robot Публикувано Сряда в 10:03 Публикувано Сряда в 10:03 преди 15 часа, niksan76 написа: Само аз ли не я разбирам тази опция? Изредих всички варианти, но разлика не виждам. Екрана не присветва, само светкавицата. 🤪 И за мен няма смисъл наистина, освен ако не гледаш постоянно към телефона, тогава се вижда премигването, но то така или иначе екрана си светва при нотификации. Все пак може и да върши работа за хора със затруднения в зрението. Иначе вчера като тествахме с разни хора това, видях че доста от тях не знаят, че има бързо връщане назад в настройките и други апове, като задържиш Back бутона, и ти излизат отделните стъпки назад до най-първата - доста полезно, ако някой не го знае 3 1 Цитирай
Иван Димов Публикувано вчера в 10:28 Публикувано вчера в 10:28 Днес забелязах, че при 26.1 са махнали опцията Face Time обаждания в контактите, които използват Iphone! Тоест, до сега като търся запаметен контакт и ако абоната е с Iphone, под номера имаше опция Face Time, а сега я няма!! Много тъпо, така ли е и при вас? Цитирай
gogi6 Публикувано вчера в 10:39 Публикувано вчера в 10:39 Със задържане върху контакта става. Цитирай
Иван Димов Публикувано вчера в 10:54 Публикувано вчера в 10:54 преди 37 минути, gogi6 написа: Да, така излиза опцията но е доста тъпо! Трябва да знаеш кой ползва айфон!😡 Цитирай
gogi6 Публикувано вчера в 11:16 Публикувано вчера в 11:16 Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Цитирай
Иван Димов Публикувано вчера в 11:30 Публикувано вчера в 11:30 преди 7 минути, gogi6 написа: Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Ясно е това но трябва да гадаеш кой е с айфон за да му звъннеш чрез Face Time като задържиш върху контакта!😡А преди беше като цъкнеш на контакта да го набереш и ти излизаше опцията. Цитирай
gogi6 Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Не разбирам?! Опцията сега излиза като задържиш върху контакта! Каква е разликата? Задържаш и разбираш има ли FaceTime , или не. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене 2 Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа преди 12 часа, robot написа: @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? преди 5 часа, Иван Димов написа: Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? Е така са при мен: Ето за този екран говоря! Контакта е с айфон, как да го видиш, че е така, освен ако не хвърлиш боб!😳. Преди под номера пишеше Face Time, а сега т….ци!!! Цитирай
Alxx® Публикувано преди 13 часа Публикувано преди 13 часа Робота е с 15-ка, аз с 12-ка, ти с 14-ка и при мен е както при теб. Но, със задържане излизат опции по какво да звъннеш. Вероятно и моделът има значение. Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 8 часа Публикувано преди 8 часа Аз съм с 16-ка и при мен го няма, ама честно казано не помня кога последно го имаше, защото съм си извела уиджет с най-използваните номера и от там звъня или от последно избрани, а като се наложи директно търся някой и не гледам изгледа. Може би зависи къде са номерата, мойте са в gmail. Цитирай
simba4 Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Има го, ако минете на unified view!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа С Unified view просто се променя визията на Phone аппа - и се обединяват двата таба - Скорошни обаждания и Любими. Иначе това, което аз показах горе е при търсене, както написах - като цъкнете бутона за търсене долу, и почнете да пишете име - ако някой е с айфон и си е пуснал FaceTime - до неговото име си излиза иконка за видео разговор а вторият скрийншот от предишният ми пост, е при търсене в Spotlight - аз обикновено така си търся хората, като трябва да им пиша, звъня и т.н., защото ми е най-бързо и лесно - и тук също веднага може да цъкнете бутона за видео разговор, ако има такъв И последно - не знам дали знаете но най-лесен начин да разберете кой има айфон, и активирани Messages и FaceTime - е като почнете да търсите двата аппа - там направо си излизат хората с определен цвят: - тези със син цвят имат айфон, и активирани Messages и FaceTime - тези със зелен нямат, или е някой с айфон, който умишлено е спрял Messages и FaceTime 2 Цитирай
simba4 Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Долу в дясно нямаш търсене ако не си на unified view! Със 17 Pro съм и при мен е така само в unified view. С 26.2 съм. Цитирай
robot Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Да, но търсачката пак си я имат по същия начин, когато са в Скорошни обаждания или Recent. Дали е горе или като бутон долу - връща резултатите по един и същ начин. Моделът телефон няма значение в случая, стига да е ъпдейтнат до iOS 26 - при Classic изгледа - търсачката ти е в Recent като дръпнеш надолу, а в Unified - като бутон долу, но резултатите от търсене са едни и същи. Това е едно и също за всичките версии на iOS 26 - и чистата и 26.1 и 26.2. Цитирай
simba4 Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Има друга настройка накъде затова, при мен се появява само във unified view!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Ако имаш предвид, че търсачката не се появява в Classic View, трябва да "дръпнеш" надолу, докато си в Recent таба, и ще ти се появи. Цитирай
simba4 Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Говорим явно за различни неща, във класик на recents това което го казваш го има а във обединения изглед го има в общата търсачка, затова се подвеждаме.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.