stangen Публикувано Ноември 27 Публикувано Ноември 27 Я, след 66.0 вече и Йетел имат Wi-Fi Calling. Цитирай
stangen Публикувано Ноември 28 Публикувано Ноември 28 Не, не съм. До сега като го разрешавах и опцията сама се забраняваше след няколко секунди. Сега вече ми седи на енейбъл и за това си помислих, че нещо са пипали и сигурно работи. Цитирай
niksan76 Публикувано Петък в 10:15 Публикувано Петък в 10:15 Вчера направих "reset all settings" на iPad-a, за съжаление проблема с липсващата последна дума на Viber-a си остана. 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Петък в 14:44 Публикувано Петък в 14:44 преди 2 часа, ludiamax написа: Пиши я два пъти. 😄 Duran duran ... пиша два пъти... 🤣 3 Цитирай
penmark Публикувано Петък в 16:57 Публикувано Петък в 16:57 преди 9 часа, stangen написа: Не, не съм. До сега като го разрешавах и опцията сама се забраняваше след няколко секунди. Сега вече ми седи на енейбъл и за това си помислих, че нещо са пипали и сигурно работи. Пусни самолетен режи и ще видиш дали работи Цитирай
niksan76 Публикувано Петък в 18:44 Публикувано Петък в 18:44 преди 6 часа, ludiamax написа: Пиши я два пъти. 😄 И ще вземе да я пропусне два пъти 😝 Цитирай
robot Публикувано Събота в 17:11 Публикувано Събота в 17:11 на 28.11.2025 г. в 12:15, niksan76 написа: Вчера направих "reset all settings" на iPad-a, за съжаление проблема с липсващата последна дума на Viber-a си остана. Можеш ли да направиш скрийшот или видео на този бъг, че ми стана интересно какво точно се случва. Сега видях че в ревютата на вайбър в аппстора, и други хора са се оплакали от същото, дори има отговор от девовете, който е абсолютно общ. 1 Цитирай
chorlav Публикувано Събота в 21:07 Публикувано Събота в 21:07 Проблемът с липсващите букви не е само при вайбър. Току що и при фейсбук месинджър се появи същия бъг! 3 Цитирай
robot Публикувано Понеделник в 08:44 Публикувано Понеделник в 08:44 Наистина ако някой направи скрийншот ще е много полезно, в който и да е апп където се случва въпросния бъг. Ако трябва пратете тестови съобщения, за да не си показвате личните писания Цитирай
miroslavm Публикувано Понеделник в 16:54 Публикувано Понеделник в 16:54 При мен пък никога и никъде не се е получавал тоя бъг. Но след ъпдейта на 26, ресетнах фабрични. Ако въобще има значение. 1 Цитирай
penmark Публикувано Понеделник в 17:00 Публикувано Понеделник в 17:00 С месинджър ми се появява. Излиза съобщението и зад него се вижда доста празен интервал. При цъкане върху него се показва останалата част. 1 1 Цитирай
robot Публикувано Понеделник в 17:48 Публикувано Понеделник в 17:48 на 1.12.2025 г. в 18:54, miroslavm написа: При мен пък никога и никъде не се е получавал тоя бъг. Но след ъпдейта на 26, ресетнах фабрични. Ако въобще има значение. Да, и при мен така, за това ми е интересно да го видя. Аз имах един друг бъг, но се оказа от неъпдейтната клавиатура, и е съвсем друг, няма общо с iOS 26. Между другото, имам някакви съмнения този бъг да не е само при хора, които ползват различен от английски интерфейс - ако аповете и ОС са ви на български? Само предположение. Защото интерфейса по принцип не е предвиден за други езици, освен английски и изглежда странно и счупено. Един познат с немски, направо се видя в чудо. Цитирай
niksan76 Публикувано Понеделник в 19:06 Публикувано Понеделник в 19:06 (редактирано) на 29.11.2025 г. в 19:11, robot написа: Можеш ли да направиш скрийшот или видео на този бъг, че ми стана интересно какво точно се случва. Редактирано Вторник в 01:09 от robot Редактирано, за да се скрие личната информация 1 Цитирай
robot Публикувано Вторник в 01:24 Публикувано Вторник в 01:24 Мерси, това ми трябваше. Наистина при мен не съм го виждал този бъг. Отделно, @niksan76 нарочно ти редактирах мнението, и кропнах двете снимки, за да се вижда само бъгнатото съобщение, защото случайно видях, че четката, която беше ползвал беше полупрозрачна и текста се четеше въпреки черните ленти. Просто за инфо - друг път използвай друга четка, за да си сигурен че това което си скрил няма да се вижда, или за по-сигурно направо използвай Shape със 100% запълване. Полезно е 1 Цитирай
niksan76 Публикувано вчера в 08:52 Публикувано вчера в 08:52 Уф, благодаря ти много @robot, изобщо не бях забелязАл! То и нямаше кой знае какво за криене де, чат за риболов 😁. Ама все пак да не занимавам аудиторията, да ми четат глупостите. Цитирай
robot Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Няма проблем, разбира се. Все пак си беше лична кореспонденция, макар и за риболов Иначе го забелязах тъй като реших да насложа двете снимки една върху друга, защото втората снимка ми се стори с болднат текст, и се зачудих да не е пипано в тези настройки в Accessibility, специално за шрифта, и това вероятно да чупи нещо. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа За съжаление не е пипано в тези настройки. Иначе и аз сега забелязах, че на втората снимка текста изглежда болднат, но на необработените снимки (преди да играе четката) е еднакъв. В началото си мислех, че може да се случва с думи, в които има букви от кирилицата, но не е и от това (липсващата дума в моя пример е "екстра", изцяло с букви и от двете азбуки). Цитирай
robot Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Има си значение езика на който се пише, дори визуално буквите да нямат разлика - гледа се т. нар. Unicode примерно за англ. буква "е" е "U+0045", а за "е" на кирилица е "U+0435" и така всеки стринг си има собствено кодиране, т.е. може и да има значение в случая за бъга във вайбър 1 Цитирай
niksan76 Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Дамммм, това не се бях сетил. Твърде възможно е да е някъде тук причината. Странното е, че го няма при всеки. Факт е, двама човека с меню на английски и пишещи само на фонетика, единия е с проблема от самото начало на iOS 26, другия никога не го е виждал. Интересно е, че няма значение дали аз пиша или на мен ми пишат, просто чат-пат виждам недописано/празно. Просто затворя чата и пак го отворя и всичко си идва на мястото. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Снощи излезе 26.2 RC, което означава че следващата седмица ще е и финалната версия. Общо взето са предимно фиксове по различни проблеми, но има и няколко нови допълнения, най-вече за мултитаскинга при iPad, където са върнали Slide over и Split View да работи като в iOS 18 Това обобщено са новите допълнения, за които се знае до момента: Слайдер с настройка на степента на Liquid Glass на локскрийна Създаване на еднократен код за AirDrop Добавяне на аларми в Reminders Офлайн лирика в Apple Music Ъпдейт на приложението Measure Настройка за мигане на екрана при получаване на нотификации Добавяне на уебсайтове в Passwords, за които да не се помнят пароли, и да не те пита И за AirPods - превода на живо вече ще работи и в ЕС Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.