robot Публикувано Вторник в 13:13 Публикувано Вторник в 13:13 преди 6 часа, Dimitrov71 написа: Ползвате ли tinted опцията за ликуид глас-а? Tinted опцията работи реално само в аповете и локскрийна, за съжаление без хоума и апп библиотеката. На локскрийна поне на мен ми харесва повече Tinted варианта, отделно че и тапета е по-светъл преди 1 час, venelin1111gmail написа: Защо по обяд???? Никога до сега не било. Sent from my iPhone using Tapatalk Ако говориш за ъпдейта - снощи излезе по график към 8 вечерта 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Вторник в 13:27 Публикувано Вторник в 13:27 Ми да за 26.1 питах, търсих го към 20:30 снощи и нищо, към Виваком са всички устройства у дома. Благодаря за отговора.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Вторник в 14:21 Публикувано Вторник в 14:21 Ъпдейта закъсня. Пуснаха го малко след 23:00. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Четвъртък в 05:54 Автор Публикувано Четвъртък в 05:54 (редактирано) Apple Watch ще загуби Wi-Fi синхронизацията с iPhone в Европа. Apple ще деактивира автоматичната синхронизация на Wi-Fi мрежи между iPhone и Apple Watch в Европа, започвайки с актуализацията iOS 26.2 (декември). Причината: Европейската комисия изисква Apple да отвори тази връзка за синхронизация към аксесоари на трети страни. Apple отказа поради опасения за сигурността и защитата на личните данни. Затова, за да се съобрази с DMA, Apple ще деактивира функцията за всички в Европа. Редактирано Четвъртък в 05:54 от ML16 1 Цитирай
robot Публикувано Четвъртък в 06:27 Публикувано Четвъртък в 06:27 Чудех се дали реално загубата на Wi-Fi синхронизация ще попречи ли на нормалната работа на часовника? Моят неепълски часовник има само блутут свързване Доколкото четох 99.9999% от хората ползват часовника винаги с телефона, така че едва ли някой ще забележи тази липса. Цитирай
Alxx® Публикувано Четвъртък в 07:28 Публикувано Четвъртък в 07:28 преди 1 час, ML16 написа: автоматичната синхронизация на Wi-Fi мрежи В часовника ще си ги пишеш на ръка Не е голяма загуба, но е наглост и дебелоочие от страна на Епъл. 1 Цитирай
robot Публикувано Четвъртък в 07:59 Публикувано Четвъртък в 07:59 Тук по-скоро причината е натиска на ЕС, Apple да отвори част от протоколите и функциите си за трети страни, което уж е в полза на потребителя, но колкото и да съм фен на ЕС, тук не съм много съгласен. Apple e частна компания, защо трябва да се подарява технологии на андроидите, които и без това само копират? 1 Цитирай
ML16 Публикувано Четвъртък в 08:10 Автор Публикувано Четвъртък в 08:10 @Alxx®Само едни пример, на мен ми супер удобно, отивам в хотел в Гърция, връзвам се с телефона в WiFi забравям телефона в стаята и на басейна си имам нотификации и понякога обаждания. Като я няма тази синхронизация, просото няма начин да седна да вкарвам паролата ръчно. Лошото, е че пак потребителя страда докато двете страни си ги мерят. Хората в Турция, Сърбия, Македония, имат iPhone Mirroring ние не. Спора е доста обширен и двете страни имат правилни доводи едните си пазят IP и бизнеса другите искат свободен достъп и по-малко бариери, но накрая потребителя страда. Цитирай
Alxx® Публикувано Четвъртък в 10:03 Публикувано Четвъртък в 10:03 преди 2 часа, robot написа: . Apple e частна компания, защо трябва да се подарява технологии Какво точно "подарява" в случая? @ML16 знам, удобство си е, ама...затова и писах, че е чисто дебелоочие от тяхна страна. За личните данни се били загрижили, ти да видиш. Цитирай
robot Публикувано Четвъртък в 11:22 Публикувано Четвъртък в 11:22 Според Apple, споделянето на Wi-Fi историята би застрашило сигурността и поверителността на потребителите. Компанията дава пример с Meta, която би могла да използва връзката между iPhone и очилата Ray-Ban за проследяване на местоположението и показване на таргетирани реклами. преди 1 час, Alxx® написа: Какво точно "подарява" в случая? Отварянето на API към конкурентите си - Apple твърди, че DMA затруднява внедряването на нови функции, защото изисква отваряне на API за конкуренти още при пускането им. Говори се и за спиране на Airdrop функцията за Европа по същата причина. И аз да бях, и аз нямаше да си отварям и подарявам технологиите. Искам сигурност, не айфон да се свързва към всичко дето мърда като андроид. Цитирай
Иван Димов Публикувано вчера в 17:46 Публикувано вчера в 17:46 Здравейте, четейки в различни форуми относно IOS26, разбирам, че е голямо дърво все още! Имало голям проблем с батерията и т.н. Аз съм още на IOS18 и ползвам 14 Pro. Да обновявам или да изчакам? Благодаря Цитирай
pepo1919 Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа По-добро от 4.1.2 няма,извинения за спам-а,ама всеки път едно и същоSent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
robot Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа преди 10 часа, Иван Димов написа: Здравейте, четейки в различни форуми относно IOS26, разбирам, че е голямо дърво все още! Имало голям проблем с батерията и т.н. Аз съм още на IOS18 и ползвам 14 Pro. Да обновявам или да изчакам? Благодаря Няма проблеми с батерията, всичко си работи перфектно. Никога не е имало iOS ъпдейт, който да има проблем с батерията. Има хора, на които не им допада много новата визия при 26, прозрачността и ефектите, но се свиква. А така или иначе повечето апове тези неща ги има само в навигацията, а голяма част не са ъпдейтнати още. Цитирай
stangen Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа След ъпдейт към 26.1 ми спря вибрирането при започване на разговор, часовника ми вече не иска да отключи компютъра като е близо до него и още няколко дребни неща които дразнят. Не, че е болка за умиране, ама бъговете стават все повече и повече и почва да прилича на една друго ОС за телефони. Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа За часовника и отключването - и на мен ми се беше случвало преди, нямам спомен след кой ъпдейт, но има решение - изключваш опцията от настройките на лаптопа, рестартираш го и пак я включваш.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано преди 10 часа Публикувано преди 10 часа Вибрирането за начало на разговор се оправя с рестарт на телефона. И при мен беше така. Цитирай
niksan76 Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Когато телефонът е на ухото, вече няма вибрация при начало на разговор, само в края. Вибрация има единствено ако устройството е в ръката и на разстояние. Преди вибрираше, без значение къде се намира. Цитирай
turganay Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Аз нямам проблеми за отключването с часовника. Цитирай
robot Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа преди 1 час, stangen написа: След ъпдейт към 26.1 ми спря вибрирането при започване на разговор, часовника ми вече не иска да отключи компютъра като е близо до него и още няколко дребни неща които дразнят. Не, че е болка за умиране, ама бъговете стават все повече и повече и почва да прилича на една друго ОС за телефони. Специално за вибрирането, може да е от новата настройка след ъпдейта до 26.1 - в настройките на Phone аппа вече може да избереш да я пуснеш или спреш. При мен е спряна по дефолт, но аз така или иначе държа цялата вибрация спряна, не обичам да ми ръмжи телефона. Цитирай
stangen Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Не, там си беше ок. Обаче след рестартиране се оправи. Неведоми са пътищата софтуерни Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.