robot Публикувано Вторник в 13:13 Публикувано Вторник в 13:13 преди 6 часа, Dimitrov71 написа: Ползвате ли tinted опцията за ликуид глас-а? Tinted опцията работи реално само в аповете и локскрийна, за съжаление без хоума и апп библиотеката. На локскрийна поне на мен ми харесва повече Tinted варианта, отделно че и тапета е по-светъл преди 1 час, venelin1111gmail написа: Защо по обяд???? Никога до сега не било. Sent from my iPhone using Tapatalk Ако говориш за ъпдейта - снощи излезе по график към 8 вечерта 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Вторник в 13:27 Публикувано Вторник в 13:27 Ми да за 26.1 питах, търсих го към 20:30 снощи и нищо, към Виваком са всички устройства у дома. Благодаря за отговора.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Вторник в 14:21 Публикувано Вторник в 14:21 Ъпдейта закъсня. Пуснаха го малко след 23:00. 1 Цитирай
ML16 Публикувано преди 3 часа Автор Публикувано преди 3 часа (редактирано) Apple Watch ще загуби Wi-Fi синхронизацията с iPhone в Европа. Apple ще деактивира автоматичната синхронизация на Wi-Fi мрежи между iPhone и Apple Watch в Европа, започвайки с актуализацията iOS 26.2 (декември). Причината: Европейската комисия изисква Apple да отвори тази връзка за синхронизация към аксесоари на трети страни. Apple отказа поради опасения за сигурността и защитата на личните данни. Затова, за да се съобрази с DMA, Apple ще деактивира функцията за всички в Европа. Редактирано преди 3 часа от ML16 1 Цитирай
robot Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Чудех се дали реално загубата на Wi-Fi синхронизация ще попречи ли на нормалната работа на часовника? Моят неепълски часовник има само блутут свързване Доколкото четох 99.9999% от хората ползват часовника винаги с телефона, така че едва ли някой ще забележи тази липса. Цитирай
Alxx® Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа преди 1 час, ML16 написа: автоматичната синхронизация на Wi-Fi мрежи В часовника ще си ги пишеш на ръка Не е голяма загуба, но е наглост и дебелоочие от страна на Епъл. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Тук по-скоро причината е натиска на ЕС, Apple да отвори част от протоколите и функциите си за трети страни, което уж е в полза на потребителя, но колкото и да съм фен на ЕС, тук не съм много съгласен. Apple e частна компания, защо трябва да се подарява технологии на андроидите, които и без това само копират? Цитирай
ML16 Публикувано преди 1 час Автор Публикувано преди 1 час @Alxx®Само едни пример, на мен ми супер удобно, отивам в хотел в Гърция, връзвам се с телефона в WiFi забравям телефона в стаята и на басейна си имам нотификации и понякога обаждания. Като я няма тази синхронизация, просото няма начин да седна да вкарвам паролата ръчно. Лошото, е че пак потребителя страда докато двете страни си ги мерят. Хората в Турция, Сърбия, Македония, имат iPhone Mirroring ние не. Спора е доста обширен и двете страни имат правилни доводи едните си пазят IP и бизнеса другите искат свободен достъп и по-малко бариери, но накрая потребителя страда. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.