kal1ch Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Вчера пробвахме с 1 колега (аз бях на 26.1 бета 2, а той на 26.0.1) който ми звънна и всичко работеше. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Благодаря!Оказа се, че проблема не е при мен. Цитирай
robot Публикувано Понеделник в 20:01 Публикувано Понеделник в 20:01 Промените в бетата на 26.1 (beta 4) продължават с пълна сила. Епъл тестват настройка за "течното стъкло" дали да е чисто или замъглено, и така дават избор на всички, които не са доволни от стъкления вид. Не е точно връщане визията от iOS 18, но явно работят в посока поне да има избор. Цитирай
puho Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Това е по-добро в бета 4, камерата изнервяше като е заключен телефона. 1 Цитирай
Русев Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа (редактирано) на 8.10.2025 г. в 6:35, Павел Василев написа: Привет колеги, сега научих че всички абонати на А1, които имат iphone с ios 26, може до 01,12,2025 г. да конвертират безплатно sim към esim директно от айфона, след тази дата ще струва 14.90 лв / 7.62 €. Хубаво е че мога да го направя през менюто без да ходя до оператор и да се плаща такса, по-късно ще прехвърля физическата ми сим карта към е-сим и ще пиша как е минало. p.s. Току що направих конвертирането и вече съм с E-SIM, всичко мина нормално, единствено ми показваше в началото 3G обхват, но като извадих физическата ми сим карта и рестарт се появи 5G мрежата, засега всичко е ок А получаваш ли QR кода по някакъв начин /mail, в приложението или друго/ при смяна на телефона, ако нямаш QR - пак ще ходиш до офис Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано преди 13 часа от robot Редактирано, защото Tapatalk чупи форума. Цитирай
Павел Василев Публикувано преди 10 часа Публикувано преди 10 часа (редактирано) @Русев Не съм получавал QR код, когато дойде времето да си взема нов айфон няма да ми е необходим QR код, от А1 са помислили и за това, ето виж на този линк стъпките са описани много добре: https://help.a1.bg/mobile/sim-types-settings/esim - - Като цъкнеш на линка от там избери: Прехвърляне на eSIM между две iOS устройства Редактирано преди 10 часа от Павел Василев Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.