robot Публикувано Сряда в 10:03 Публикувано Сряда в 10:03 преди 15 часа, niksan76 написа: Само аз ли не я разбирам тази опция? Изредих всички варианти, но разлика не виждам. Екрана не присветва, само светкавицата. 🤪 И за мен няма смисъл наистина, освен ако не гледаш постоянно към телефона, тогава се вижда премигването, но то така или иначе екрана си светва при нотификации. Все пак може и да върши работа за хора със затруднения в зрението. Иначе вчера като тествахме с разни хора това, видях че доста от тях не знаят, че има бързо връщане назад в настройките и други апове, като задържиш Back бутона, и ти излизат отделните стъпки назад до най-първата - доста полезно, ако някой не го знае 3 1 Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа Днес забелязах, че при 26.1 са махнали опцията Face Time обаждания в контактите, които използват Iphone! Тоест, до сега като търся запаметен контакт и ако абоната е с Iphone, под номера имаше опция Face Time, а сега я няма!! Много тъпо, така ли е и при вас? Цитирай
gogi6 Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа Със задържане върху контакта става. Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа преди 37 минути, gogi6 написа: Да, така излиза опцията но е доста тъпо! Трябва да знаеш кой ползва айфон!😡 Цитирай
gogi6 Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа преди 7 минути, gogi6 написа: Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Ясно е това но трябва да гадаеш кой е с айфон за да му звъннеш чрез Face Time като задържиш върху контакта!😡А преди беше като цъкнеш на контакта да го набереш и ти излизаше опцията. Цитирай
gogi6 Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа Не разбирам?! Опцията сега излиза като задържиш върху контакта! Каква е разликата? Задържаш и разбираш има ли FaceTime , или не. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 10 часа Публикувано преди 10 часа @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене 2 Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа преди 6 часа, robot написа: @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа преди 1 минута, Иван Димов написа: Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? Е така са при мен: Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Ето за този екран говоря! Контакта е с айфон, как да го видиш, че е така, освен ако не хвърлиш боб!😳. Преди под номера пишеше Face Time, а сега т….ци!!! Цитирай
Alxx® Публикувано преди 18 минути Публикувано преди 18 минути Робота е с 15-ка, аз с 12-ка, ти с 14-ка и при мен е както при теб. Но, със задържане излизат опции по какво да звъннеш. Вероятно и моделът има значение. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.