя през менюто без да ходя до оператор и да се плаща такса, по-късно ще прехвърля физическата ми сим карта към е-сим и ще пиша как е минало. p.s. Току що направих конвертирането и вече съм с E-SIM, всичко мина нормално, единствено ми показваше в началото 3G обхват, но като извадих физическата ми сим карта и рестарт се появи 5G мрежата, засега всичко е ок А получаваш ли QR кода по някакъв начин /mail, в приложението или друго/ при смяна на телефона, ако нямаш QR - пак ще ходиш до офис Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано преди 1 час от robot Редактирано, защото Tapatalk чупи форума. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.